Chcem tretie dieťa. Kedy je ideálne ho mať?
... ale neviem sa rozhodnut ktora alternativa je lepsia
bud pokracovat v materskej teraz, alebo ist o rok do prace a mat tretie potom. v prve variante sa mi nepaci byt tak dlho doma, ale medzi detmi by bol maly vekovy rozdiel. mam pocit ze po takom case na materskej sa uz nikde nikdy nezamestnam ☹ .
v druhej variante sa mi nepacia vacsi vekovy rozdiel medzi detmi
ake mate vy skusenosti?
tiez sa mi nepacia reakcie okolia, ked zistia ze uvazujem este nad babetkom... ako keby to nebolo normalne alebo co.
ake mate skusenosti vy?
@tomika no nie je to vzdy lahke,lebo ja som uz 10 rokov na materskej,takze vzdy dostanem len to minimum,muz podnika,snazi sa zarobit aj za mna 😀 ,tretim rokom sme v dome,platime hypoteku,poistky,setrenie detom atd,deti nezahrname darcekmi ani sladkostami a zbytocnostami...vela veci si spravime sami,ked treba aj vymalujeme,v zahrade si vypestujeme zeleninu,zavesy som si usila aj stolicky ocalunila,rada vypekam takze drahe umele zakusky nekupujem,a teraz zacala sezona zavarania,uz mam 25 poharov jahodoveho dzemu,a este budu ribezle,broskyne...,trocha si privyrabam opatrovanim deticiek,teraz chodia k nam 4 deti a ja ich lubim akoby boli moje vlastne. da sa to zvladnut,my vzdy prediskutujeme kolko a kedy a naco minieme,neprehaname to s prilisnou skromnostou ale ani marnotratnostou,este jedno dieta by sme zvladli,no viac nie,treba mysliet aj na skolu,vzdelanie,kruzky,zaujmy,vylety 🙂
@deticky123 sanka dolu sefe....😀
@tomika neboj sa da sa vsetko zvladnut dovolenka sice ziadna ale deti su radost stihame kruzky skolu od septembra aj skolku
@andrejka1974
no, nemam dve sanky...😀, ale ...sanka dolu aj tebe sefe...😀
sikulka si...
baby,a kolko rokov maju vasi manzelia?Moj mal vo februari 40 a uz mi aj nadhodil,ze nech mame tretie rychlo,kym nie je celkom stary 😠 Ja mu na to,ze nech sa pozrie na bozskeho Káju 😀 😀 ....a ze ja mam na tretie este predsa aj cas a to je predsa viac rozhodujuce...ci? 😕
@janulap Môj manžel mal 40 včera a ja mám 37 zajtra 😀 no a je viac-menej isté, že tento rok neotehotniem (leda neplánovane), ale my vek vôbec neriešime, tak sa budem chodiť sem do témy na vás pozerať a veriť, že keď nastane správny čas, podarí sa mi otehotnieť. Gratulujem všetkým tehuľkám a držím palce všetkým ostatným!
@syslica ahooooooooooooj, tak davno sme nepopisali..a co ? to tretie ste odlozili az buduci rok? my uz poctivo makame, ale dajako sa nedari, kua...zacinam merat bazalku...bez ponoziek chodim radsej cely den, pre istotu...😀DD, inac, keby si tu nebola sicko najsamlepsie k zajtrajsim narodkam...nech si hlavne stastna s celou svojou rodinkou a tvojimi krasnymi syslicatmi...😀
inak, co mate nove?
@syslica tak teda vsetko najlepsie ....
@dadak @katecameron Ďakujem pekne! No nové máme akurát to, že starší syslík je odvčera v škôlke v prírode, tzn. celý týždeň bez rodičov (a rodičia bez neho 😝 ), stal sa z neho fanatik na cvičenie, odkedy bol na rehabilitácii pochválený, že má pekne vyrysované svaly 😀 a jeho výsledky IQ testov ma dosť, aj keď pozitívne, šokovali. Myslím, že od septembra nám začne ozaj ťažký život ...
Dada, veľa zdaru, len to s chodením naboso neprežeň... vieš, také zápaly močového mechúra a orgánov v malej panve, tie dokážu tehotenstvo poriadne skomplikovať ☹ .
@ada11...nie si sama 😀
@syslica ja mam 36,manzel 33,myslela som si ze cim budem starsia,tym tazsie otehotniem,vsetky deti sme planovali,dcerku sme dokonca vyrabali 2 roky a teraz stvrte sa nam podarilo na prvy krat (v ten den mala dcera 5rokov,takze na to nikdy nezabudneme 😀 ),este skor ako sme sa rozbehli v snazilkovani 😉 ,tak velmi sme sa potesili,ze nemusime zase prejst tym dlhym cakanim...ale prisla som o mimi v 10tt 😢 zatial sa venujem mojim trom lienkam 🙂 pardon styrom-aj manzelovi,a idu letne prazdniny a uz sa moc tesime na spolocne lenosenie,kupanie...a vymyslela som aj kazdy piatok u nas na dvore zumbu,tu hodinku diskoteky susedia vydrzia a mozno sa pripoja 🙂 ahojte
@deticky123 Ty si adept na titul "supermama", ozaj! Aj ja som si prečítala tvoje skoršie príspevky a tíško závidím, obzvlášť tú pohodu v rodine, ktorá z nich vyžaruje a ako to všetko stíhaš. Ja som zatiaľ tiež otehotnela na prvý šup - 3x: 1 potrat v 11tt, dva syslíky, všetko plánovane... no môže sa stať aj, že príroda nám spraví škrt cez rozpočet pri tom ďalšom raze 😒 Veď uvidíme... pekné leto všetkým!
@deticky123 odkial si?ze by sme na tu zumbu prisli 😀 😀 😀
@syslica 🙂 si zlata, obcas som najhorsia mamina na svete,hlavne ked rozdelujem doma ulohy alebo rozdavam tresty 😀 ,upratat hracky,pozametat dvor atd, no byt mamou je velmi tazke,ja som si ista,ze kazda zena ktora vynosi a porodi dieta je dobra maminka!
@janulap 🙂 som z galanty,mame jednu zumbu za sebou,dobre to dopadlo,super sme sa zasmiali,na trave skackat ako zajkovia bolo veru tazsie ako v telocvicni 😀 ,si vitana 😉

@dena
Ahoj, gratulujem Petronelke k 5.narodeninám, všimla som si, že dnes oslavuje 🙂 tak všetko najlepšie 🙂