Bylinkárka pani Sprušanská z Trnavy a vaše skúsenosti
uvažujem že za ňou skočím do trnavy. Máte niektorá skúsenosť?
prosim vas, nevedeli by ste ci p. Sprusanska ordinuje na tom istom mieste ? Dakujem
dnes som tam bola "ordinuje" je pri cukrovare
@iva30061981 dakujem
prosim vas, nevedeli by ste ci p. Sprusanska predava caje , tabletky alebo aj aj ?
marianka249 predava aj caje aj tabletky, podla toho komu co lepsie vyhovuje
prosim vas, mate niekto skusenosti s exemami, ci vam pani Sprusanska pomohla aj s tymto problemom?
nemá niekto kontakt na pani spružansku?
@renka_potvorka dakujem vam
P.Sprušanská ,,ordinuje,,stále na tej istej adrese / Šrobárová č.6 /- bola som u nej túto sobotu. Veľmi sa tomu teším,lebo keby jej nebolo,určite by som nielen ja ,ale aj moja rodina a známy čo k nej chodíme boli už možno niekde ... Vďačíme jej za veľa! Nech ju Pán Boh opatruje.!
poradite jako to tam chodi? třeba sa objednat? kolko peniazkov si vziat atd??
P.Sprušanská ,,ordinuje,, od pondelka do piatka od 11.00 do 16.00h. V sobotu je tam od 9.00 do 12.00h. U nej sa neobjednáva.Prídeš,sadneš si do čakárne a podľa poradia ideš do vnútra.Ona poradie neurčuje.V čakárni sa opýtaš,kto je je posledný a ty potom ideš dnu po ňom.Porozprávaš jej aké máš problémy a ona ti dá buď tabletky,alebo rozdrvené čínske bylinky /vyberieš si to ,čo ti lepšie vyhovuje/a podľa jej rady ich budeš užívať.Bylinky si môžeš vypýtať na dva týždne,mesiac,alebo ako sa dohodnete.Podľa toho aj platíš za bylinky,ktoré ti dá.Ver,že už keď vchádzaš do miestnosti,vidí na tebe,čo by si potrebovala,ale musíšíš jej to povedať aj sama.Ak je v rodine niekto chorý a nemôže prísť,skús doniesť fotku,alebo ho natoč hoci aj do mobilu na video a nech on jej cez video povie,čo potrebuje.Ver,že ona na bylinkách nezarába ,,hory-doly,,.Nie je to tak drahé.v lekárni zaplatíš niekedy oveľa viac.Veľa zdravia !
@iva a aspoň aby som mala aku taku predstavu o cene?
@franzziska ono je to rozne. Niekto potrebuje jeden caj ktory je na 10 dni niekto musi kombinovat dva tri caje. Caj stoji okolo 3 eura.
Prosím Vás, nemá niekto skúsenosti zo zubnou protezou nomožem si na ňu zviknút .. a vedela by mi p. Sprušanská dat tabletky alebo čajiky aby mi narastli zuby - ci by sa to dalo liečit, vopred dakujem
@buxus24 Ahoj! P.Sprušanská telefón nechytá,lebo to by iné / podľa jej slov nerobila a ani nemá na to čas./Ak sa pýtaš na rakovinu,tak lieči /okrem iných tiež závažných diagnóz/
aj tú,ale tiež záleží,v akom štádiu tam človek príde. Viem o ľuďoch,ktorí ju mali a dostali sa z toho. Dôležité je nevzdávať sa a bojovať s ńou.Ako sa hovorí ,,nádej zomiera posledná,,.Všetko dobré a veľa zdravia ti prajem!
baby prosím kontakt na P.Sprušansku..... dakujem
@buxus24 ahoj telefon uz zrusila kedysi ho mala este po praci a slo sa dovolat ale ludia si mozu za to ze ho zrusila. Zbytocne sa rozpisovat. Robi na srobarovej 6 ako niekto vyssie uz pisal.
Je mozne tam ist aj za niekoho ineho ak ten druhy nemo.
kedysi mi hovorila ze pomohla ludom aj s rakovinou ked uz dr nepomohli. Ale samozrejme zalezi od stadia a druhu.
zdravim je tu niekto komu pomohla otehotniet?
Baby a pomoze aj s nepriechodnym vajcovodom (mam len jeden)a so sactosalpingom?dakujem
ahojte babušky,,chcem sa spítat bola som už dva krát na umelom oplodneni a nevie sa my uhniezdit embryo pomohla už aj s takýmto problémom niekomu??
Dobry vecer ja by som chcela kontakt na pani sprusansku mam kamaratku ma problemy z bielkovinou v moci stale ma zle vysledky chcela by som nejaku radu a chcem sa spitat ci by bol lepsie osobny kontakt dakujem za radu
Alebo poprosim presnu adresu v trnave kde roby a ordinacne hodiny dakujem a roby kazdy den
Ahojte, mne p. Sprusanska pomohla pred par rokmi som mala tumor v prsniku a dala mi bylinky na 10 dni a tumor bol fuč 😝 Teraz mam cystu na vaječníku a zobrala som si bylinky na 3 mesiace, potom idem na kontrolu ku gyn. tak som zvedava 😉 Pani Sprušanska ma bylinky na vsetko, treba vyskusat 😉
Dobrý deň! Chcela by som radu, dcéra/15 r./ má akné a takú krupičku po celej tvári, má to dosť škaredé. Boli sme u kožných /4/ najskôr liečili, nepomáha....doporučená antikoncepcia. Aj u kozmetičky. Gynekológ nedoporučuje...je mladá, má čas...a predsa taká chémia..veľký zásah. Kamarátka mi dnes doporučila p. Sprušanskú. Lieči aj takéto prípady? Veľmi ďakujem za odpoveď. Andrea

zatial moc nie,ale nevzdavame to,berieme dalej