icon

Bylinkárka pani Sprušanská z Trnavy a vaše skúsenosti

slabachvila
31. aug 2012

uvažujem že za ňou skočím do trnavy. Máte niektorá skúsenosť?

nikolajka2
27. máj 2015

@kolargol007 - ahoj, pomohli bylinky od p. Sprusanskej, pytam s alebo aj ja som uz neni najmladsia, tak este verim a dufam, z enieco pomoze.

maci1127
27. máj 2015

Ahoj áno práve tu sedím a pozerám ti to robí od 9.00 do 12.00 ale buď tu skôr radšej.

nikolajka2
27. máj 2015

@maci1127 - ahoj , dakujeeem , si poklad. Urcite vystartujem skor . ty si teraz akurat u nej? 🙂

kolargol007
27. máj 2015

@nikolajka2 Ahoj. ja tam chodím každé 2 mesiace už asi od oktobra, zatial sa mi poriešili iba iné zdavotné
problémy, bábo zatial nič, ale ona ma drží stále v tom, že príde a určite niesom ešte stará. Ja mám 43 rokov, tak nevešaj hlavu. držím palce.

maci1127
27. máj 2015

Ahoj áno bola som tam teraz som prišla prišli sme tam z kamoskou prvé a to bolo šťastie po nás ďalších 13 ľudí.

maci1127
27. máj 2015

@kolargol007 Pomôže určite aj známej pomohla aby otehotnela určite nezáleží koľko máš rokov keď si není v prechode.

suzanecka1
27. máj 2015

@maci1127 vidím, že si predsalen išla späť do trnavy, diagnostika spočívala v tom, že sa veľa pýtala a zapisovala si to ako aj melania a pozerala jazyk tam vie dosť vyčítať. Ja chodím zatiaľ ku nej každý týždeň na akupunktúru tak uvidím

maci1127
27. máj 2015

Ahoj áno išla som do tej trnavy lebo tie bylinky čo mi dala Behulová moc nezabrali a Sprušanskej áno.Nemám teraz nato aby som išla na tú diagnostiku a chcem tam ísť určite aj ja aj na tu akupunktúrou lebo mám bolesti krčnej chrbtice.Ale teraz sa mi nedá boli veľké výdaje.Koľko to prosím ta presné stojí?Diagnostika 20 eur a hneď ti dá aj bylinky a akupunktúru?Koľko ta stálo prvé sedenie?A každá akupunktúra potom 10 eur?

nikolajka2
27. máj 2015

@kolargol007 -dakujem. Chcem sa spytat este , ze ci nahodou neradila, ze aj manzel sa ma preliecit al. tak nejak. Pytam s a preto, ze ja som uz boal u nejakej liecitelky, ale ze to je problem oboch a nestaci iba ja ked sa liecim. Tak len ze ci nahodou nic take tiez neskuma. Dik

maci1127
27. máj 2015

Nie ti jej povieš len čo chceš aký máš problém ona sa tá nič nepýta veď povedz jej čo je vo veci a či máš aj mužovi zobrať bylinky presné aký máte problém a ona ti povie a poradí ti jej hovoríš a ona si píše a potom ti povie koľko to bude stať na týždeň a na koľko chceš zober si určite aspoň na mesiac aby si tam nemusela chodiť stá. a uvidíš.

nikolajka2
27. máj 2015

@maci1127 - dakujem Maci.

maci1127
27. máj 2015

nemaš začo ta moja znama čo u nej bola za dva mesiace otehotnela tak ti budem držat palce aby to vyšlo aj tebe

suzanecka1
28. máj 2015

@maci1127 mne zatiaľ nepomohla k tehotenstvu a chodím k nej už druhý rok preto skúšam aj behúlovú má iné postupy, uvidíme 😉

maci1127
28. máj 2015

@suzanecka1 tak to potom nechapem že jednej to pomože a druhej nie,budem ti držat palce aby ti to teraz už vyšlo

kolargol007
28. máj 2015

@nikolajka2 ahoj , môj muž má 2 deti z prvého manželstva, takže....ale práve dnes mi náhodne usg objavilo myom na zadnej stene maternice, takže som celá ,,tešivá,,, vybavujem si cez kamošku nejaku fajn doktorku z Trnavy, neviem čo s tým, operovať sa nedám, určite to pokonzultujem so Sprušanskou.

011223344
1. jún 2015

Ahojte. Baby dnes som bola u p. Sprušanskej a dozvedela som sa, že zasa bude mať zatvorené od 4. 6. do 14. 6. 2015. Dúfam, že to nebude zasa dlhšie.

011223344
2. jún 2015

.
,

nikolajka2
3. jún 2015

@kolargol007 , aho,no to mi je luto ze este aj taketo problemi musis riesit. Ale mozno s tym netreba nic,iba pozorovat ci nerastie. Mne tiez nieco take nasli a poverali mi ze do 9mm sa to len pozoruje.Tak drzim palce,daj vediet ako sa mas.

tanina724
9. jún 2015

Ahojte. Ja mám s pani Sprušanskou len dobré skúsenosti. 2 roky sa nám nedarilo druhé dieťa. Nemala som žiadny menzes a samozrejme ani ovuláciu. Tabletky nezaberali, menzes som aj po vyvolávačke dostala až po mesiaci. Žiadna šanca normálne otehotnieť. Išla som k nej, dala mi jeden druh čaju. Po mesiaci pitia som mala svoju prvú ovuláciu za 2 roky!!! Bez toho, aby som mala najprv menzes. A teraz chodím s krásnym bruškom. Takže len vydržať a veriť. Držím palce.

suzanecka1
9. jún 2015

@tanina724 wac5 ti dala?

tanina724
10. jún 2015

No neviem, či som to správne prelúštila, ale je to QCBR.

nikolajka2
11. jún 2015

@tanina724 - Tani, ja mam tiez en isty caj od nej , tak ma tesi ze tu je niekto komu to pomohlo. Ja mam sice uz 38 , tak neviem ci caj pomoze,ked vek ide proti mne.

smejlicka
11. jún 2015

Ahojte mozem len odporucit pani Sprusansku. Ja som si zobrala caje od nej na polycysticke vajecniky, na nepravidelnu menstruaciu a nedarilo sa mi otehotnenie caje som si dala na 2 mesiace a po 1,5 mesiaca som bola tehotna..🙂

silviah
11. jún 2015

Kamaratke davala kombinaciu wac5 a qcbr ked nemohla otehotniet..ale kazda ma ine problemy tak je to urcite individualne..kazdopadne pani pomoze hodne....

marianka249
15. jún 2015

Prosím vás, nevie niekto koľko stoja bylinky? Ďakujem vopred.

smejlicka
15. jún 2015

@marianka249 jeden sacok cca 3e

011223344
16. jún 2015

@marianka249 Záleží to aj od toho na aké ochorenie Vám bylinky dá a na akú dlhú dobu. Podľa toho je aj cena. Niekedy dá aj dva druhy bylín na jedno ochorenie. Vtedy sa platí za obidva sáčky.

dagomar
17. jún 2015

Zdravim vsechny, marne tu hledam, zda uz pani Sprusanska ordinuje.Mam to do Trnavy prece jen dost daleko a kdyby tu nebyla, stalo by me to nemale penize.Dekuji vsem za nas dojizdejici.

011223344
18. jún 2015

@dagomar Včera som práve u nej bola. Ordinuje od pondelka do piatku od jedenástej do štvrtej poobede. Potom zavrie vchodové dvere a vybavuje tých čo tam ešte ostali. V sobotu robí od deviatej do dvanástej, v nedeľu má voľno. Keď chcete ísť ráno treba prísť skôr,lebo potom tam budete strašne dlho čakať. Pripravte sa aj tak na to, že tam strávite možno aj pol dňa. Ide to tam strašne pomaly. Ale stojí to zato. Pomôže Vám určite. Ja mám s ňou len dobré skúsenosti. Prajem Vám veľa šťastia.

dagomar
18. jún 2015

@011223344 Moc dekuji a myslim ze i za vsecky ostatni, co dojizdi zdaleka.Ted kdyz vim, ze ordinuje, urcite prijedu.