icon

Bylinkárka pani Sprušanská z Trnavy a vaše skúsenosti

slabachvila
31. aug 2012

uvažujem že za ňou skočím do trnavy. Máte niektorá skúsenosť?

absuzy123
1. apr 2014

.

lulatko11
2. apr 2014

Takze nikto nevie, kedy bude pani Sprusanska opat pracovat?

tivka
10. apr 2014

Ahojte, neviete nahodou, kde by sa este tie caje, ktore davala pani Sprusanska, dali zohnat? Dakujem

ivana6685
15. apr 2014

@tivka ahoj, neviem odkial mala čaje, ale mne vždy predávala čínske bylinné tabletky - prírodné, a našla som ich aj na nete, sú to tablety sinecura http://naturecare.cz/e-shop/index.php?name=tabl...

tivka
22. apr 2014

@ivana6685 Ďakujem 🙂 Mne zakaždým dávala len čaje, ale vraj niektoré bylinky sú aj vo forme čajov aj vo forme tabletiek . Tak sa skúsim pozrieť, či tam nenájdem náhodou aj tie moje 🙂

tivka
23. apr 2014

Ahojte, včera som sa bola pozrieť či nemá pani Sprušanská náhodou napísané kedy znova otvorí. Ale stále je tam ten istý oznam, že je zatvorené až do odvolania.

humancare
24. apr 2014

Nedari sa Vam otehotniet? Mate cysty, alebo myomy, ktore sa Vam nedaju vyliecit? Prave pre Vas je tu cvicenie AVIVA, ktore je jedine na Slovensku. Uz sme pomohli viacerym zenam, ktorym sa nedarilo pocat babatko a nepomahali im ani umele oplodnenia. V maji robime prve 4hodinove cvicenie. Tento krat v Samorine. Nevahajte a prihlaste sa. Skuste pomocou špeciálnych cvikov aktivovať prirodzenú funkčnosť vašich ženských orgánov. V akych pripadoch vam mozme pomoct - nepravidelny menstruacny cyklus - mnestruacne bolesti -nadvaha - neplodnost/ ovulacne problemy -menopauza - myomy, cysty -inkontinencia -muzske zdravotne problemy -prostata, poruchy potencie

andelok
24. apr 2014

@tivka Ona ma myslim rakovinu, dost agresivnu formu. Tak ktovie, ci vobec este niekedy bude ordinovat, chuda.

6katka10
24. apr 2014

@humancare a co take cvicenie stoji?

humancare
24. apr 2014

@6katka10 Prvotny je 4 hodinovy kurz a to stoji 30 eur mame teraz akciovu cenu. Potom sa cvici pomocou udrziavaciek raz do tyzdna,alebo ked sa neda inak tak doma.

silviah
24. apr 2014

@andelok uz by to malo byt vsetko za nou. Snad uz bude vsetko ok. Mamina ju aj dvakrat stretla.drzime jej palce nech sa zotavi zasluzi si byt zdrava za to kolko druhym pomohla.

andelok
24. apr 2014

@silviah Vazne? Tak to som velmi rada. Ja mam info od maminy, ktora robi v TT nemocnici, ale chvalabohu asi neaktualne. Aj mne velmi pomohla este ako dietatu a dufam, ze sa vylieci a bude pomahat dalej.

lulatko11
20. máj 2014

neviete nic nove,prosiiiim,surne by sme ju potrebovali

erickatt
20. máj 2014

Lulatko@ vraj sa chysta do prace, len neviem kedy, teda jej suseda mi. Akurat dnes hovorila

zuzik16
28. máj 2014

@erickatt prosim ťa nevies, či pomaha aj pri mužskej neplodnosti? nechce sa mi čitat celu diskusiu 🙂

dakujem za odpoved 🙂

erickatt
28. máj 2014

@zuzik16. No co viem, okrem ekzemov vsetko, treba skusit, nemate co stratit

patricja
31. máj 2014

Dobré ráno, neviete, či už pani Sprušanská pracuje? Nie som z TT, tak to nemám inak ako zistiť.
ďakujem

silviah
31. máj 2014

Tento tyzden tam mala stale ten isty papier s oznamom o zatvoreni.

veronika0111
4. jún 2014

@lulatko11
Pani Sprušanská už od tohto týždňa ordinuje 🙂

lulatko11
4. jún 2014

boli ste tam?

silviah
4. jún 2014

Mamamina tam bola zas v pondelok a stale tam bol papier o zatvoreni.

veronika0111
5. jún 2014

@lulatko11 Moja babka tam bola včera a čajíky pobrala celej rodine.

asined1981
7. jún 2014

to naozaj?a ako ordinuje?

vepi
10. jún 2014

ahojte baby, ak je to pravda,ze pani Sprusanska zacala ordinovat, vedeli by ste prosim, tie co ste z TT, zistit, ktore dni a ake ma ordinacne hodiny....nerada by som sa tam naprazno prehnala, budem si musiet zobrat na to dovolenku...vopred dakujem

a159
14. jún 2014

Ahojte, asi by bolo vhodné, aby administrátor stránky vymazal príspevky ohľadom domnienky o zdravotnom stave pani Sprušanskej...
Pani ordinuje, cíti sa podľa vlastných slov dobre.
Po-Pia 11-16
So 9-12

kukola
19. jún 2014

ahojte, dnes som bola u p. Sprusanskej a chcem sa spytat tych, ktorym uz davali tie zmesi cajov. hovorila velmi ticho, tak sa chcem uistit, ze som ju dobre rozumela. tie caje sa daju zapijat aj nasucho len s vodou, alebo ich prevarit 10 a potom vypit ten vyluhovany caj? je to takto spravne? dakujem

lulatko11
19. jún 2014

daju sa aj na sucho,dat na lyzicku a zapit vodou

kukola
21. jún 2014

@lulatko11 ďakujem, asi to tak aj budem robiť, je to najrýchlejší spôsob

lulatko11
30. jún 2014

Dobry den,nemate niekto skusenosti s cajom od p.Sprusanskej pre dvojrocne dieta ktore ma molusky,dnes sme si ho kupili a ideme vyskusat,uz sme skusali vsetko mozne a nic nezabralo tak toto je moja posledna nadej tak som sa chcela spytat ci tu nie je nahodou niekto kto to vyskusal???? Dakujem

silviah
15. júl 2014

Ahoj lulatko. Ako caj pre dietatko? Zabral? Nam pomohla vzdy so vsetkym aj s tym co si doktori nebedeli aj dlhodobo rady. Uz je to lepsie?