Bylinkárka pani Sprušanská z Trnavy a vaše skúsenosti
uvažujem že za ňou skočím do trnavy. Máte niektorá skúsenosť?
ahojte, ja som sa práve včera dozvedela, že pani Sprušanská zomrela. neviete niekto, či je to ozaj pravda?
Podla mna to neni pravda.Neni a ani nebol ziadny oznam o tom vyveseny.
ahojte chcem sa spytat či neviete či už p. Sprušanska úraduje ? potrebovala by som od nej bylinky na plodnosť :( už od júna neúraduje, Neviete či niekto iný za nu poskytuje tie bylinky? alebo či je možná z jej strany zaslanie byliniek na dobierku? Diky
čo sa tu šíri to už je mystérium..
@marttina333 skus pani Kopacovu z Vrboveho
Dobry den ,prosim vas može mi niekto povedat ako pani Melanka robi? dakujem
@mirkailavska ahoj, mozem sa ta opytat, ako to u p. Renaty/Lubky prebieha? zacitala som sa na internete blizsie o MMS, pravdupovediac, vyzera to az priliz krasne, vsetko nadherne popisane, ako pomaha na xy problemov, chorob.. nie je to len reklama?
ona predpisuje MMS alebo nejake ine lieciva, bylinky, caje, lieky?
Dakujem za vsetky uzitocne info.
ono to nie je len o MMS ,ale o celkovej kure na precistenie organizmu
predpíše aj ine lieky a povie ako odstrániš zdravotné problémy ak ich maš
zjednodušene - ak ti niečo hovorí parazity a toxiny prvoky a hostitelia v našom tele ,ktorých sa treba zbaviť a MMS funguje spolu aj s inými liekmi
pretože s MMS neodstrániš väčší parazit napr.škrkavka alebo plesne čo sa aj píše v jeho knihe
treba tvrdšie lieky a aj postup užívania na celkové odčervenie jednoducho su parazity dospele jedince ktoré zabije liek ,ale za určitú dobu sa vyliahnu larvy treba sa ich zbaviť
dalej tieto dospele jedince maju v sebe parazity ktoré ostanú života schopne aj po odumretí parazita tak isto ak je liek a nepôsobí celoplošne len v črevách parazit sa zakuklí do mozgu ap a na to sú lieky ktoré pôsobia aj v črevách aj celoplošne v ludskom organizme
4 alebo 8 týždnové odčervovanie
možeš si dat lieky na očistu ale to musíš mať správne naordinované najlepšie odborníkom
toho času aj ja mám kúru a čistím sa pravdupovediac ak sa človek nepostará o vnutornu očistu organizmu tak sa to čo parazituje v nás postará o našu zdravotnú stránku
aj pani Bláhová z Brna sa roky zaoberá parazitologiou
ja som vdaka tomuto otehotnela a zdravotne sa citim dobre
cau
@mirkailavska fiha, no, pravdupovediac, mala som o tom troska ine predstavy, ale dakujem za priblizenie problematiky..
uvidim, aky budem mat z toho pocit, ja nejako na taketo veci neverim.. a este jedna otazka, tie lieky su na prirodnej baze? a to MMS je co vlastne? liek, prasok, sirup - opat na prirodnej baze?
prapac, ze sa tak vela vypytujem, rada by som sa dozvedela o tom co najviac..
ocista trva 4 az 8 tyzdnov?
a ked pises, ze si mozem dat lieky na ocistu, ktore musia byt spravne naordinovane odbornikom - je takymto odbornikom p. Renata?
Baby,čo ste z Trnavy dajte vedieť,či je to pravda o p.Sprušanskej,že zomrela,či tam nie je vyvesený nejaký oznam.Ďakujem za info.
Je to bohuzial pravda
@asined1981 :(
ja som bola z mojim problémom u x liečiteľov a nič nepomohlo aj p.Kopáčová povedala že nato sú byliny neni a mám si dať predpísať antibiotiká.
odišla som znechutená a čitala som po internete ale márne.
syntetická chémia to sú antibiotiká to čo vlastne majú zničiť a vyhubiť sa bohužiaľ nestane
uvedom si že ak je niekto chorý tak preto lebo v nom su parazity a tie žiju ,množia sa ap.
ja som neni odborník ,ale p.Renátka je odborník a vie čo hovorí i produkty ma vyskúšané na sebe a rodine a robí to denno-denne
nevenujem sa tomu nemam čas pri deťoch ,ale niečo viem.
pri užívaní - antibiotiká bakterie uspia a po určitej dobe (doba je aj po týždni aj po mesiaci aj po piatich rokoch)sa pre nich vytvorí živná pôda a začnú parazitovať zase
MMS www.mms1.wbl.sk prečítaj si je to prírodný produkt
on ti pošle aj knižku v elektronickej forme požiadaj o to
všetky lieky nie sú na prírodnej báze podľa toho čo ti je ti aj naordinuje a to si zober že psov a ine zvieratá odčervujú každe tri mesiace a človek by sa mal tiež
ak maš v tele viac toho nasadiť musí niečo tvrdšie aby to zabralo a tak isto nikde nie je napísané že budeš fit nakoľko v každej domácnosti sa bakterie držia to je všade napr.kľučky
dalej zdravá životospráva v kyslom prostredí žalúdka a tráviacom trakte majú baktérie lepšiu živnú pôdu ako v zásaditom ,takže aj po kúre s odstupom času sa do tela môžu dostať baktérie a premnožiť sa a tak nastávajú zase ťažkosti,neber to tak doslovne ,ale to v našom organizme po celý život je a preto sa musíme starať o seba aspoň mu pomocť lepšie fungovať
neviem či si ma pochopila a aj keď tomu neveríš
a pýtaj sa všade sa pytaj a potom si urobíš svoj obraz ,prčítaj si knižku o MMS a vyskušaj
ak máš zdravotné problémy odporúčam
@mirkailavska dakujem ti za vysvetlenie.. pojdem teda za tou pani a uvidim, co mi povie.. chcela by som sa ta este na nieco opytat, ale asi by to bolo vhodnejsie cez IP..
Ospravedlnujem sa za tento strasny omyl, ale ja som sa to tiez len dopocula a neuverite mi ale ako som sem dala toto info ze pani sprusanska zomrela, stretla som ju hned nato v meste. Takze nastastie to NIEJE PRAVDA, len ide na operaciu, takze este nejaky cas jej absencia urcite potrva.
Ahojte baby,nepíšte tu takéto bludy,ak to nemáte na 100% overené.Nikto sa predsa dopredu nepochováva,ale bude aspoň dlho žiť.
@asined1981 jaj sak to, jedna pani povidala a potom je tu takato zmes nezmyslov... ema sa dozvěděla 16.10 ze pani zomrela... a včera info ze 26.10.. no tak to je dost odvazne tvrdit neoverene informacie, co tu pisali viaceri :( ale budme radi ze je pani sprusanska stále medzi nami a drzme jej palce nech je co najskor v poriadku...
Ahojte, neviete kedy asi bude opäť pracovať? Nemá nič vyvesené na dverách?
Ahoj nevie sa kedy bude p.Sprušanská opäť robiť,na dverách má napísané,že dočasne zatvorené.
Aj ja som k nej chodila,nikdy som jej poriadne nič nerozumela,ona rozprávala vždy potichu,tak som si štelovala uši na príjem 🙂
Dala mi bylinky,užívala som ich asi okolo pol roka, v spolupráci s mojím gynekológom som otehotnela,takže neviem či mi aj ona trošku nedopomohla k tomu
Inak veľmi milá a prostá pani!!
Ahojte ... prosím neviete či už pani Sprušanská pracuje?

aj nám veľmi pomohla pani Sprušanská, užívali sme s manželom čaj a po mesiaci sa nám to konečne podarilo, potom som čaj od nej užívala celé tehotenstvo a narodil sa nám zdravý krásny chlapček.