icon

Clostilbegyt pri PCOS a anovulačných cykloch

laura19102
15. feb 2025

Ahojte, aké máte skúsenosti s Clostilbegyt prosim? 🙂 Snazime sa o babo, mne ho predpísala gyn 2x denne na 5 dni od 3dc, mam PCOS ale mam celkom pravidelny cyklus po uzivani duphastonu uz par mesiacov ale mam anovulačne cykly. Uživam ho už od včera, ale mam z neho krce v podbrušku čo som predtým moc nemávala 😅 a za deň mi oslabol menzes ako keby som 2 dni pred koncom a to som predvčerom mala celkom silný aj so zrazeninami, je to normálne bežné alebo mám kontaktovať gyn? Ďakujem 😁

really8
16. feb 2025

@laura19102 ja som nemala pri uzivani ziadne priznaky. Ale mne zabral az po 6m

e1i
16. feb 2025

@laura19102 je to normalne,mas vlastne hormonalne riadeny cyklus tymto.

@really8 nam ani 4x nezabral a museli sme na ivf..
Moze sa uzivat max 6x za zivot

really8
16. feb 2025

@e1i tak ma mne ho rovno teda rovno vyplieskali naraz. Zabral na 6ty pokus, isli sme na iui a nic.

cucoriedka133
16. feb 2025

@laura19102 ahoj, užívala som ho pred 3 rokmi, nepamätám si, zeby som mala nejaké podobne príznaky.. Nám sa podarilo v 3. Cykle s nim

bibiana333
15. dec 2025
@cucoriedka133

@laura19102 ahoj, užívala som ho pred 3 rokmi, nepamätám si, zeby som mala nejaké podobne príznaky.. Nám sa podarilo v 3. Cykle s nim

@cucoriedka133 ahoj prosím ta, akú dávku clostylu si užívala v treťom cykle? Ďakujem pekne.

cucoriedka133
15. dec 2025
@bibiana333

@cucoriedka133 ahoj prosím ta, akú dávku clostylu si užívala v treťom cykle? Ďakujem pekne.

@bibiana333 fuuuha, to si veru už nepamätám.. Ale nám asi aj pomohla psychika lebo mne potom vyskočilo koleno a už som sa nesustredila len na to a pri druhom bábätku to sme mali bez akýchkoľvek liekov, tiež psychika, keď som to snazenie už vzdala a upriamila pozornosť inde.. Áno viem, ľahko sa mi hovorí, držím moc palce 🍀

terry658
15. dec 2025

@laura19102 ja som z neho bola ako v 7.mesiaci. Hrozné kŕče a ovulácia nikde.
Nakoniec som prišla nato, že progesterón mi bráni ovulácií, lebo som ju mala neskoro. Keď som si ho nasadila až po ovulácií tak všetko dobre dopadlo.

bibiana333
16. dec 2025
@cucoriedka133

@bibiana333 fuuuha, to si veru už nepamätám.. Ale nám asi aj pomohla psychika lebo mne potom vyskočilo koleno a už som sa nesustredila len na to a pri druhom bábätku to sme mali bez akýchkoľvek liekov, tiež psychika, keď som to snazenie už vzdala a upriamila pozornosť inde.. Áno viem, ľahko sa mi hovorí, držím moc palce 🍀

@cucoriedka133 joj škoda, ale hlavne, ze sa podarilo 🙂 ja som mala prvý cyklus 1 tabl denne, druhý cyklus 2x1, teraz tretí opäť 2x1 a potom dávam pauzu. Ďakujem 🙂