icon

Clostilbegyt a ovulácia

katinka4
29. máj 2013

Ahojte , chcem sa opýtať vás všetkých čo užívate alebo ste užívali Clostilbegyt ktorý DC vám prišla ovulácia . Ja ho beriem 1 cyklus z dôvodu predošlých anovulačných cyklov a to od 5.-9. DC 1 tbl. denne. Aké ste mali príznaky a ako dlho trvali?

zuzu2389
13. aug 2014

@lauritka. No dnes zatiaľ v poho. ..zatiaľ žiadny výtok signalizujuci kramy, tak zajtra skúsim

happyfrog80
13. aug 2014

@zuzu2389 vobec necitis bolest podbruska ako keby ms prichadzala?Podla opisu by si msla byt tehu ale aj by si mala mat obcsasne bolesti podbruska ,ty si definitivne tehu 🙂,to sa stava ked sa ma ist na Ui a este aj relax si maka 😉 drzim palce.Inak preco si ten test neurobis uz teraz?Ty tam uz budes mat lajny ,nemusis cakat do rana

zuzu2389
14. aug 2014

@happyfrog80 ahoj, bolesti v podbrusku citim od kedy som mala dostat svoje dni a uz je to vyse tyzdna...do toho ma bolia aj prsia...dnes som si spravila test a po vyse 3 rokoch som sa rano od stiastia rozplakala, nasla som si totiz // ciarky..🙂 som stastna strasne moc...len dufam ze ta bolest je normalna...musim sa objednat k doktorovi...🙂

zuzu2389
14. aug 2014

@lauritka tak tu je moja odpoved na dnesny test...som strasne stastna..🙂

happyfrog80
14. aug 2014

@zuzu2389 blahozelam ,no ved tie bolesti ked mas tak to uz znamena pregnancy 😉 v tvojom pripade
Ja som to vedela ze si tehu uz vcera 😀

lauritka
14. aug 2014

@zuzu2389 noo vidis ani to nebollelo 😉 😵 gratulujem a nech je vsetko ako ma byt

katinka4
autor
18. aug 2014

@zuzu2389 aj ja gratulujem ,hadam ta budeme vsetky nasledovat , 😉

zuzu2389
18. aug 2014

@katinka4
dakujem..a prajem aj vam aby ste kazda jedna mali co najskor take pekne testiky...:D

maca0411
18. aug 2014

caute aj ja som uzivala clostilbegyt a robila som si aj ovulacne testy tak ze 14-15-16dc som mala najsilnejsie plodne dni.moj folikul mal 27mm bola som u doktora.citila som ten folikul aj my bolo na vracanie.dokotor povedal ze to moze byt kvoli clostilbegytu.ale mne nepichol doktor ziadny pregnyl.dufam ze praskol aj bez injekcie a budem tehu.drzim vam vsetkym palce 🙂

katinka4
autor
20. aug 2014

@maca0411 aj my tebe drzime palceky 😉

domka77
26. aug 2014

Ahoj zuzu.... nemeskali mi, brala som aj Duphaston popri tom, takze vsetko bolo ok.... Urcite by som sa poradila s lekarom....

zuzu2389
26. aug 2014

@domka77 ahoj Domka,
tak zrejme ako si si, uz som zistila preco mi meskaju kramy..🙂
bola som uz aj na prvom sone...ale asi zavcasu, lebo sice videl gestacny vak ale este nebolo vidiet plod...tak kontorlu mi dal o 2 tyzdne...a kedze cas leti tak tyzden uz presiel a buduci utorok idem na sono...tak drz palce...

mentolka12
28. aug 2014

ahojte babenky, tak dnes som bola u gyndoša a vypísal mi clostilbegyt 2 tabletky denne...teraz moja otázočka je pred MS zvyknem mať výtok cca 2 dni začnem ho brať až prvý deň riadnej MS však? nemali ste pričom nejaké problémy keď ste ho brali? napríklad posun ovulácie ktorú aj tak nemám, alebo niečo podobné? ešte sa chcem spýtať neodporúča sa šoférovať po jeho užití môže sa či sa nemôže? ak sa môže v akom odstupe po užití? Ďakujem

PS: predtým ako ho začnem užívať má ísť partner na spermiogramiu či to máme riešiť súbežne ja užívať a on sa dať vyšetriť??

maca0411
29. aug 2014

@mentolka12 ahoj ja som brala tie lieky az na 5den cyklu po 2 tabletky denne.mna boleli vajecniky.ale po ich uzivany som mala folikul 27mm ale este cakam na menstr.dufam ze nepride a konecne budem tehotna.auto som soferovala v tom nebol problem.vystrenie trva len chvilu este v ten den bude mat partner vysledky.drzim palce 🙂

mentolka12
29. aug 2014

@maca0411ďakujem krásne za informáciu 🙂 a prečo si brala až na 5 deň cyklu? a potom si ich brala normálne 5 dní teda do 10 dňa cyklu? či to lekár usúdi kedy ich brať? mne dal na 3 deň cyklu do 7 dňa cyklu po 2 tabletky denne povedal, že keď nezaberie tak potom sa zvýši na 3 tabletky denne

a bola si na folikumetrii a tá ako prebieha? v živote som na nej nebola...len mi povedal že sa mám objednať na 12 deň cyklu na tú folikumetriu

a ešte otázočka ak môžem ako dlho ste sa snažili o babatko kým si sa dostala k týmto liekom?

DRŽÍM SILNO PALČEKY

katinka4
autor
30. aug 2014

@mentolka12 v ZIADNOM PRIPADE NEBER 3 TABLETKY CLOSTILBEGYTU !!! 😲 uz 2 su dost- pri tejto davke ti mozu vzniknut cysty ,pri 3 tabletkach je to takmer 100% ze ti to ublizi a mozes prist aj o vajecnik.Pravdupovediac este som nepocula ze by niektora brala 3tabletky. Inak to od ktoreho dna sa zacina brat urcuje lekar podla dlzky cyklu. tie co ho maju kratsi beru od 3dna a tie co dlhsi od 5dna 😉

mentolka12
30. aug 2014

@katinka4 nestras ma ja nechcem cysty mat este to tak :(( gyndos povedal ze ked nezaberu 2 tak pojdeme na 3 a ked nezaberu tak posledny mesiac 4

Brala si ho aj Ty?? Pomohol Ti??

maca0411
30. aug 2014

@mentolka12 lekar mi urcil tak lieky brala som ich dva mesiace ale po dve tabletky denne od 5dc.snazime sa 1,5roka folikuli sa mi tvoria ale co sa deje preco sa zatial nezadarilo nevieme lebo obaja sme v poriadku.robili mi aj preplach vajcovodou.a bolo to ok.mne robi lekar len s vnutornym ultrazvukom vysetrenia a odmera folikulu.aj ja si myslim ze su 3tabletky vela mozu mat vedlajsie ucinky.drzim palce 🙂

katinka4
autor
30. aug 2014

@mentolka12 brala som ho na zaciatku roka 1 tabletku denne ale neotehotnela som - foliky rastli krasne.Teraz ho beriem zas a vyzera to ze ovu prebehla takze budem mudrejsia o 2 tyzdne ci tentokrat zabral

zuzu2389
3. sep 2014

Ahojte, tak včera som bola na druhom sone kde už bola vidieť aj moja fazulka a mala už aj srdiečko...keď som to zbadala tak mi aj slzicka vyšla...konečne po 3 rokoch snaženia to vyšlo....verím že všetky čo sa snažíte už dlhšiu dobu to príde a samo...chce to len svoj čas. ..🙂

katinka4
autor
3. sep 2014

@zuzu2389 jej to je krasne 🙂 a v ktorom si tyzdni ked uz bije srdiecko ?

zuzu2389
4. sep 2014

@katinka4 Ahoj,no podľa veľkosti plodu 7 týždeň...ale podľa počtu od posledných kramov mi to robí rozdiel asi 6 dní...ale lekár upresni týždeň az na ďalšej kontrole. ..

katinka4
autor
5. sep 2014

@zuzu2389 velmi vam drzim palceky a prajem krasne tehulkovanie 😉

ivushka14
7. sep 2014

Ahojte
Ak by nahodou mal niekto zaujem mam clostil na predaj este 1 a pol balenia

mentolka12
8. sep 2014

Ahojte babenky, chcem sa opytat ze fyndos mi vypisal clostilbegyt od 3 dna mrchy do 7 dna mrchy len teraz neviem mrcha mi skoncila na 4 den t.j. Mrchu som mala len 6 dni mam zobrat ten clostil aj v den ked nemam uz mrchu? Chcem este povedat, ze mrcha mi prisla po vyvolavacke.

domka77
9. sep 2014

@zuzu2389 velmi ti to prajem a drzim palce... snad aj nam sa coskoro postasti... 🙂 drz sa a prajem hlavne vela zdravia.... 🙂

katinka4
autor
11. sep 2014

@mentolka12 nezalezi kolko dni mas mrchu ale natom kedy zacal cyklus , ty mas brat clostyl od 3.dna cyklu do 7 dna cyklu ,cyklus zacina prvym dnom menstruacie, mrchu mavas od 1. dna do dajme tomu 5.dna.

mentolka12
11. sep 2014

@katinka4 dakujem za informaciu 🙂 som myslela ze on sa ma nrat len kym je mrcha esteze som brala tych 5 dni vkuse 🙂 a prosim ta nevies mi poradit kedy je vhodny cas zacat robit ovulacne testy po dobrati clostilu nakolko vobec netusim ci zabral a ci prebehne ovulacia? Ku gynekologovi mam ist v utorok ale podla dni kedy som mala ist na usg tak mi vysla nedela a pomdelok tak utorok sa mi zda uz pozde nerada by som nieco presvihla

katinka4
autor
13. sep 2014

@mentolka12 vychadza to cca 10 dni od prvej tabletky , teda ak mas od 3 dna , ovu bude okolo 13 dna cyklu , ja som hu teraz mala 12 den pri tomto davkovaní takze rataj plus minus 2 dni , testy ti velmi pomozu testuj od 11 dna cyklu. Vies ako sa pouzivaju ovu testy? ak nie napis rada ti vysvetlim 😉 drzim palce 🙂

mentolka12
13. sep 2014

@katinka4 dakujem krasne za trpezlivost🙂 uz testikujem dnes mam 11 den a ovulka nikde je mozne ze ani nepride? Stretla si sa s tym niekde? Rada budem ak mi povies ako na ovulacne testy lebo sa mozestat ze nieco zle robim :( ak medostanem ovulku tak ma porazi asi a budem plakat silno :((