Bylinkárka pani Sprušanská z Trnavy a vaše skúsenosti
uvažujem že za ňou skočím do trnavy. Máte niektorá skúsenosť?
walle5 ja by som mala zaujem o bylinky ake mate ceny a aku mate uspesnost 🙂 🙂
pisala som vam spravu
@drobcek2510 dobrý deň, aj som Vám odpísala, prosím prečítajte si moje všetky príspevky, nie je ich veľa, kde to vysvetľujem.
Iba zopakujem,nemám žiadny zoznam úspešnosti, nemám ceny bylín a ani nepredávam, ani zatiaľ neliečim, neberiem žiadne peniaze, aj keď som sa v minulosti ponúkla s pomocou byliny zohnať.....nič som za to nebrala. V mojich príspevkoch aj spomínam, kde sa dajú byliny kúpiť, ale iba niektoré - tie, ktoré nie sú na lekársky predpis podľa čínskej medicíny , ale to vysvetľujem v mojich príspevkoch.
Taktiež chcela by som upozorniť niektorých pacientov nebohej pani Sprušanskej, že ak nejakú bylinnú zmes brali v minulosti, neznamená to, že to môžu znova brať aj teraz a im zaberie a vôbec neuškodí!!! Byliny sa kombinujú podľa aktuálneho stavu - keď ste dostali bylinnú zmes pred 2 rokmi, napr. mohla ste mať aj iné zdravotné problémy, mohla ste byť zimomrivá, nemohla ste si zohriať nohy, bola ste vyčerpaná.... a pýtali ste byliny na baktérie.
Ak máte aj teraz baktérie a mávate už návaly, máte aj žalúdočné potiaže atd. tu sa liečba mení....
Navyše, mnoho bylinných zmesí sa NESMIE brať dlhodobo!!!! Zvlášť tie, ktoré nenájdete voľne predajné v pragone.cz
Vedľajšie účinky si ani nemusíte všimnúť, no odborník v čínskej medicíne to zistí. Napr. beriete byliny a popri tom mávate iné nezvyčajné príznaky, alebo máte riedšiu stolicu, alebo zápchy....toto všetko a viac ( dokonca aj zmena psychiky) je veľmi veľmi dôležité a môže to byť výsledok nesprávneho výberu bylín pre vás....
@walle5 Ahoj, prosim ta mohla by si mi pomoct ? Chodila som k pani Sprusanskej a ked zomrela vzdala som aj moju nadej otehotniet a prestala som sa liecit. No teraz chcem pokracovat. Nevies niekoho kto by mi mohol bylinky dat ? Viem, dala si tu adresu ale ja potrebujem byliny znovu predpisat (urcit ktore). Prosim odpovedz mi. Pocula som , ze je aj nejaka pani v Bratislave.....vies nieco o nej ?
@marianka249
@marianka249 ahoj prosim ta dala by si mi kontakt na obe liecitelky dakujem velmi pekne.
prosím o kontakt na liečiteľku, ktorá sa zaoberá a predáva bylinky ako p. Sprušanská. Súrne icih potrebujem pre syna, p. Sprušanská ho liečila a úspešne, naši lekári mu nevedeli pomôcť. Ďakujem
@vanes1 Hore je číslo napísané. Ak by nebolo aktuálne, tak pozrite internet, alebo zavolajte do predajne zdravej výživy v Trakoviciach-Pani Krišková, tel.č. 0944 048 425 alebo mail: esenciazdravia@gmail.com. Možno bude pani vedieť, pretože pani Behúlová býva v Trakoviciach. Inak, byliny robí len okrajovo, robí hlavne akupunktúru a masáže.
Dobry den, liecili ste sa prosim Vas kedysi u pani Sprusanskej s Bartonellou z kliestov? Nepamatate si ake byliny Vam davala na vycistenie? Atb a ina cina nepomaha. Dakujem velmi pekne
ahojte môžem poprosiť telefonne číslo na pani Filovú a pani Sprušanskú, lebo už ani antibiotika mi nezaberajú. ďakujem. Prosím poslať do súkromnej správy.
Prosím Vás ku komu ste začali chodiť po smrti p. Sprušanskej? Predpokladám že odstupom času aspoň pár z Vás našlo dokonalú alternatívu. Ja som skúsil dvoch liečiteľov ale nie je to ono. Ďakujem

@5jani55
Je mi ľúto, ale neviem o nikom takom.