icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

lucik284
4. dec 2016

@zuzulik005 ahoj no my pokracujeme zatial dobre. Srdiecko nam v stredu krasne bilo, takze vsetko je v poriadku. Dalsi termin mame 28.12. odbery+ screening ak bude babo dost velke.

jajoda
4. dec 2016

@stejja9 ahoj, mne dr povedala, že sa to berie tri cykly, ale či to je pravidlo, tak to neviem. Myslím že je vačšia pravdepodobnosť, že nabehne cyklus ako má. Nám po prvej dávke zistili, že muž má zlé spermie, ale brala som aj druhý cyklus a budem aj tretí. Po každem menštruácii som išla k dr a urobila mi sono, či sa náhodou netvoria cysty. Držím palce všetkým, aby sme si už konečne našli tie vytúžené // čiarky 🙂

stejja9
5. dec 2016

@jajoda dakujem, zelam aj tebe vytuzene babatko. ja si uz nechcem robit stresy, lebo cloveka to zaboli, ked sa snazi a nic, cim viac na to myslim, tym viac sa nedari. mame uz dve princeznicky, takze nemam byt preco smutna. ale viem pochopit mamicky, ktore bojuju o svojho prveho anjelicka. no ja som okrem progesteronu a teraz clostylu, nic ine nebralal, ani mi dr. ziadne testy nerobila, manzel nebol na ziadnych vysetreniach. mylsim ze sme to mali absolvovat este pred bratim clostylu, kedze ten sa berie 1 ci 2x za zivot..co uz, budu vianoce, manzel bude konecne doma, tak snad.. 🙏 ja som po dvoch cykloch nebola ani na ultrazvuku, ze mam prist po skonceni tretej menstruacie, cize uplne nakoniectrojmesacneho cyklu.pritom mavam casto cysty, aj ked nastastie (okrem jednej :( ) vsetky praskli. a beries 1tb denne?

klara333
5. dec 2016

My mame dvojicky po clostyle, na prvy sup.

janulienkaaaaa
5. dec 2016

@klara333 mozem sa opytat ake si mala problemy ?

jajoda
5. dec 2016

@stejja9 mne dr naordinovala dve denne a mala som ich od 5DC. Merala som aj BT, robila som aj ovu testy a neviem čo všetko možné, ale tiež som si už povedala dosť. Od tohto mesiaca žiadne merania, strašne to pôsobí na psychyku. Nakúpili sme nejaké vitamíny a uvidíme. My zatiaľ nemáme deti, teraz sme si povedali že už je ten správny čas, ale vidím že sa to načasovať nedá.

klara333
5. dec 2016

@janulienkaaaaa nemohla som otehotniet 🙂 mala som ovulacne testy pozitivne, ale napriek tomu nic. Lekar mi vzal krv a vravel daco o hormonoch, ze sa telo snazi ovulovat, ale nakoniec cely ten system zlyha. Celkom som nepochopila, co splietal popravde 🙂 ale tak zabralo to. brala som ho len jeden mesiac. Neviem, ci na nom nahodou neskoncim zase 🙂

lienka737
5. dec 2016

@klara333 ked je pozitívny test, to znamená, že ovulácia ešte len príde, LH hormon stupol.
Čiže pozitívny ovulačný test neznamená automaticky ovuláciu.
Pravdepodobne Ti folikuly nepraskali alebo praskali zle.
Ale tak hlavne, že pomohol.
Mne nepomohol ☹

janulienkaaaaa
5. dec 2016

ja uz som jeden cyklus brala clostylebegyt, ale manzel musel v tom case odist na sluzobku, takze som ho brala zbytocne. Ale na merani u doktorky som mala krasnu ovulaciu, spravne polozenie sliznice vsetko ok. Mne ho predpisla kvoli anovulacnym cyklom. Teraz by som zasla za nou, ked bude muz cez sviatky doma, aby sme to skusili opat s tym clostybegytom...mozno aj nam sa postasti

jannies15
5. dec 2016

@lucik284
@jajoda
@zuzulik005
Baby...test robený teraz...až sa bojím z toľkého šťastia, že to nie je pravda....

smejko18
5. dec 2016

@jannies15 teším sa s tebou.viem si predstaviť aké šťastie a zvláštne pocity prežívala😉.hlavne sa držte do šťastného konca a dúfam ze aj my ostatné sa pridáme😉

lucik284
5. dec 2016

@jannies15 jej krasa blahozelam. Prajem krasne tehulkovanie...

jannies15
5. dec 2016

@smejko18
ďakujem vam pekne.verim, že najkritickejšie obdobie zvládneme dobre...a držím palce smejko, aby sa aj vám čo najskôr pošťastilo...s clostylom to bol môj druhý pokus... lucik..a vám sa ako darí?? Kedy si šla prvýkrát k lekárovi?
@lucik284

lucik284
5. dec 2016

@jannies15 ja som sa zastavila za dr po 4 pozitivnych testoch a objednala ma az na neskor aby sme vsetko videli, cize som bola az 7tt+2 ci tak nejak to bolo a videli sme pekne aj srdiecko

mlenna15
5. dec 2016

Ahojte dievčatá 🙂ja som sa snažila s priateľom dva roky. nakoniec mi zistili PCOS a jeden vajickovod nepriechodny :/Doktor mi predpísal clostilbegyt a Inofolic a popritom som pila alchemilkovy čaj a hned sa podarilo!No Nanešťastie som v 6týždni potratila :(zevraj problém s krvou ja mám 0negativ a priateľ 0 pozitív. Dali mi injekciu na protilátky tak uvidím či sa podarí a už so šťastím koncom !Chcela by som sa Vas spýtať či nemáte niektorá predať clostilbegyt ?Ďakujem za odpoveď

jajoda
6. dec 2016

@jannies15 zo srdiečka gratulujem 🙂 Dúfam že ťa aj my ostatné budeme nasledovať 🙂

zuzulik005
6. dec 2016

@jannies15 OMG !!!!!! Jeeeeeeej 😍 Strašne sa tesim s tebou 😘 Tak vidis žiaden menzes ale baby ta tam steklilo !!!!! 😉 Paráda. Tak Mikuláš ti namiesto sladkosti priniesol pozitívny test 😉 Gratulujem z celého 💛 Možte s lucik284 založiť novú skupinu ,, Úspešne tehotenstvo s clostilom" a my ostatne sa k Vám zachvíľku pridáme 😉

sticker
zuzulik005
6. dec 2016

@lucik284 tak to sa velmi tesim , ze je vsetko ok 😊 Krasne a hlavne zdravé tehulkovanie prajem budúca mamina 😊

sticker
jannies15
7. dec 2016

@jajoda
@zuzulik005 ďakujem...
Určite sa k nám pridáte...lebo s tým liekom sa to naozaj dá😉 budúci týždeň chcem ísť k lekárovi (skôr to nemá zmysel) a už odratavam dni.... trošku sa obávam, či bude všetko ok...
Taak šup šup, snažiť sa a potom sa podeliť o radosť😉

lucky14
9. dec 2016

Ahojte. Poprosím o radu ak môžem. Dr. mi predpísala Clostilbegyt brať 3.-9. DC (7dní po 1/2 tbl.) Tak ale všade čítam, že sa zväčša berie 4 dni?? Tak neviem, či sa mohla zmýliť alebo je to tak. Poteší ma každá odpoveď ako ste ho brali. ĎAKUJEM Snáď nám to tento mesiac vyjde. 🙂

catherinah
9. dec 2016

@lucky14 kazdy lekar to dava inak. Mne kazal 3-5 den cyklu po jednej tabletke. Predtym 5-9 DC po 2 tabletky. Cim kratsi mas cyklus, tam by sa mal nasadit skor.

lucky14
9. dec 2016

@catherinah tomu rozumiem ale vsade sa pise brat len 5 dni a mne kazala 7 dni. Tak neviem ci brat 5 ci 7?

catherinah
10. dec 2016

@lucky14 ked mas len pol tabletky, tak ber ako Ti kazala. 5 dni sa berie bud jedna alebo dve.

lucky14
10. dec 2016

@catherinah dakujem za radu.

zuzulik005
10. dec 2016

@lucky14 ahoj🙂 mne to nasadila od 2-6 den po 1 tabletke čiže 5 dni , a podľa čoho to ti doktori predpisujú to fakt neviem😃 ked skoro každá to mame inak 😊 ale hlavne ze to pomáha....👍👶❤

zuzulik005
10. dec 2016

@jannies15 Dakujem moja a verim, ze sa tak stane čoskoro. A určite sa podelím o tu radost aj s vami babule 😊 verim ti, ze si trosku nervózna, ale ver, ze po tom všetkom sa malinké baby uz na vas teší ako vy na neho a vsetko bude ok 😘😉

lucky14
11. dec 2016

@zuzulik005 ani ja nie. Mam to prvy krat povedala brat 7 dni a potom do 5 dni na kontrolu. Ale asi to budem brat len 5 dni a zajtra pojdem na kontrolu a uvidim. Spytam sa jej a ked tak nabuduce budem vediet. Tak alebo radsej nabuduce to uz nebudem potrebovat. 😉

jannies15
11. dec 2016

@zuzulik005 ktorý deň cyklu si teraz?? Ja som už tretí deň úplne chorá, ale neberiem tabletky, radšej zázvor, citróny, niečo na hrdlo...tak som ešte vo väčšom strese, že ako to znesie nový život😞

alilka
12. dec 2016

Caute dievčatá.tak sa pripájam k vám.tento mesiac som brala clostylbegit a na 7DC som mala na ľavej strane 2folikuly 10mm..dnes som 13DC mám ísť k doki..som zvedavá čo povue,kedze mi kazala robit si ovu testy ktoré som robila ale stále sú negatívne .ja už som jeleň z toho celého 😉 ráno BT 36,3..hlien ešte nikde,vcera má nenormálne boleli kríže aj podbrusko..nemyslíte že už mala ovu prebehnúť keď v ten 7DC tá boli take folikuly?

jajoda
12. dec 2016

@alilka ja som mala po užívaní clostylu ovu jeden cyklus až na 19 DC a další cyklus na 21 DC