Bylinkárka pani Sprušanská z Trnavy a vaše skúsenosti
uvažujem že za ňou skočím do trnavy. Máte niektorá skúsenosť?
Takze nikto nevie, kedy bude pani Sprusanska opat pracovat?
Ahojte, neviete nahodou, kde by sa este tie caje, ktore davala pani Sprusanska, dali zohnat? Dakujem
@tivka ahoj, neviem odkial mala čaje, ale mne vždy predávala čínske bylinné tabletky - prírodné, a našla som ich aj na nete, sú to tablety sinecura http://naturecare.cz/e-shop/index.php?name=tabl...
Ahojte, včera som sa bola pozrieť či nemá pani Sprušanská náhodou napísané kedy znova otvorí. Ale stále je tam ten istý oznam, že je zatvorené až do odvolania.
Nedari sa Vam otehotniet? Mate cysty, alebo myomy, ktore sa Vam nedaju vyliecit? Prave pre Vas je tu cvicenie AVIVA, ktore je jedine na Slovensku. Uz sme pomohli viacerym zenam, ktorym sa nedarilo pocat babatko a nepomahali im ani umele oplodnenia. V maji robime prve 4hodinove cvicenie. Tento krat v Samorine. Nevahajte a prihlaste sa. Skuste pomocou špeciálnych cvikov aktivovať prirodzenú funkčnosť vašich ženských orgánov. V akych pripadoch vam mozme pomoct - nepravidelny menstruacny cyklus - mnestruacne bolesti -nadvaha - neplodnost/ ovulacne problemy -menopauza - myomy, cysty -inkontinencia -muzske zdravotne problemy -prostata, poruchy potencie
neviete nic nove,prosiiiim,surne by sme ju potrebovali
Lulatko@ vraj sa chysta do prace, len neviem kedy, teda jej suseda mi. Akurat dnes hovorila
Dobré ráno, neviete, či už pani Sprušanská pracuje? Nie som z TT, tak to nemám inak ako zistiť.
ďakujem
Tento tyzden tam mala stale ten isty papier s oznamom o zatvoreni.
@lulatko11
Pani Sprušanská už od tohto týždňa ordinuje 🙂
boli ste tam?
Mamamina tam bola zas v pondelok a stale tam bol papier o zatvoreni.
@lulatko11 Moja babka tam bola včera a čajíky pobrala celej rodine.
to naozaj?a ako ordinuje?
ahojte baby, ak je to pravda,ze pani Sprusanska zacala ordinovat, vedeli by ste prosim, tie co ste z TT, zistit, ktore dni a ake ma ordinacne hodiny....nerada by som sa tam naprazno prehnala, budem si musiet zobrat na to dovolenku...vopred dakujem
Ahojte, asi by bolo vhodné, aby administrátor stránky vymazal príspevky ohľadom domnienky o zdravotnom stave pani Sprušanskej...
Pani ordinuje, cíti sa podľa vlastných slov dobre.
Po-Pia 11-16
So 9-12
ahojte, dnes som bola u p. Sprusanskej a chcem sa spytat tych, ktorym uz davali tie zmesi cajov. hovorila velmi ticho, tak sa chcem uistit, ze som ju dobre rozumela. tie caje sa daju zapijat aj nasucho len s vodou, alebo ich prevarit 10 a potom vypit ten vyluhovany caj? je to takto spravne? dakujem
daju sa aj na sucho,dat na lyzicku a zapit vodou
Dobry den,nemate niekto skusenosti s cajom od p.Sprusanskej pre dvojrocne dieta ktore ma molusky,dnes sme si ho kupili a ideme vyskusat,uz sme skusali vsetko mozne a nic nezabralo tak toto je moja posledna nadej tak som sa chcela spytat ci tu nie je nahodou niekto kto to vyskusal???? Dakujem
Ahoj lulatko. Ako caj pre dietatko? Zabral? Nam pomohla vzdy so vsetkym aj s tym co si doktori nebedeli aj dlhodobo rady. Uz je to lepsie?

.