icon

Bylinkárka pani Sprušanská z Trnavy a vaše skúsenosti

slabachvila
31. aug 2012

uvažujem že za ňou skočím do trnavy. Máte niektorá skúsenosť?

011223344
29. apr 2015

@suzanecka1 Dobre keď tam pôjdem dám Ti vedieť či už robí.

marih5
2. máj 2015

mozem poprosit o info,ci bude p.Sprusanska pracovat od 4.5. vopred dakujem 🙂

011223344
2. máj 2015

@marih5 Keď tam pôjdem napíšem čo som zistila.

011223344
4. máj 2015

@marih5 Takže baby dnes som bola u p. Sprušanskej a má tam oznam,že otvorí 11.mája. Dúfam,že to bude toho jedenásteho,lebo ju súrne potrebujem. K lekárovi sa mi nechce ísť,lebo ma bude posielať po všetkých možných vyšetreniach a aj tak mi nič nezistí. Počkám si radšej na p. Sprušanskú, mám s ňou veľmi dobré skúsenosti.

suzanecka1
4. máj 2015

@011223344 dík tak snáď o týždeň, ja ju tiež potrebujem...

011223344
4. máj 2015

@suzanecka1 Nie je za čo. Ja tam zasa v pondelok pôjdem pozrieť a napíšem Ti čo som zistila.

011223344
11. máj 2015

@suzanecka1 Ahoj Zuzka. Dnes som bola znovu u p. Sprušanskej a má tam oznam,že otvorí zajtra t.j. 12. 5. Dúfam,že už to bude čoskoro. Ahoj.

suzanecka1
12. máj 2015

@011223344 ďakujem za info si zlatá, možno sa tam stretneme 🙂 a ozaj dúfam, že začne teda od dnes...

011223344
12. máj 2015

@suzanecka1 Čau Zuzi. Dnes som k nej nemohla ísť, lebo som bola u lekára a nejako mi to nevyšlo. Ale tento týždeň sa tam chystám určite. Keď si Ty náhodou dnes u nej bola daj mi prosímťa vedieť či už robí, aby som tam nešla zbytočne. Dúfam, že už bude robiť. Za odpoveď vopred ďakujem. Ahoj Denisa.

maci1127
12. máj 2015

Ahojcek aj ja sa tam chystám ale neviem či tam je mohli by ste niekdo napísať keď tam bude neni som z Trnavy a už som sa tam 2 krát prehnala.Ďakujem.

011223344
12. máj 2015

@maci1127 To je mi ľúto, že si sa tam 2 krát prehnala, ale u p. Sprušanskej je to ťažko povedať kedy bude robiť. Sama je ťažko chorá, tak asi sa jej priťažilo, keď dátum otvorenia stále posúva. Každopádne keď tam tento týždeň pôjdem dám vedieť.

maci1127
12. máj 2015

Jeeej ďakujem veľmi pekné si zlatá lebo ja v Trnave nikoho nepoznám a nemá mi tam kdo behnut pozrieť a chcela som tam vo štvrtok alebo v piatok behnut nemám už bylink chýbajú mi veľmi mi pomáhajú.Počula som že bola minulý rok chorá dúfam že sa rýchlo uzdraví a začne robiť ešte raz veľmi pekne ďakujem.

suzanecka1
13. máj 2015

@011223344 nebola, už som nemohla dlhšie čakať tak som bola v hlohovci u p. Behúlovej oni spolu študovali tú čínsku medicínu v prahe a ona ešte robí aj akupunktúru, má trocha iné byliny ako sprušanská vyzerajú ako čierne korenie tak uvidím či zostanem tu alebo sa vrátim do tt len teda aby robila...

maci1127
14. máj 2015

Ahojte neboli ste u Sprusanskej či tam už bola?ďakujem.

lenka1199
14. máj 2015

@suzanecka1 prosim,daj vediet,ako zaberu bylinky

011223344
14. máj 2015

Včera som tam bola, p. Sprušanská už pracuje ale je tam veľa ľudí a ide to strašne pomaly. Každý je tam pol hodinu, pani Sprušanská mala zlomené obidve ruky a robí strašne pomaly. Ja som tam išla ráno o desiatej. O trištvrte na jedenásť prišla pani Sprušanská, do dvanástej vybavila len troch ľudí. Medzi tým som sa išla domov naobedovať, vrátila som sa a sedela som tam až do siedmej do večera. Ale to boli prvé dva dni čo robila možno ďalšie dni tam už bude menej ľudí.

maci1127
14. máj 2015

Ahoj no pekné teda nič moc ale ďakujem.Ja som dnes bola u tej pani Behulovej v Hlohoveci a uvidím mám bylinky na dva týždne ak nepomôžu pôjdeme do Trnavy.ďakujem za informácie.

suzanecka1
15. máj 2015

@maci1127 no len ono za 2 týždne nemôžeš očakávať nejaké rýchle zázraky... a dojem si mala aký? v porovnaní s melániou?

maci1127
15. máj 2015

@suzanecka1 Ahoj ja viem že za 2 týždne mi to nepomôže ja beriem bylinky od pani Sprusanskej už od decembra a veľmi mi pomáhali a ako mi vypadli a nemala som začali sa ťažkosti vraciat.Dojem bola milá ale neviem aj pani Sprusanska je milá.Ja som ba tu diagnostiku nebola len mi dala bylinky neviem či tebe robila tu diagnostiku ale ak áno aké to bolo a čo si myslíš ktorá by bola lepšia podľa teba?Ja uvidím ako sa budem cítiť po týchto bylinkach a keď nie dobre pôjdem naspäť di Trnavy.Táto pani Behulova kazala bylinky variť, ocedit a piť ráno iné na obed iné a na večer iné tak neviem ja som to vždy prehltala a ona že tak to nemám robí uvidím čo bude lepšie keď nie pôjdem za dva týždne na tú diagnostiku a uvidím.Dojem bol dobrý a prísny výraz sa mi zdal.

011223344
16. máj 2015

@maci1127 Ja keď som u p. Sprušanskej bola prvý krát bylinky mi pomohli tak zhruba za tri týždne.

011223344
16. máj 2015

Prvý krát som necítila žiadnu zmenu, cítla som sa ešte horšie. Druhý týždeň som sa cítila už lepšie a tretí týždeň som už cítila zmeny. Kým som sa cítila úplne v poriadku trvalo to asi rok.

maci1127
16. máj 2015

Aj mne to pomalého myslím že viac ako tieto lebo som ich priamo dala do úst požula a prehltla a ti ako si ich brala?Jš ich beriem 5 mesiacov a vypadli mi a keďže tam páni sprusanska nebola bolesti sa mi vrátili.Pôjdem si tam zobrať znova bylinky myslím že mám dobré skúsenosti a hovorila mi že to tak trvá 9 mesiacov aj rok kým bolesti prestanú. A tebe sa potom už neobjavili keď si po roku prestala brať bylinky?

silviah
16. máj 2015

Ono zalezi na aky problem..ak je to nejake ochorenie typu horucka, kasel atd tak do troch dni by mal clovek citit zmenu k lepsiemu...ak je to napr. Ako ja ked som mala borelioza a chlamydie naraz..do tyzdna zlepsenie zhruba tri styri tyzdne uplne ok..po tom co rok doktori ma nemohli nijako dat dokopy..ja nedam na pani sprusansku dopustit a uprimne inam by som nesla..ale to je samozrejme na kazdom 🙂 pomohla mi s cystami, endometriozou otehotnenim donosenim v tehovstve...zlata to zena!!!! Dnes tam ale mamina cakala sest hodin. Prisla o osmej a bola strnasta. Hodne dlho sa caka.

maci1127
16. máj 2015

@silviah No tak toho je teda hodne čo ti pomohla ja tiež radšej verím bylinkam ako doktorom tiež im dlho trvalo kým mi zistili že mám vysoké aslo čo mi je mám chronicku streptokokovu infekciu a po veľa veľa penicilinu nič nepomohlo tak že mám si dať vybrať mandle krčne ale ja nechcem tak preto som skúšala takúto alternatívu vieš mandle sú potrebné zachytávajú všetku hnusobu.Tak to tam mamina teda dlho čakala ozaj ja doberiem tie bylinky od pani Behulovej a pôjdem do Trnavy hádam za týždeň tam toľko ľudí nebude ďakujem za informáciu super sa z tebou keca.

silviah
16. máj 2015

@maci1127 mne davala pre maleho na zvacsene mandle nieco ale este nezacal brat...inak mne ju doporucila dr z infekcneho 🙂 a o tom aslo si jej hovorila? Urcite by ti s tym pomohla... no nas uz hodne krat zachranila
. A je pravda chudato mala zlomeninu obidvoch ruk ako padla.

011223344
17. máj 2015

@maci1127 Ja som ich užívala tiež na lyžičku a zapila. A prvýkrát som ich neužívala celý rok. P. Sprušanská mi dala tri sáčky bylín, na každý deň z iného sáčka. Všetky tri som využívala asi za dva mesiace a potom sa mi zdravotný stav ďalej upravoval sám aj bez bylín. Problémy sa mi už potom neobjavili. Ale teraz čo som bola naposledy mi nezabrali,budem tam musieť ísť ešte raz, ale neviem kedy keď je tam toľko ľudí.

maci1127
17. máj 2015

Ahoj áno o tom asle som jej hovorila mala som bylinky aj na to mala som 4 druhý každý deň iný druh som si dávala a aslo mi klesalo.Musím tam behnut.Infektologicka mi o nej nehovorila nič kazali mi vybrať mandle ale pritom streptokok nemusí ani na mandliach byť.Chudatko pani Sprusanska pomáha celý život a ešte sa jej aj zlé stane.Aj ja som brala už deťom bylinky lebo doktory kašľu na všetko a nebaví ma tam chodiť bylinky vždy pomôžu verím im.

011223344
18. máj 2015

Ahojte! Neboli ste dnes niektorá u p. Sprušanskej? Ja sa tam chystám zo sebou aj so synom. Asi niečo na neho lezie, Necíti sa celkom dobre tak mu chcem ísť zobrať bylinky aby mu to rýchlejšie prešlo. Nechcem tam s ním dlho čakať, je dosť unavený. Tak by som chcela vedieť, či je tam stále tak veľa ľudí. Za odpoveď Vám ďakujem.

maci1127
26. máj 2015

Ahojte nebol niekdo u pani Sprušanskej?Ak áno tak nevie mi niekdo napísať či sa tam ešte dlho čaká či tam je stále toľko moc ľudí? Ďakujem.

nikolajka2
27. máj 2015

ahojte, baby neviete to p. Sprusanska robi aj v soboty? Chcela by som vyskusat a sobota by bola fajn , lebo dochdzam z daleka.Dakujem