icon

Clostilbegyt na ovuláciu a tehotenstvo

lienka_9
19. júl 2020

Baby pomohol vam clostilbegyt na ovulaciu a nízku hladinu progesteronu? Otehotneli ste po koľkých mesiacoch brania? Mali ste aj nejaké negatívne účinky z neho?

veronikaszabova
•
19. júl 2020

@lienka_9 rok sa nam nedarilo, v prvom cykle clostilu som ostala tehotna

lienka_9
autor
•
19. júl 2020

@veronikaszabova a kolko tabletiek si brala? Koľko dní? Aj si po ňom pribrala?

jaruska_12
•
19. júl 2020

@lienka_9 Aj ja začínam prvý mesiac očakávam každú chvíľu ms tak snáď sa zadarí berieš aj duphaston?

lienka_9
autor
•
19. júl 2020

@jaruska_12 mne akurat dnes začala a na 3ti den mám začať brat pol tabletky rano a pol večer, nie iba toto mi dal zatiaľ

lienka_9
autor
•
19. júl 2020

@jaruska_12 este beriem inofolic a kys. listovu

veronikaszabova
•
19. júl 2020

@lienka_9
Nepribrala.
Pocet si uz nepamatam, je to 7 rokov 🙂

lienka_9
autor
•
19. júl 2020

@veronikaszabova a nedarilo sa vam kvoli ovulacii?

veronikaszabova
•
19. júl 2020

@lienka_9 behom roka som mala 5 anovulacnych cyklov - bola som sledovana na folikulometrii.
Tak sme sa rozhodli s gynekologom pre clostil. Ze uvidime 🙂 a pomohlo 🙂
A pritom prvy syn bol hned na prvu supu, len mladsiemu to troska trvalo. 🤣

lienka_9
autor
•
19. júl 2020

@veronikaszabova my sa snažíme od novembra a minulý mesiac mi zistili ze mam nizku hladinu progesteronu a pravdepodobne neprebieha ovulacia tak mi nasadil clostil, ci je to nato to neviem

veronikaszabova
•
19. júl 2020

@lienka_9 clostil vyvolava ovulaciu, tak snad pomoze 🙂

janynyna
•
19. júl 2020

Na prvý krát sa zadarilo. Brala som jednu tabletku denne 5 dní. Nepribrala som nič

lienka_9
autor
•
19. júl 2020

@janynyna to mam aj ja, aj si pamätáš ktoré dni v cykli?

janynyna
•
19. júl 2020

Teraz si nie som istá. Ale buď to bolo 3 alebo 5 deň cyklu. Ja som mala pred tým dosť vážnu operáciu po ženskej stránke. Takže keďže sa po roku snaženia nedarilo lekár mi predpísal clostyl. A dokonca sa veľmi tešil keď sa zadarilo hneď prvý krát. Keďže vedel aká vážna operácia to bola. On má aj operoval.

ivinkapink
•
19. júl 2020

uzivala som clostilbegyt tri mesiace, ale neotehotnela som po nom /otehotnela som par mesiacov po nom, prirodzene, snazili sme sa tri roky/, nastastie ja som po nom schudla...

smajluska
•
1. sep 2022

@lienka_9 Ahoj, podarilo sa Ti otehotniet pri Clostilbegyte? Dakujem za odpoved.

lienka_9
autor
•
1. sep 2022
smajluska
•
1. sep 2022

@lienka_9 To mi je luto 😢 a mas este stale po Clostile ovulaciu? Boli ste aj v centre asis. reprodukcie?

lienka_9
autor
•
1. sep 2022

@smajluska áno mala som ovulaciu po clostile...a momentálne som na konci 8 mesiaca 🙂 boli sme v reprofite v Brne a vyšiel hneď prvý ET.

smajluska
•
1. sep 2022

@lienka_9 To ma veľmi teší. GRATULUJEM ❤️

ivinkapink
•
3. sep 2022

@smajluska ahoj,ani ja som tesne po klostilbegyte neotehotnela,odporucali nam umele,ale to sme nechceli....dr vravel ze povyuzivani toho trojmesac.balenia este niekolko cyklov ucinkuje...a asi je to pravda,lebo uzivala som ho august-september-oktober a otehotnela som prirodzene z jedineho styku v januari....

smajluska
•
5. sep 2022

@ivinkapink SUPER ❤️ GRATULUJEM