icon

Clostilbegyt a ovulácia

katinka4
29. máj 2013

Ahojte , chcem sa opýtať vás všetkých čo užívate alebo ste užívali Clostilbegyt ktorý DC vám prišla ovulácia . Ja ho beriem 1 cyklus z dôvodu predošlých anovulačných cyklov a to od 5.-9. DC 1 tbl. denne. Aké ste mali príznaky a ako dlho trvali?

dzanem
6. aug 2015

Prosim vas musi sa pichnut pregnyl?absolvovala som dva cykly a ani raz mi ho nepichli

sany944
17. aug 2015

@dzanem pregnyl sa picha aby pomohol folikulu prasknut a teda aby prebehla ovulacia bez neho je pravdepodobne ze folikul nepraskne, ja som mala dva cykly a zakazdym mi ho pichol, tento mesiac ani pregnyl nepomohol a folikul nepraskol :( idem na treti mesiac a tiez mi ho bude pichat, teraz uz budem mat 2x1 tabletku doteraz som mala iba po jednej, folikuly narastli, prvy krat ovulka bola teraz 2.x nebola, isla som uz do CAR kde mi zdvihol davku na dvojnasobnu tak verim ze sa podari, snazime sa uz vyse roka a zacinam byt zufala, vyskusala som uz vsetko, akurat som si kupila aj gel na podporu otehotnenia lebo mam pocit ze nemam vobec hlien pocas ovulacie, tak uvidime, verim ze do tretice to vyjde. A pregnyl si radsej pytaj od doktora, stoji sice 13 € ale kedze je clostylbegyt mozne brat len 6 krat za zivot bola by skoda keby kvoli nepichnutiu pregnylu ovulacia neprebehla, ja normalne rozmyslam ked minuly mesiac ani ten nepomohol ze si vypytam dvojitu davku lebo som citala ze niektorym pichaju az 2 injekcie. Drzim palceky aby sa podarili // ciarky!

sany944
17. aug 2015

@koka231 chod do CAR nic za to nedas, tam tiez kym urobia vysetrenia to cele potrva, my sme boli teraz 1.x a zatial mi len zvysili davku clostylu na dvojnasobnu a zobrali asi 6 ampuliak krvi na vsetky vysetrenia a urobia aj partnerovi spermiogram, neplatila som zatial nic, bola som v Iscare a su tam velmi zlati vsetci. Potom si dam aspon 3 mesiace od liekov pauzu a az potom by som isla na insiminaciu, bola som aj u bylinkarky a mam pit 3 mesiace caje ktore by mi mali pomoct k ovulacii a praskaniu folikulov, tak verim ze pomozu a nebudem musiet uz potom zas uzivat clostyl....inak som uz vyskusala asi vsetko, 6 mesiacov inofolik, 3 mesiace GYNEX, rozne caje, MACA, vitaminy, akurat mi prisiel Jonasov vypocet, kupila som gel na podporu otehotnenia, nasviecujem sa biolampou u tej bylinkarky som bola, este mi ostava vyskusat cvicenie podla mojzisovej, a namiesto clostylu tu fytosoju a ak ani toto vsetko do konca roka nezaberie nechavam to tak a budem uz len pit cajiky a kaslat na vsetko alebo aspon raz skusim v CAR insiminaciu, tak uvidime, snad nam bude dopriane, lebo sa uz citim ako psychopat, a este som zostala aj mesiac na PNke nech nemam tolko stresu, tak mozno sa zadari, dnes akurat prisla mrcha tak zaciname dalsi 3. mesac s clostylom

sany944
17. aug 2015

@juliett99 mne povedali max 3 mesiace potom mesiac az tri pauza a potom 3 mesiace. Za zivot by sa mal brat len 6 krat lebo je rakovinotvorny a vajecniky su z neho trocha mimo. Inak ja teraz idem tiez na treti mesiac. Kolko tabletiek uzivas denne. Ja som mala zatial po jednej a teraz mi v CAR zvysili davku na dve denne, verim ze do tretice sa to uz podari 🙂 Navyse mi den ovulacie vychadza priblizne na den co mi vypocital Jonas prirodzene plodne dni, tak snad to vyjde 🙂

dzanem
18. aug 2015

@sany944 mala som foliky okolo 20mm a jeden 30 mm, asi kvoli tomu velkemu mi nepichli,dufam ze som ten clostik nebrala zbytocne kedze mi včelu nepichli 😠

dzanem
18. aug 2015

mali ste niekto pri clostku 3 dnovu ms?na 3 den konciacu?

sany944
18. aug 2015

@dzanem ano ja som mala oba mesiace iba 3 dni, a tento mesiac mi meskala mrcha 2 dni co sa mi pri brani duphastonu nikdy nestalo...jaj ked si mala jeden az 30mm tak to mohla byt cysta, mne sa z toho jedneho folikulu asi tiez vytvorila cysta ked nepraskol som zvedava na najblizsom sone dufam ze tam uz nebude :(

dzanem
18. aug 2015

@sany944 aha,ja uz reku ze to bude niecim inym ☹ vecsinou som.mala 5 dni,uz si clostik nenasadim necham to tak nema to vyznam

sany944
18. aug 2015

@dzanem ja este musim lebo bez neho nemam absolutne ziadnu sancu kedze moje vajecniky bez neho vobec nepracuju :( ale poradim ti caj vitex jahňaci da sa objednať iba na nete, pijem ho raz denne na lacno je fakt hnusny ale bylinkarka mi povedala ze po 3 mesiacoch pravidelneho uzivania by sa mi mali zacat tvorit vajicka a aj praskat bez ziadnych liekov, tak dufam ze to tak naozaj bude 🙂

dzanem
18. aug 2015

@sany944 drzim palce nech ti pomoze,ideme do Caru popytam sa tam este co dalej

adriannah
9. nov 2015

Ahojte snazilky, je mozne ze citim pichanie uz v 9DC?? Dneska idem skusit 1x ovulacne testy

likomm
10. nov 2015

dievčatá poraďte mi.....mám užívať 2tbl clostilu za deň, treba ich naraz alebo ráno a večer 🙂 ako je lepšie? ďakujem za reakcie

adriannah
10. nov 2015

@likomm rano a vecer 🙂

likomm
10. nov 2015

@adriannah ...ďakujem pekne za odpoveď

maculicek1977
15. nov 2015

@sany944 , chcem sa opýtať som na tom rovnako, chodím do Iscare MT, skúšala som IUI pred mesiacom neäspešne, chcem sa opýtať ako si ty na tom s tými, čajíkmi a, mohla by si mi napísať kde ich objednať a u tej bylinkárky si kde bola?Ďakujem

sany944
19. nov 2015

@maculicek1977 Ahojky, mna caka prva insiminacia v decembri, ale modlim sa aby nebola potrebna a mrcha tento mesiac neprisla. U bylinkarky som bola u pani Anky Kopáčovej z Vŕbového. A dala mi piť čaj - drmek obecný (vitex jahňací je po slovensky), kupovala som cez internet 1kg balenie napr. tu : http://www.byliny-prodej.cz/sindex2.php?menu=&i... (rano na lačno pol hodinu pred jedlom aj pol roka vkuse) a potom čaj gynastan z lekárne 2x denne. Inak najskor mi v MT v Iscare zistili že moje telo si produkuje protilatky proti vajecnikom a tym padom ich postupne nici a nepracuju správne, a na kontrole po 3 mesiacoch pitia caju a cvicenia metody mojzisovej tieto protilatky uplne zmizli a vysledky su negativne, co nechapali ani oni 🙂 verim tomu ze pomohli bylinky, este keby som zacala ovulovat bez clostylu ako mi bylinkarka slubila 🙂 ale chce to asi este cas

maculicek1977
19. nov 2015

@sany944 no to je super, tie čaje si kúpim objednám aj ja pre všetky prípady, mne 1 IUI nevišlo bola som teraz v októbri, odporučili mi IVF pre môj vek 38 preč, tiež som stále len dúfala že to príde samo, sme zdraví len veľmi rozlietaní a to je ten problém....Držím palčeky aby si mrchu tento mesiac nedostala a potvrdila sa sila byliniek, že sa to tak dá aj týmto spôsobom. Daj nám potom vedieť určite!!!!!! Držím palce a ďakujem.

maculicek1977
19. nov 2015

@sany944 už som si aj objednala tiež 1000 gramov 🙂

janush
16. dec 2015

Je mozne uzivat clostil aj bez predpisu lekara?

vanilka83
17. dec 2015

@sany944 ahoj chcela by som sa ta spytat citala som ze cvicis podla mojzisovej?kde to precvicuju alebo to cvicis doma sama?vdaka 😉

sany944
18. dec 2015

@vanilka83 ahoj sama doma ale najskôr som si našla na nete fyzioterapeutku a ona mi ukázala cviky, mala som ku nej chodiť na kontroly ale ešte som nebola, musím sa zas objednať. Určite si niekoho nájdi lebo sama to nezacvicis dobre a môžeš si poškodiť

vanilka83
21. dec 2015

@sany944 ok diky len ono ze sa to ma cvicit hodinu denne?neviem ako si mam zapamatat hodinove cvicenie...

sany944
21. dec 2015

@vanilka83 neboj to si zapametas, mne k tomu dala papierik kde su cviky nakreslene, dva krat sme si ich precvicili a este som mala moznost si kazdy jeden cvik natocit a potom som prve dva razy doma cvicila podla cvicenia, co mi velmi pomohlo aspon som vedela ako spravne dychat lebo to je dolezite. Je to spolu asi len 10 cvikov a kazdy sa opakuje 20x (zo zaciatku menej a postupne sa to zvysuje). Na treti krat som to uz vedela naspamat, takže pohodička, nie je to až tak náročné na zapamatanie.

vanilka83
22. dec 2015

@sany944 ok vdaka 😉

zuzuzuzka
25. dec 2015

Ahojte zienky, beriem clostylbegit prvy mesiac. Brala som to 5-10. DC. Potom pauza a od 17 DC duphaston. Ked som to rozpravala segre ostala zaskocena, ked som jej povedala, ze ma doktorka nesleduje pocas ovulacie. Je to podla Vas spravne? Resp.pristup lekarky, ze mi len povedala, ze ako to mam brat, a keby som mala silne bolesti mam prist. Inak nic. Mam sa ukazat po dobrati duphastonu.

abusa
25. dec 2015

@zuzuzuzka to je v pohode ja som tak isto na tom teraz ideme az na kontrolu 7.1. na skor zaraza ten clostyl ze ho beres 6 dni :D zatial co som citala a aj ja ho mam brat od 5-9DC.

zuzuzuzka
25. dec 2015

@abusa no som sa pomylila...5 dni som ho mala brat. A mala si uz ovulaciu alebo este len cakas?

abusa
25. dec 2015

@zuzuzuzka uz som mala teraz cakam na mrchu :( lebo testy biele :(

sany944
26. dec 2015

@zuzuzuzka no tak ta doktorka urobila urcite chybu pretoze pri clopstyle je najdoleziteksie sledovanie, aby vedela ci zabral, ked ta nesleduje ako moze vediet ci ti narastli folikuly a ci prebehla ovu? Navyse moze dosjt az k hyperstimulacii kedy sa vajecniky az moc zvacsia a niekomu sa vytvoria cysty a musi bezat na pohotovost. Vzdy od nejakeho 12DC treba ist na sono , ja som chodila aj 3-4 krat po sebe a ak narastli folikuly pri velkosti okolo 19-20mm mi bol pichnuty pregnyl ktory zabezpeci aby ovulacia prebehla a den od pichnutia treba mat styk a predtym co najdlhsia pauza, takze bud sa s doktorokou porozpravaj ze si neni spokojna s jej postupom alebo ju urcite zmen!!! Tieto lieky nie su sranda bez sledovania. A co sa tyka duphastonu mne ho tiez doky daval ale az potom ako ovu prebehla, pretoze on zastavuje ovulaciu a nemusi prebehnut vobec a kedze doktorka ta nesleduje ovu moze prebehnut aj 18 den - mne s clostylom raz prebehla az na 20tyd den a ak by mi dal clostyl uz by neprebehla vobec, takze cele zle podla mna, moj gynekolog hovoril ze niektori lekari to vobec nesleduju a davaju to zenam jest ako lentilky pritom su to silne lieky ktore sa mozu len 6x za zivot brat, takto ta vlastne o jeden pokus ubrala :(