Chcem druhé dieťa, ale priateľ nie
Ahojte baby, mam 24 rokov priateľ 30, sme spolu 5 rokov, mame spolu 1 dieťatko, ktoré bude mať 2 a pol, ja už totiž od roku a pol nášho synčeka túžim po druhom, priateľ mi povedal ze chce urcite viac ako 1 ale teraz sa na to ešte neciti, túžba narastá, ako naschvál všetky okolo mňa, známe sú tehotné, teraz je situácia o to horšia kvôli aktuálnej situácii, v praci stres vsade stres, možno čoskoro povinne ockovanie, moj plán bol taky ist na materskú kym nedôjde k tomu ze sa budeme musieť povinne zaočkovať, ale on ma stále čas, stále čaká, pritom on si o robotu dovoliť prísť nemôže..... rozprávali sme sa veeeelmi veľmi veľa, skončilo to aj kludne ale veľakrát je z toho už nervózny a kričí nech na neho netlačím, ale ja by som netlacila keby nehrozí ze v našom zamestnani bude povinne ockovanie od novembra uz mi je do placu a bojím sa ze potom už nebudeme vobec mať ďalšie a to si neodpustím a ani jemu
@anonymnamamina to bolo na okraj, že toto vôbec prekážkou svadby nebolo. Ale nemyslím si, že to je jediný vás problém. On proste nechce svadbu a ani druhé dieťa a zrejme to musíš rešpektovať.
@zuvelyn psychiater je náš dobrý kolega o poschodie nižšie nema nijaké podozrenie a nie je ani on zaockovani vlastne to skoro všetci doktori
@anonymnamamina zacinam mat vazne obavy, ak zrovna ty a ten tvoj amant robite v ramci zdravotnictva nieco ine, nez upratovacov...
inak sme v riadnej prdeli. a ze vas nie je malo
@taskataska no veru, sme v prdeli to máš pravdu.... ale v inom zmysle... aj naše oddelenie je v prdeli.... nie sme na SK nemusíte sa báť
@anonymnamamina ver mi,že keby tieto tvoje informácie boli pravdive,už by to bolo na internete a každý čo sa nechce očkovať by sa nimi ohanal. Aj očkovaní môžu mať choroby srdca a podobne.
@anonymnamamina Ty si tu už písala však? Si tá sanitárka, ktorá by chcela byť lekárkou, lebo dobre zarábajú. A ešte si písala, že študuješ právo a podobné perličky, všakže? A nakoniec si v inej diskusii chcela svojmu zdravému dieťaťu vymyslieť nejakú diagnózu, aby ti uznali predĺžený rodičák.
A hlavný dôvod, prečo chceš druhé dieťa je fakt, že nechceš pracovať.
Škoda slov, už si tu rady dostala. Ale okrem nového nicku si nezmenila na sebe nič.
@heleninamama nový nik ? Ja som nemala 3 roky materskú, pracujem od polroka nášho syna, tu kde žijeme nie je 3 roky materská
@heleninamama absolútne mi nejde o materskú ani o vyhnutie sa praci
@viestta nie sme na SK
@heleninamama okej tak ďakujem za rady ohľadne očkovania tie bohužiaľ nepotrebujem uvidime ľudia teda .... počkáme si 🤣🤣🤣
@heleninamama teda už čakať nemusíme uz ich tam mame na poschodí....
@heleninamama a vidíte je mi to aj jedno ze to tu píšem kludne nech aj výpoveď dostanem je mi to jedno keď dajú povinne odchádza nás 3/4 🤣🤣🤣
@anonymnamamina trepeš tu dve na tri. A myslím, že je len otázka času kedy ti ten tvoj utečie,pokiaľ sa správaš takto aj doma. Na dieťa musia byť vždy dvaja, takže keď on nechce, tak ho nenúť. Pokiaľ tvrdíš, že sa očkovať nedáš, nemusíš sa teda báť ani o svoju plodnosť
Veď ti povedal, že sa na to ešte necíti tak čakaj kým sa bude cítiť. Čo sa tu dá poradiť.. Len doňho huč, tak aby si neostala sama nakoniec s dvoma deťmi.
Mne tiež prídeš nie že hysterka, ale proste neviem jak to nazvať, proste strašná žena 😀
Nečudujem sa mu že je z teba nervózny, ale vôbec.
A nerozumiem o čo ti ide ohľadom očkovania, najprv píšeš že preto naňho tlačis lebo v novembri očkovanie a potom že ty sa očkovať nedáš tak ako kde je problem? 😅
A nie je to ze zatiaľ nechce druhé dieťa strach aj z toho ze možno to prvé nie je úplne v poriadku asi? Keďže v minulých témach riešiš že dieťa sa doktorke nezdá a znaky autizmu?
@anonymnamamina čo, ak nebude chcieť mať už vôbec ďalšie dieťa?alebo o 5 rokov?veď to sa nedá vynútiť, keď nechce tak nechce....neplet sem očkovanie, ak sa nechceš očkovať dáš výpoveď čo aj plánuješ, tak prečo nemôžeš mať dieťa o 2,3 roky?to v akej krajine chcú dať zdravotníkov povinne očkovať?
@viestta jednoducho povedané nejde nám o svadbu
@anonymnamamina Ja sa ani nečudujem tvojmu priateľovi (ináč, ak je to len papier, tak prečo sa tak tomu bráni, ak to je len papier.. u mňa by práve tento argument neprešiel, ale to som ja). Čím viac na neho budeš tlačiť, o to horšie to bude, az mu rupnu nervy a nebude ani druhé dieťa ani priateľ. Mam kamosku, bola očkovaná medzi prvými, a je tehotná. Spomínam si na obdobie, keď vypukla taka hystéria okolo hormonálnej antiky, asi som zostala jediná žena v mojom okolí, čo som ju naďalej brala, roky, dlhodobo a bez prestávky a jediná z mojich kamoši ek a z rodiny som otehotnela hneď po vysadení na prvý pokus. Na jeden jediný prvý aj posledný nás pokus. To, čo predvádzas len v tejto diskusii je úplne nelogické, 24 (nie 42,ake 24!!!)rocna, tlacis na chlapa že musíš otehotnieť lebo co ak ta prinútia očkovať a co ak nebudeš môcť mať potom deti? Toto je ten hlavný argument, ktorý používaš, aj keď túto tému riešite?
To fakt nikto nepochopil o co tu ide????
@anonymnamamina normálne ma mrzí, aké máš tu neprijemne reakcie, ale nebudem na to reagovať.
Dieta musia chcieť obaja. Musíš svojho priateľa v tomto rešpektovať . Nebolo by to dobre, keby ste splodil druhe len preto, lebo ty to chceš. Ka aratka takto donútila svojho muža, a dopadlo to tak, ze on jej uolne vazne s tym druhým nepomôže. Povedal, že ma rad to druhe dieta, ale pomoc od neho nema očakávať.
Urcite mate v okolí susedov, bratrancov,.... snaz sa mu dopriať dostatok kamarátov. Nebuď preto smutná, všetko sa časom vyrieši. A naozaj si mlada, aj o 10r môžeš mať aj ďalšie dve 🙂
@heleninamama myslis, ze to je ta dijka123? 🤔 Vela veci by sedelo, ale rok by mala zalozeny druhy ucet? 😀
@anonymnamamina si takto OK? To čo tu vypisuješ za bludy? Aké úmrtia? A že žiadny lekár z našej rodiny o tom nevie. A to robia na rôznych oddeleniach a rôznych nemocniciach.
@sisa_s myslím, že nie, vek dieťaťa nesedí
Toto mi pride ako vymyslena tema na vecer, na rozprudenie vasni.
Nechce druhe dieta, ja veriaca on nie (ze zijes slobodna s niekym v domacnosti a mas s nim aj dieta pred manzelstvom ti nevadi, ale svadba musi byt len v kostole 🤦♀️), do toho este aj ockovanie, umieranie nan a neplodnost. Pracujes od 6 mesiacov dietata a nie si s nim doma do 3, radsej 6 rokov,... Perfektne na prilakanie vsetkych skupin komentujucich.
@maximilie nikto to bohužiaľ nepochopil aj mne je z toho smutno ale co uz, z témy ze chcem dieta sa prešlo k svadbe (čo ani neviem co s tým ma) a očkovaniu pritom som len udala obyčajnú obavu..... chcela som len radu ako ist na chlapa ci nie sú nejaké rady tipy ci mu dat úplne pokoj a nechať to tak ale co uz.... porad si sama aj Pan Boh ti pomôže, napokon vzniklo z toho ze on vlastne si ma nechce vziat lebo chce mať dvierka otvorené co na 100% viem ze u nás určite za tie roky a ani aktuálne rozchod nehrozí a ani ho nikto tu nespomínal, čo narobíme mam ist na psychiatriu a vlastne som schyzofrenik lebo mam 100 iných účtov ja nie som ja, wow
@amelie2017 nie je tu 3 ročná materská max 2 min 6 mesiacov
@elizabet173 pssst! to su interne info, to sa nesmie dostat von!!!
ale stalo sa to. aj sesternica mojho bratranca vravela ze hej, a ona pozna niekoho kto dodava stravu do nejakej nemocnice, co patri pod jednu spolocnost s tou druhou, co ma nejake dohody s tou kde sa to stalo
true story!!!!

@taskataska tak jak každý umiera vraj na koronu a pritom dostal infarkt, tak každý zomriera na infarkt pritom sa dal zaočkovať