icon

Čínsky kalendár plodnosti alebo Jonášová metóda

puhinka
29. feb 2012

Ahojte maminky!
Tak si tu po internete čítam o týchto dvoch akože poukazoch na pohlavie a tak by som si rada urobila prieskum o tom,komu toto vyšlo,alebo čo si o tom myslíte 🙂
vopred ďakujem za vaše postrehy a skúsenosti 🙂

Čínsky kalendár plodnosti alebo Jonášová metóda
Strana
z3
lulu369
5. mar 2014

ahoj, Jonášovú metódu som neskúšala, tak to neviem posúdiť, ale čo sa týka čínskeho kalendára - pri prvom tehotenstve mi vyšlo dievčatko a aj sa mi narodila dcérka a pri druhom mi tiež vyšlo dievčatko ale narodil sa mi chlapček 🙂 no a teraz mi opäť vychádza dievčatko ale či skutočne sa v brušku skrýva dievčatko to neviem a zatiaľ mi ani ani doktori nepotvrdia, lebo je to ešte veľmi skoro 🙂

rous
10. mar 2014

...dvojcata, parik, clapec a dievca splodene a narodene v jeden den ...??? to by sa potom nemohlo stat.... Alebo tomu nerozumiem?

mariakoberova
3. jan 2015

ahoj mne vysli obidvaja prve dievca a druhy chlapcek .......

kikusa23
23. nov 2015

mne to vyslo pri synovy aj kamoškam

stevuliatko
11. jún 2017

Mne to podľa čínskeho kalendára vyšlo presne tak ako to máme🙂 máme 4 chlapcov a aj podľa čínskeho kalendára máme mať 4 chlapcov. Teraz chceme dievčatko, tak sa budeme držať kalendára a dám vám potom vedieť😉 ale pevne veríme s manželom, že nám to vyjde🙂

zuzka_puska
1. aug 2020

@puhinka ahoj, viem že téma je stará 8 rokov, ale vyšlo ti pohlavie bábätka podľa toho čínskeho kalendára?

zuzka_puska
1. aug 2020

@stevuliatko ahoj, vyšlo ti podľa kalendára to dievčatko? 😊

epastell
21. aug 2020

@magic08 ja som otehotnela podľa hviezd hneď prvý mesiac od výpočtu 🙂 teraz mi už po dome beha 3 ročný chlapček 🙂

Strana
z3