icon

Clexane 2000 a malé modrinky

30. apr 2021

Ahojte druhý deň si picham clexane 2000 do brucha a hneď sa mi urobi malá modrina a veľmi to bolí máte s tým niektora skúsenosti?

alexwarring
•
30. apr 2021

Modriny pri Clexane su absolutne bezne. Je mozne, ze si trafila nejaku zilku. Ak ti presvitaju zily cez kozu, snaz sa ich obist

kvetinka75
•
30. apr 2021

nemasíruješ si to náhodou? lebo aj vtedy zvyknú bývať modriny

autor
•
30. apr 2021

Nie nemasírujem ono to je mala modrina a objaví sa hneď keď vytiahnem ihlu picham prvý krát tak nemám skúsenosti ani ako hlboko ísť s ihlou 😪

kvetinka75
•
30. apr 2021

tak môže byť nabodnutá cieva, žilka.

autor
•
30. apr 2021

@kvetinka75 môžem sa opýtať ako hlboko ísť s ihlou?

stanulienkat
•
30. apr 2021

Do hĺbky kože treba ísť s celou ihlou, tá ihla je krátka. Modriny sú úplne bežné. Veď je to na riedenie krvi.

autor
•
30. apr 2021

@stanulienkat ďakujem za vysvetlenie 🙂

petamich
•
30. apr 2021

najlepsie je pod svetlom, pozri ci tam nemas nejaku zilku, medzi dva prsty urob koznu riasu, pichni celu ihlu, pomalicky uvolnuj tekutinu, ja zvyknem napocitat do 5 sek. a potom vytiahnut, uvolnit riasu

autor
•
30. apr 2021

@petamich ďakujem 🙂 je to pre mňa novinka tak sa učim 🙂

lusyyy36
•
30. apr 2021

Ja mam uz týždeň modriny na bruchu , a teda nie modrinky ale podliatiny, a to mi injekcie pichali sestričky v nemocnici

autor
•
30. apr 2021

Pomohil vám clexane s kombináciou medrol +duphaston donosit dieťatko?

ivka21
•
30. apr 2021

Ja si picham fraxiparine a teda do ruky ramena nemam problém ale do stehna áno tam mam modriny a hrce tvrdé. Skus zmeniť miesto vpichu. Tiež som tehulka a pichať do brucha mi to prišlo divne ale to je len možno môj pocit.

autor
•
30. apr 2021

@ivka21 tak mne zatiaľ do brucha vyhovuje mám tam dosť tuku ale samozrejme keď začne bruško rásť to prehodnotim a bude to asi rameno 🙂

petamich
•
30. apr 2021

ono, ked clovek picha baby cele tehotenstvo skor ci neskor uz musi pichat vsade 🙂 cize dobre je zacat bruchom, kym sa da, lebo potom uz zostanu iba ruky, boky a stehna (mne napr. stehna zakazal hematologicka) a ked sa na tych rukach zacnu tvorit modrinky, vela priestoru tam nie je 🙂 ja picham od pozitivneho testu do konca 600-nedelia to je veeeela injekcii

ale hej kazdy ma nejake miesto, kde mu to je "prijemnejsie" ak sa o prijemnosti vobec da bavit

lolitka_084
•
16. júl 2025
@anonym_autor

Nie nemasírujem ono to je mala modrina a objaví sa hneď keď vytiahnem ihlu picham prvý krát tak nemám skúsenosti ani ako hlboko ísť s ihlou 😪

@anonym_autor mňa keď to boli tak vytiahnem a pichať kde to neboli a niekedy aj na 5x ale už modriny nedávam.