Clostil a pregnyl
Ahojte, potrebovala by som poradiť či ste niektorá brala clostil a aj ste si pichali pregnyl ......mne prvý mesiac pichli len jednu inj ale nebolo to úspešné aj ked folikul mal 26 mm. Teraz beriem clostil 3x1 a 14-15 den mám ísť na sono a podla potreby mi pichne dalšiu inj. viete mi poradiť či to má význam
@danielita1205 17mm? To uz je hyperplazia endometria, vtedy sa ani vklad nerobi, ak je endometrium viac ako 12mm, asi preto to nevyslo..
@danielita1205 ahoj tak ja sa trápim s tou sliznicou nízkou. Bola s u gyndy a v piatok mám ísť na krv na HP to budem 21 DC a podľa výsledkov sa uvidí ale zrejme to bude riešiť operačným zákrokom aby sa tam poriadne pozrela že čo sa v maternici deje. Panečky a to z tej liečby máš tak vysokú sliznicu? To už je moc nie?
@danielita1205 aj folikul bol moc velky. Ideal je 20.
Ach dievčatá .... raz je to málo a inokedy zase vela ......... ja už neviem čo robiť ...... robím všetko tak ako lekár káže a stále nič ......... dakujem za info , ste zlatučké
@danielita1205 a lekár čo na to povedal? Vieš ono to je veľké trápenie pre každú z nás ja osobne som veľmi rada že si tu môžme povylievat srdiečka ... Aj ja sa bojím veľmi ☹ ako to všetko dopadne ale čo už strach mi nepomôže tak sa snažím myslieť pozitívne aspoň trochu. Nevesaj hlavu bude dobre ... Raz to musí prísť 😘
Ahojte kočky. Tak píšem ako som dnes dopadla u dr. Tak zobrala mi krv že sa urobiť HP na progesterón. Keď dostanem ms mám prísť znova na krv na ďalší HP . A dohodnúť sa na laparoskopii.... Bojím sa. Zažili ste už laparoskopiu?
A ešte spomenula folikulometriu.... Tak asi v novom cykle budem chodiť.
Ahoj matka295...ja som bola tiež na laparoskopii a nič to nie je ..... vobec som necítila žiadnu bolesť jedine čo som mala nepríjemný pocit bolo to že som mala strašnú plynatosť ale to je vraj tým plynom čo ťa napustia ....... všetci ma strašili ako to bolí a vobec to nebola pravda ........ ani vpichi ma neboleli len co mam problém a to je už 6 rokov stále ma trápi zapalený pupok ...... velmi často mi hnisá, ani doktor mi nevie povedať či je to tým že tam je jazva alebo miečim iným ..... tak sa neboj ...pre mna to bola úplne prvá operácia v živote a najviac som sa bála toho že ako ma budú prekladať z postele nakolko som vtedy mala 117 kg ......
@danielita1205 panečky tak ja tiež nie som z tých najrýchlejších nejakých 78 kg 🤔 no ale už pracuje m aj na diéte konečne po zime sa chcem rozbehnúť na plno lebo už sa neviem na seba kukať. Ja stále dúfam že to bude v hormónoch a že ju nebudem musieť podstúpiť.... Bolesti sa nebojím ale narkózy áno.... 😵
to som sa aj ja bála a bolo to všetko ok ..... netreba sa báť ....... my sme akurát urobili rozhodnutie že pojdeme do ba do CAR a uvidíme či nám tam pomôžu nakolko už nechceme a ani nemôžme dalej čakať kvoli veku
Zdravím pridám aj ja svoju skúsenosť...s manželom sa snažíme o druhé bábo už 3 rok a stále nič-tak sme navštívíli CAR v Košiciach...výsledky v pohode obaja až na manželove pomalšie spermie...dnes som 8 deň po pregnyle-predtým stimulácia Clostylom...tak uvidíme ako nám to dopadne
tak držíme palce a päste a všetko čo sa držať dá a daj nám vedieť ako ste dopadli a jednu otázočku mám ......ako to vyzerá finančne v takom centre ......sú to veľké položky?
ďakujem...ja som mala výmenný lístok od svojej gynekologičky-keď ho nemáš tak si hradíš všetko sama...zatiaľ sme platili len 20 Eur za manželov spermiogram a 23 Eur za injekciu...my sme sa skor chceli zamerat na IUI ale tento mesiac nám to nevyslo kedže manžel pracuje v zahraničí a došiel 1 deň neskor ako nám to naplánovali...tak som si pichla injekciu doma a snažili sme sa ...
@23deny žienky držím palce veľmi
a ten výmenný lístok ti dala gynekologička normálne sama či si si ho musela sama vypýtať ....
mňa do CAR gynekologička posielala už cca 2 roky -vždy sme sa nejak rozhodli že ešte počkame-skusime...ale myslím si že keď si ho vypýtaš nebude mať s tým problém
dakujem za info a držím palce aby vám to vyšlo
@danielita1205 nieje začo a ďakujem...keď mi do 13.2. nedôjde mrcha mam si spraviť babytest...tak som zvedavá
ja som mala včera dostať a nič ..... zatial neprišlo a robila som si aj test a bola len jedna čiarka .... vpondelok idem k lekarovi tak uvidíme čo povie
Ahojte .... tak moja návšteva u lekára dopadla tak že mi urobil sono a poslal ma na krv a tam mi vyšlo hcg 58......o tri dni mám ísť znovu na krv .... dal mi aj progesterom a varfarine .......
Ahojte no tak dnes dorazila mrcha v plnej parade...ja som to sice už 2-3 dni tušila pretože som mala bolesti...čiže od pondelka znova Clostylbegit a podľa vajíčok sa naplanuje IUI...
ďakujem...čo už rátala som s tým že to hneď na prvý šup nevyjde...
@danielita1205 a čo z toho vyplýva na zatiaľ?
@matka295 ...vyplýva z toho to že sme tehu .... hcg mi stúpa ...v pondelok kontrolne sono a opať odber krvi ..... ale zaujímavé že ani jeden test mi neukázal dve čiarky
@23deny ja som skúšala strašne dlho a nakoniec sa podarilo ...treba len veriť .....
@danielita1205 jej super myslela som si hneď 😉 držím palce nech je všetko ok a tak ako má byť 🙏

Ahojte ..... tak mám za sebou ďaľší mesiac plný injekcii a liekov a zase nič ....... najpr clos, potom Merional a zase pregnyl a ani pri tejto kombinácii (aj ked všetko išlo ako po masle a na liečbu som reagovala veľmi dobre ....folikul 23.5 a sliznica 17 mm) sa nepodarilo. máte niekto s touto kombináciou skúsenosti? Ak áno prosím poraďte mi ..... ďakujem