Chcem dieťa, ale mám problémy
Doby večer chcela by som sa spýtať ci by ste mi vedeli poradiť s priateľom by sme chceli dieťa ale mam problém nemám ženské veci.. Co by ste mi poradili?? Ďakujem
@zuzanaparciova jednoznacne smer lekar
A doktor čo na to ????
@zuzanaparciova a aké ženské veci?
ako prve by som zasla za lekarom, aby mi urobil potrebne vysetrenia ...
Nemas menstruaciu, slebo maternicu....ak nemas menstruaciu smer lekar a hladat pricinu
ake zenske veci ? Nemas vajecniky ? maternicu? Menstruaciu ? Ak je to len o menstruacii - urcite riesit s lekarom. Ak nemas maternicu a vajecniky - nespravis nic
@nelca0510 všetko maternicu vaječníky
@zuzanaparciova a co na to doktor ?? By som bola rada keby si napísala co ti on na to povedal...
@zuzanaparciova ak toto nemas, tak s tym nespravis nic. V takom pripade jedine adopcia.
@klarissa25 ja som sa nepýtala na dieťa asi je normálne ze keď nemáš to co máš mať tak už nebudeš mať môcť deti...
@zuzanaparciova ak nemas zenske reprodukcne organy, tak jedine adopcia
Tak to uplne meni vsetko. Tak uz len adopcia. Nic ine…
@zuzanaparciova a ten úvodný príspevok tu otázku si nepísala ty alebo co ?? 🤦♀️🤦♀️😅
@zuzanaparciova tak keďže je toto profil založený 8/22,nepríde mi vierohodne,že žena nevie,že keď nemá maternicu a vajecniky nemôže mať svoje biologické dieta
@klarissa25 mne sa vidi, ze to je fake. Novy profil, nevie co pise ..
@zuzanaparciova píšeš ze chceš dieťa a zrazu sa nepytas na dieťa...bože tieto nové nicky
@bessie12 ale ved jasne ze je...ale zase ze by bola taka sprostá a dá si tu svoje meno ? 🤦♀️
@klarissa25 ... no ludia su rozne blbi .. 😅
@zuzanaparciova a na co sa vlastne pytas ??? Pozri odpovede - asi nerozumie tvojej otazke. Tak pytas sa na dieta alebo nie ? Otazka znela "chceli by sme deti" - a zaroven rozumies, ze ked nemas reprodukcne pohlavne organy - vajecniky, maternica ze vlastne deti mat nemozes. Tak potom jedine adopcia. Ci co ine ti tu mame poradit ? Potom jednej odpoves, ze "sa nepytas na dieta" tak o co ide ?? Fakt nerozumiem. Skus znova formulovat otazku.
@klarissa25 co jej moze povedat doktor ? si ho vycarujte ? 😀
Moznosti mas len malo
1. adopciu (biologicky rodicia nebudete ani jeden)
2. nahradnu matku a priatelove spermie, aby on bol biologicky otec, darcovske vajicko (velmi financne narocny proces a len malo krajin, ktore toto ponukajU)
3. muz sa dohodne s nejakou inou kockou, ze spolu budu mat dieta a bude vikendovy platiaci ocko na styl Boris Kollar...
Ine cesty nie su a nebudu a vsetky su zlozite. Mrzi ma, ze si v tejto situacii.
@zuzikak no ja rozumiem ze nie. Mne skor išlo o to ze si protireci a v podstate nevieme co vlastne chce
tak ešte si môže adoptovať psa a chovať ho ako svoje dieťa no 😅
@isis234 no jej je toto asi zbytočne nemyslíš ?
@klarissa25 aby sa jej netvorili cysty, myomy, a nemala bolesti,, ako písala v príspevku.. predošlom.... Ak chcú mať deti, hoc nemá ženské veci, jedine adopcia,, ale to jej už tu radili.

Navstevu gynekologa a riesit to jednoznacne s nim! Aby prisiel na pricinu.