icon

Chcem dieťa, ale mám problémy

zuzanaparciova
30. aug 2022

Doby večer chcela by som sa spýtať ci by ste mi vedeli poradiť s priateľom by sme chceli dieťa ale mam problém nemám ženské veci.. Co by ste mi poradili?? Ďakujem

Strana
z2
lienockamalicka
30. aug 2022

Navstevu gynekologa a riesit to jednoznacne s nim! Aby prisiel na pricinu.

tyrkysova_kobyla
30. aug 2022

@zuzanaparciova jednoznacne smer lekar

klarissa25
30. aug 2022

A doktor čo na to ????

nelca0510
30. aug 2022

@zuzanaparciova a aké ženské veci?

bessie12
30. aug 2022

ako prve by som zasla za lekarom, aby mi urobil potrebne vysetrenia ...

sense
30. aug 2022

Nemas menstruaciu, slebo maternicu....ak nemas menstruaciu smer lekar a hladat pricinu

zuzikak
30. aug 2022

ake zenske veci ? Nemas vajecniky ? maternicu? Menstruaciu ? Ak je to len o menstruacii - urcite riesit s lekarom. Ak nemas maternicu a vajecniky - nespravis nic

zuzanaparciova
autor
30. aug 2022

@nelca0510 všetko maternicu vaječníky

klarissa25
30. aug 2022

@zuzanaparciova a co na to doktor ?? By som bola rada keby si napísala co ti on na to povedal...

bessie12
30. aug 2022

@zuzanaparciova ak toto nemas, tak s tym nespravis nic. V takom pripade jedine adopcia.

zuzanaparciova
autor
30. aug 2022

@klarissa25 ja som sa nepýtala na dieťa asi je normálne ze keď nemáš to co máš mať tak už nebudeš mať môcť deti...

veronikaszabova
30. aug 2022

@zuzanaparciova ak nemas zenske reprodukcne organy, tak jedine adopcia

lienockamalicka
30. aug 2022

Tak to uplne meni vsetko. Tak uz len adopcia. Nic ine…

klarissa25
30. aug 2022

@zuzanaparciova a ten úvodný príspevok tu otázku si nepísala ty alebo co ?? 🤦‍♀️🤦‍♀️😅

nelca0510
30. aug 2022

@zuzanaparciova tak keďže je toto profil založený 8/22,nepríde mi vierohodne,že žena nevie,že keď nemá maternicu a vajecniky nemôže mať svoje biologické dieta

bessie12
30. aug 2022

@klarissa25 mne sa vidi, ze to je fake. Novy profil, nevie co pise ..

klarissa25
30. aug 2022

@zuzanaparciova píšeš ze chceš dieťa a zrazu sa nepytas na dieťa...bože tieto nové nicky

klarissa25
30. aug 2022

@bessie12 ale ved jasne ze je...ale zase ze by bola taka sprostá a dá si tu svoje meno ? 🤦‍♀️

bessie12
30. aug 2022

@klarissa25 ... no ludia su rozne blbi .. 😅

zuzikak
30. aug 2022

@zuzanaparciova a na co sa vlastne pytas ??? Pozri odpovede - asi nerozumie tvojej otazke. Tak pytas sa na dieta alebo nie ? Otazka znela "chceli by sme deti" - a zaroven rozumies, ze ked nemas reprodukcne pohlavne organy - vajecniky, maternica ze vlastne deti mat nemozes. Tak potom jedine adopcia. Ci co ine ti tu mame poradit ? Potom jednej odpoves, ze "sa nepytas na dieta" tak o co ide ?? Fakt nerozumiem. Skus znova formulovat otazku.

zuzikak
30. aug 2022

@bessie12 😀 😀 😀

zuzikak
30. aug 2022

@klarissa25 co jej moze povedat doktor ? si ho vycarujte ? 😀

anjelicek26
30. aug 2022

Moznosti mas len malo

1. adopciu (biologicky rodicia nebudete ani jeden)
2. nahradnu matku a priatelove spermie, aby on bol biologicky otec, darcovske vajicko (velmi financne narocny proces a len malo krajin, ktore toto ponukajU)
3. muz sa dohodne s nejakou inou kockou, ze spolu budu mat dieta a bude vikendovy platiaci ocko na styl Boris Kollar...

Ine cesty nie su a nebudu a vsetky su zlozite. Mrzi ma, ze si v tejto situacii.

klarissa25
30. aug 2022

@zuzikak no ja rozumiem ze nie. Mne skor išlo o to ze si protireci a v podstate nevieme co vlastne chce

alex49
30. aug 2022

tak ešte si môže adoptovať psa a chovať ho ako svoje dieťa no 😅

isis234
30. aug 2022

@zuzikak nepíše to chlap?

isis234
31. aug 2022

@teki1 😲
@zuzikak , autorka... beriem späť
autorka... každý deň pi za šálku rebríčka-myší chvost- je to bylinka na ženské veci, aj alchemilka.. žihľava čistí krv + citrón odstraňuje cysty

klarissa25
31. aug 2022

@isis234 no jej je toto asi zbytočne nemyslíš ?

isis234
31. aug 2022

@klarissa25 aby sa jej netvorili cysty, myomy, a nemala bolesti,, ako písala v príspevku.. predošlom.... Ak chcú mať deti, hoc nemá ženské veci, jedine adopcia,, ale to jej už tu radili.

Strana
z2