icon

Bylinkárka pani Sprušanská z Trnavy a vaše skúsenosti

slabachvila
31. aug 2012

uvažujem že za ňou skočím do trnavy. Máte niektorá skúsenosť?

katkak2
6. dec 2013

mirinda1 ... dakujem za info :(

sandra1507
18. dec 2013

@katarinka323 chcem sa ta opitat ja som tam dnes bola a tam mi povedal taki pan ze je od leta chora mozes mi poradit ake bylinky si uzivala ja ties bi som chcela otehotniet spriatelom ale marne za odpoved ti dakujem

katarinka323
23. dec 2013

@sandra1507 ahojky, neviem ti presne povedať aké bylinky, boli to tri druhy a aj manžel dostal nejaké čajíky, ale po mesiaci užívania sme čakali bábätko. To nám dávala v sáčkoch, tam nebolo nič napísané, iba ako si ich máme rozdeliť, no bolo by najlepšie, keby tam pani Sprušanská už bola, ona by určite pomohla. Ani tam nemá nič napísané, že odkedy tam bude?

silviah
9. jan 2014

ahojte, ma tam napisane, ze je docasne zatvorene, ospravedlnuje sa a firma albis ziadne informacie neposkytuje... S.

anjelicka31
6. feb 2014

@katarinka323
Ahoj,
chcem sa ta spytat ci si pamatas aky bylinkovy caj to bol, ja mam 9 rocnu dceru pri ktorej som otehotnela normalne, chceli by sme uz 5 rokov druhe a nedari sa, chodim aj do centra pre asistovanu reprodukciu 2 roky a ani 6 pokusov o umele oplodnenie nevyslo, nechali sme tam dost penazi.
Tak som chcela skusit nejake bylinky.
Dakujem.

katarinka323
7. feb 2014

@anjelicka31 Joj, to neviem vôbec, veľmi rada by som ti poradila, ale to pani Sprušanská nám naordinovala čaje, to bolo len v takých sáčkoch, tam nebolo nič napísané. Je to tá tradičná čínska medicína, určite by ti to pomohlo, verím tomu. A nevie nikto, či už pracuje tá pani Sprušanská? My to máme trochu ďalej od Trnavy, ale kto je bližšie, mohli by sa ísť pozrieť, či tam už je, alebo nie. anjelicka31 určite by ti pomohla, je to fakt šikovná pani a my sme po jednej dávke otehotneli.

katarinka323
11. feb 2014

@anjelicka31
@sandra1507 kočky a neskúšali ste Mariána Kováčika z Topoľčian? Neviem či pomohol niekomu, ale nebolo by zlé aj jeho vyskúšať. Aký máte na neho názor? Skúste pozrieť výpočet plodných dní http://www.plodnost.szm.sk/

lucia851
13. feb 2014

Pani Sprušanska tam momentálne nie je ,uz od minuleho roku od septembra tusim.Zevraj bola aj chora ,ale ze nanovo otvori ale až budúci rok ze to ma v pláne,ale uz nie hentam,ale ze na inom mieste v tt,len zatial som sa nedozvedela kde

marttina333
24. feb 2014

@katarinka323 ahoj ja som tiez uzivala bylinky od nej na neplodnost : wlc5, wac5, eaf6 Len chcem vediet ci si ich uzivala aj potom co si zistila ze so tehotna. Ja mam problem s ovulaciou Dakujem

silviah
28. feb 2014

@marttina333 martino v tehotenstvve sa beru ine.. v tehotenstve hovorila ze sa moze len 5 vybranych cajov. myslim ze wlc5 sa mohla, ak by si chcela by som ti to presne pohladala mam to niekde v zosite. wac5 mne davala tiez, to som mala na endometriozu. wac5 je celkovo zenska bylina, beriem to na upravu cyklu teraz.

marttina333
28. feb 2014

@silviah ahoj dakujem ked budes tak zlata pozri mi to,

jahoda333
4. mar 2014

Ahojte baby neviete ci uz pracuje pani Sprusanska

lulatko11
5. mar 2014

@silviah pises,ze tie bylinky beries teraz,takze uz pani Sprusanska pracuje?

silviah
6. mar 2014

@marttina333
ahoj, p. sprusanska hovorila ze pre tehotenstvo je 5 cajov ...
mfh1- brala som na tvrdnutie brucha, na udruzanie cipku, a hlavne v tretom tehotenstve vdaka tomuto caju som nemusela pichat heparin 9 mesiacov.. mfh1 upravuje krv.. v predchadzajucich dvoch tehotenstvach som pichala heparin, mam vrodenu vadu, sklon k tvorbe zrazenin.. bolo vidiet ze ked som par dni v tehu mfh1 nebrala vyskocila mi vyssia zrazanlivost, potom som uz brala poctivo a drzala sa krv v norme, na konci tehotenstva ked mi tvrdlo brucho stacilo si dat dvakrat denne lyzicku a preslo to...
eax2- je proti virom,v tehotenstve proti chorobam, je napr. proti plesniam, mycoplazmom, streptokokovi...
wcx4-ked tehotna chudne,myslim hovorila aj na ranne nevolnosti, je to caj na creva, pankreas atd... mne ho pani sprusanska dala v tehotenstve ked som mala v crevach streptokoka niekedy v 6tom mesiaci, mala som krv v stolici a kvoli bolestiam nemohla som jest a az ona mi pomohla, wcx4 mi ho vynicila, hovorila ze kedysi wcx4 dala tehotnej na toxoplazmozu ale to vyskusane nemam...
dalsie dva caje este dohladam a dopisem
ahoj

silviah
6. mar 2014

@lulatko11 ahoj, nepracuje, bola tam zrovna mamina v tyzdni pozriet, ma tam stale tu istu cedulku.. ja som tu wac5 este ked robila bravala, chodili sme k pani hodne rokov, tak uz aky taky prehlad mam na niektore problemy ked mame, co si dat.

silviah
6. mar 2014

@jahoda333 este nepracuje, ma tam ten isty papier co som pisala pred casom.

silviah
6. mar 2014

@marttina333 dokonca mi davala pred planovanym porodom tyzden predtym nasadit nejaky caj aby sa pripravili porodne cesty a do tyzdna by sa mal rozbehnut porod.. rodila som 6ty den od zacatia bylin a maly bol na svete do dvoch hodin od zaciatku kontrakcii.

jahoda333
6. mar 2014

och joj skoda ze nepracuje je to uzasna zena s velkymi schopnostami aj ja jej pripisujem moje otehotnenie kedze som vyse 5rokov nevedela otehotniet dala mi bylinky a o tyzden rodim dufam ze sa vrati a bude pomahat ludom ako doteraz 🙂

marttina333
6. mar 2014

@jahoda333 ahoj to je super ze ti pomohla. Aj si pamatas ake bylinky ti davala ?

jahoda333
7. mar 2014

@marttina333 to vobec si nepamatam

silviah
7. mar 2014

ja myslim ze na tehotenstvo dava mozno rovnaky zaklad ale treba presne na mieru caj pre kazdu, mne davala na cysty a endometriozu... kazdopadne wac5 kou nic nepokazis, pripadne tlw5. ale nie som ona takze je to vseobecna informacia 🙂

martinkova870
10. mar 2014

Dobrý deň, kde a pod akým názvom sa dajú spomínané čaje zakúpiť alebo zohnať? Nedarí sa nám otehotnieť. Mám endometriózu a som po konizácii kŕčka. Ďakujem

satanka1
10. mar 2014

@silviah
@lulatko11 ja som origoš z TT a mamina hovorila,že p. Sprušanská zomrela..neviem to na100%,počula to.

martinkova870
10. mar 2014

Ak je to pravda tak ma to mrzí, počula som na ňu len samé chvály.

silviah
20. mar 2014

@satanka1 NIE JE to pravda a uz prosim nepiste nieco co nemate overene, hlavne ked sa to tyka niekoho smrti !!!

satanka1
20. mar 2014

@silviah mne to povedala mama,chcela tam ísť a niekto jej povedal toto...ťažko si to viem overiť a napísala som tam ,že to neviem na 100%.čo som mala ísť prehľadávať cintoríny?

silviah
20. mar 2014

@satanka1 nemyslela som to v zlom, ale pred casom tu pisalo niekolko ludi ze zomrela, dokonca aj datum presny.. beriem spat vykricniky, nechcem sa dohadovat, ale pride mi nefer niekoho pochovavat, ked je na zive.

satanka1
20. mar 2014

@silviah ja to beriem v pohode...neviem odkiaľ to išlo..len mamina spomínala,že chcela ísť pani Sprušanskej a niekto jej povedal,že zomrela.Ja som povedala len tento fakt. nikto to neoveroval,ani ja ,ani mamina..ani neviem,ako by som si to overila.všetko v pohode,nič sa nedeje 🙂

katarinka323
31. mar 2014

@marttina333 Ahoj Martinka, ospravedlňujem sa, že až teraz odpisujem, užívala som aj naďalej bylinky, ale len jeden druh každý deň, pani Sprušanská povedala, že na celkovú imunitu.

absuzy123
1. apr 2014

Uhhh