Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@eliskaad tak ja cykly mávam 28dnove..vždy..ale posledné 2mesiace mi to akosi začalo haprovat..jeden mesiac som dostala týždeň skôr,druhy asi 5dni neskôr..v priemere ti bolo zasa len 28dni ale tak..ja som po 4roch potratich,ale to bolo v minulosti asi 4roky do zadu s bývalým..až keď sme sa rozišli mi zistili že mám hustu krv a preto som stále potratila..problém som s otehotnením nemala ,ale tiež to bolo stále s clostylom 🙂 tento mesiac sme sa začali snažiť s terajším partnerom tak som zvedavá čo to bude,ken dúfam že nebudem stále behať k doki ako na bežiacom páse..pamätám z minulosti že to bol strašný zaberak na psychiku a takto by som to už znova nechcela ☹
@alilka a teraz si zacala s clostilom na ktory dc? A aka davka? 1tbl/ 2tbl?
O kolkej mas tu folikulometriu?
Ja som sama zvedava ako sa bude teraz moje telo spravat bez clostilu.
Pises, ze si ho brala uz predtym, kolkokrat?
To s tou krvou mam aj ja... Beries na to nieco? Lebo mne hematologicka nedala nic, vraj zbytocne. Liecbu nasadi az ked budem tehu.
@eliskaad teraz som brala od 4DC do 8DC 2tablety denne ráno a večer..na folikumetriu mám ísť okolo 15tej..uuufff uz nepamätám koľkokrat,ale tam to je obmedzené len 3mesiace sa môže brať a potom myslím že ďalšie 3pauza..ale fakt neviem koľko som brala ja..ja som v tamtom období za rok otehotnela 4krat,ale vždy to dopadlo rovnako..prvé tehu bolo náhodné bez clostyl,bez snaženia..boli to dvojičky ale v 10tt im prestali byť srdiecka..ostatné som väčšinou prešla 5tt,6tt a už som aj potratila..na krv sa nelieči,tiez mi povedali že to nieje potrebné až keď otehotnrjem..ale hematologicka prv chcela aby som fraxiparin pichala uz počas snaženia,ale to nechcem..snažiť sa môžme dlhšie +potom ešte 9mesiacov+šestonedelie treba pichať,tak to bude aj tak už zaberak..ale doki je zlatá,ona má hneď volá na krv takže aj tu to asi tak budeme riešiť 🙂
@jannies15 AHoooj 😊 neboj, vsetko bude dobre 😉 Mam kamošky , ktoré v tehotenstve brali aj antibiotiká a bábätka boli v poriadku. Myslim, ze na začiatku su bábätka ešte neni naviazané pupočnou šnúrou na výživu ci tak nejak... Len sa nestresuj, to je horšie pre teba 😉skús si vyglogdat hrdlo vodou s morskou soľou alebo sodou ( vlastná skúsenosť a rýchla úľava) alebo sa napar nad horúcou vodou ....prajem skore uzdravenie 😘 a ja som teraz 23 den cyklu
Ahojte baby čo si myslíte? Mám S-Anti-Mullerian hormón 0,03 a norma je 0,147-7,49. Pomôže mi Clostilbegyt? Doktorka nebola veľmi optimistická keď mi ho predpisovala 😔
@martinam1812 myslim, ze nie. skor by som to videla na 3mesacnu kuru s dhea. popozeraj po nete skusenosti. vela babam uzivanie zvysilo ovarialnu rezervu
@martinam1812 Clostil Ti akurát pomôže, aby v tom cykle, ked ho užívaš dozrelo vajíčko, resp. viac vajíčiek.
Na zvýšenie AMH len DHEA
Ahojte prosím vás čo je to DHEA ?
ahoj kocky, tiez sa k vam pridavam... mam pco, amh az moc vysoke 13, co neviem, ci je dobre, lebo je to podla mna uz moc vysoko nad normu, nie?... tento mesiac som zacala aj ja s klostilom, akurat vcera som bola na folikulometrii, co bol 10 DC a folikuly boli dva, ale male, oba len 10mm :/ ale zas mam dlhe cykly, v priemere 35-38, neviete nahodou, ci klostil ovplyvnuje aj dlzku cyklu? lebo ak nie, tak este mam nadej, ze tieto dva folikuly dorastu... aaach jo, preco tieto veci nejdu lahsie...
@mlenna15 DHEA ak spravne viem, je hormon, ktory sa tvori v nadoblickach a z ktoreho nase telo vie vytvorit svoje ine hormony, DHEA s vekom klesa atd... uz som tu o tom nasla diskusiu, tak skus pokukat tam... tu je link https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/dhea-alebo-ine-moznosti-na-zlepsenie-amh/ 🙂
Ahojte😉 tak oddnes som presvedčená ze test rapidclear robí kanaliky.1,5roka sa snazime a ani len ducha na teste som nezažila.tento mesiac som mala ms nejakú krátku.4-5dní,pričom mávam 7,ale bola normálna aj s čistením maternice ak to tak môžem nazvať.skúsili sme s manzelom mať tutu,mu tu na konci ms,v podstate už ms ani nebola.dnes je od toho 11dní.našla som krabicku s testami tak len tak zo srandy som skúsila včera a do polhodinku slabá čiarka.dnes som skusila znova keďže sa ich chcem zbaviť a takisto slabá čiarka.takže je jasné ze sú to nespolahlive testy,keďže ovu som ešte ani nemala.ale aspon som zažila pocit //ciarok 😉
@smejko18 🙂 nevadi, aspon co to vieme o testoch rapidclear 🙂 inak mozno aj sa zadarilo a si v tom... niektore baby mali ms pocas prvych mesiacov a sama si pisala, ze si mala poslednu ms inu... to je aspon na zamyslenie, skus este spravit testik inej znacky, hm? potom daj ediet, ze ako to dopadlo
😉 to pochybujem ze sa zadarilo keďže ms bola silná a cez ms pochybujem ze by som otehotnela,ale keby ze je to pravda,tak by to úplne narušilo pravidlá prírody 😀 ale o pár dni skúsim aj iný test ak by niečo 😉
Ahojte. Tak mne prvy cyklus s clostilbegyt nezabral. Dnes 1DC ☹ co uz ideme dalej v dalsom cykle mam ist na sono tak uvidime co nove. Jedine co u mna bolo fajn ze LF som mala az 14dni co je zevraj super. Drzim vsetkym palce. Ovu bola na 13-14dc.
Ahojte, mam taky dotaz, vsetky ste pred uzivanim Clostil boli aj na laparoskopii? Mne nedorastaju folikuly hoci zasobu vajicok mam velku, gynekologicka ma pcha len na laparo ale ja by som chcela skusit Clostil, ona sa vsak toho boji aby sme to neprestimulovali tak neviem, mam chut ist do Car aby ma vysetrili oni a stejne mi trn clostil daju, ja na laparo ist nechcem :(
@olliviaa ahojky, tak ja mam zasobu vajicok tiez velku a presne aj mne nedorastali folikuly, na co mi povedal dr. ze mam PCOS s anovulacnymi cyklami a hned mi predpisal clostilbegyt 2x1 a folikul pekne dorastol, teraz v sobotu mi pichli pregnyl a uz len cakame... 🙂 takze predpisal mi ho aj bez laparky. Mne ju ani neponukol, ale asi sa jej nevyhnem, ak sa nezadari, lebo folikuly mozu pekne narast, ale kvoli hrubsej vrchnej vrstve vajecnika nemusia prasknut, a vznika cysta... dalej moze vzniknut hyperstimulacny syndrom... dalej ak mas nepriechodne vajcovody mimomaternicove atd, takze asi mas dr. co sa boji komplikacii, ktore mozu byt velke
@skadeprisla ved prave ale mne pride lepsia varianta najprv lieky potom rezat nez naopak, o pco sa nezmienila ale brala som osem rokov HAK tak mozno sa obava nepriechodnych vajcovodov, , neviem proste mi povedala ze naco ma bude dopovat hormonmi ked moze byt chyba inde a ja si zas myslim ze naco sa nechat rezat ked mozno staci trosku lieku a bude 😄
@olliviaa ahoj. Aj ja beriem clostylbegit teraz začínam 3ti cyklus..A doki mi vravela že jej postup je. Prv clostylbegit na 3mesiace ak to nebude,tak spermiogram a ak tam bude všetko oka potom laparka..Ale ja som laparku mala robenu zopár rokov do zadu(z iných dôvodov) a tam som mala všetko oka. 😉 Ono tá rezať nebudú,len 3male dierky ti urobia,ale tak myslím že prv by mala asi skúsiť clostylbegit. Ale to je len môj poznatok podľa mojej doki a môj názor 😉 lekár niesom 😁😁

@jajoda a aký dlhý cyklus mávam??ale keď na 7DC som mala 10mm folikuly,pride mi už neskoro mať ovu až na 19DC alebo neskôr..podľa toho koľko denne cca dorastajú t.j 2mm by dnes mohli mat už aj 22mm..som fakt zvedavá na dnešnú folikumetriu..ale stale ich tam akoby cítim,boli na tá ľavá strana a doslova mám pocit že tam niečo je..tebe clostyl pomhol?