Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@janulienkaaaaa ďakujem 😘 Tiež som tento mesiac prvý krát užívala clostil na 5DC jedna tabl 5dni. Vytvoril sa folik na 13DC, ale bol 27mm, tak z toho nič nebude, lebo ani ovulku som podla BT nemala, zajtra idem este raz na folikulometriu, ale myslím že urcite nepraskol. Tak preto som sa pytala na tvoj postup, ďalší cyklus mi Dr chce nasadiť znovu clostil. Ešte raz ďakujem. ❤
@ria294 treba skusat a verit, ze sa raz podari 🙂 citala som, ze tie tabletky su velmi ucinne. niekomu zaberu hned, inym az na druhy alebo treti pokus ....drzim palce nech to
coskoro vyjde 🙂
@janulienkaaaaa ❤ďakujem a aj tebe prajem všetko dobre ❤
@mlenna15 ahoj 🙂 ked si pozries par prispevkov dozadu vela dievcat nam tu pisalo,ze sa im podarilo otehotniet, ja poznam 2 odtialto z MK , jednej sa to podarilo na 1.krat a druhej na druhy cyklus. Takze funguju 🙏😉❤
@jajoda ahoj 🙂 ano, rozumiem ti, nechcete to vsetko tlacit do extremov naraz....neviem, co je to ten inofolic😕 ale drzim palce nech zaberie 😘 ja som akurat vcera skoncila 5dni po 2tabletky tak uvidime.....ale tiez to uz beriem tak volnejsie, ak sa podari, super 😍 ak nie,ideme dalej😎 budem informovat. Drzkaj sa ☺
@lucik284 ahoj tehulka 😙 tak to sa velmi tesim, ze babatko je v poriadku a tebe prajem skore uzdravenie, nech si coskoro fit a zdravo a v pohode si tehulkujes .dakujem,ze si sa ozvala 🙂 maj sa pekne ☺
@zuzulienka04 áno, bolo to tak, že 12. deň je od začiatku menzesu. Keď som brala tabletky, bolesti som nemala žiadne-čo sa ma hneď pýtal aj doktor. Už som po pichnutí Pregnylu-niekedy mám pocit, že sa mi tam niečo deje ale dáko to tiež až tak nebolí. Skôr mi tvrdia, že je to ovulačná "bolesť". Ak sa nám nepodarí otehotnieť, pri ďalšom menzese opäť mám užívať tabletky 5 dní, a na 12. deň mám prísť na kontrolu vajíčok (teraz mi ju nerobili, len mi pichli Pregnyl), a potom mi opäť pichnú Pregnyl....
@janulienkaaaaa a @ria294 ja som tiež užívala tabletky ale prvýkrát to nevyšlo ☹ mám mesačnú pauzu a v nedeľu by som mala dostať menzes tak v pondelok chcem ísť k lekárke po ďalšiu dávku tabletiek. Keď som brala prvýkrát tabletky, tak lekárka bola prekvapená, že tá prvá dávka bola úspešná a vytvoril sa mi folikul bol tiež veľký cca 25mm. Nepodarilo sa mi otehotnieť ☹
Som z toho trošku nešťastná, lebo od včera som začala trošku mať hnedý výtok a neviem čím to môže byť. Lekárku mám na dovolenke, takže až v pondelok sa k nej dostanem ☹
@zuzulienka04 A manžel nebol na vyšetrení? My sme zistili že problém je u manžela. Tak som zbytočne tie tabletky brala.
@zuzulienka04 u mňa narástol folik 30.1mm , dnes som 26dc čakám menzes. Ked príde idem do stimulky , 3DC clostil 1-0-1 , a dopichnut 75IU menopur. Tak uvidim čo bude.
@jajoda manžel bol na vyšetrení v decembri... je v poriadku... má všetky výsledky dobré 🙂 preto mi lekárka nasadila tie tabletky
@lenka04m Tebe pichali Pregnyl bez folikulimetrie?
Ako vedeli velkost folikulu?
@catherinah to neviem ako to vedeli. Ide o to, ze ja som bola po operacii. Odstranovali mi cystu z pr. vajecnika. Cycta bola velmi zla a najidealnejsie by bolo, ak by som otehotnela, aby sa mi nezopakovala...doktor mi potom, co mi vyberal stichy predpisal clostil a vysvetlil mi, aby som prisla nainjekciu. V tom pravom vajecniku som mala totiz malo vajicok. To, ze sa tam ma nieco zmerat som sa docitala az tu. Ak sa nam to nepodarili, caka ma este jedna davka clistilu a potom, pred pregnylom mam prist na sono. Tak neviem, preco prvy krat nie a teraz ano.
Urcite to treba pozriet, ved Ti mohli praskat nefozrety folikul alebo pichat Pregnyl uz po ovulacii.
Nerozumiem takymto lekarom.
@catherinah .. ani ja. Musim to zistit, ked tam pojdem.. ak sa smiem spytat- ty mas skusenosti s pregnylom a clostilom?
@lenka04m ano, niekolko mesiacov už a stale pokracujem. Plus Utrogestan po ovulacii
@catherinah ... mala si aj nejakú prestávku počas tých mesiacov?
@lenka04m nie, nemala. Ja ale uzivam nizke davky. 3 tbl. v jednom cykle
Ja otehotnela 3 cyklus s klostilbegyt. Ale bohuzel, potratila jsem.. pak jsem dostala jeden cyklus a ten dalsi uz neprisel a otehotnela jsem bez nej. Drzim Vam holky palce
@lululka22 je to tam !!!!! 😍 gratulujem a zo srdiečka ti prajem krasne tehulkovanie 😘

ahojte je tu ešte niekto kto tento cyklus berie clostil??Ja od 3dc 2x1 zajta folik,tak som zvedavá.
Ahojte babulky 🙂 chcem sa s vami podeliť o našu radost ❤ po roku a pol čakania, snazilkovania, vyšetrení k nam prišiel vytúžený 😇 zabrala 2x1 dávka clostyl na prvý mesiac .... predtým 1x1 2 mesiace nezabrali....takze milé snazilky chcem vas podporiť a povzbudiť 😊Ono to fakt funguje . Nevzdavajte sa a verte a hlavne sa o seba dobre starajte - papkajte, cvičte, majte sa radi 💛😁 a bábätko príde. Prajem Vám to všetkým , ktoré túžite po bábätku 💝Krásny dnik všetkým 🌞🌸💚
@zuzulik005 to je super gratulujeem. Ja som minuly rok brala clostil 1x1 a nezabral. Tento cyklus som brama 2x1. Prave som u gyn čakam na folik.a neviem či mi pichnu aj pregnyl aj tebe ho dali či sa zadarilo aj bez toho. Ja nemam problem s ovu aj vzdy vajka prasknu podla bt čo viem tak uvidím.
@zuzulik005 gratulujem krasneee 🙏🤰
@butterfly333 drzim palceky aby sa podarilo.ja som tiez nedufala a na treti krat to vyslo s clostilbeggytom .aj ked mne bolo povedane ze je na ovu aby vsetko dozrelo lebo podla HP som ziadnu ovu nemala,aj ked BT graf som mavala ukazkovi. drz sa a potom sa pekne snazte,nielen kvoli babetku ale kvoli laske . 🙏

@ria294 ahoj Ria, mala som nie velmi dobry hormonalny profil, kde mi zistili, ze mam anovulacne cykly, preto sa nam nedarilo otehotniet. Nasadila mi prvykrat clostylbegyt, tu najnizsiu davku, presne cislo neviem, chodila som na meranie folikulometrii, vytvorili sa mi krasne a citila som konecne aj ja, ze mam ovulaciu, ale bohuzial, ked nam lekarka naordinovala styk, v tom case musel ist manzel prec..takze som bola uz aj na nervy z toho, ze nic nevychadza. V decembri som vedela, ze manzel bude na 100% doma, tak som zasla, za lekarkou ze by som to skusila este raz, opat mi dala tu istu davku, kedze pryv pokus nevysiel .na meranie som nechodila, lebo boli prave sviatky a vsade dovolenky, ale robila som si ovu testy a tiez som citila ovu tak ako minule. Noa v januari sa nam po dva a pol roku snazenia podarilo 🙂