icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

zuzulik005
31. mar 2017

@butterfly333 ahoj 😊 nie , nic mi nepichali. Ja žijem momentálne v Uk a tu nic nepichaju, akurat mi kontrolovali krv, ako sa mi pohybuje progesteron- ci mam ovu alebo nie. Predtým som mala hodnoty 1.8-2 a teraz 50 😍takze ovu bola. Držím ti moc palčeky na pozitívne správy 😉

butterfly333
31. mar 2017

@lululka22 no prave som prišla od gyn a vravela že tam nič nevidí som 11dc ovu mávam na 14dc brala som 2x1 clostil povedala že tam nič nevidi a že možno ovu bola,možno??to nevie neisto?a že mám prist v utorok robi vtedy jej muž aj on je gyn on robí aj v gyn five tak sa sním asi dohodnem čo dalej asi IUI.No nechápem ako to že nič nevidela žeby vobec nezabrali lieky?,Ved každy mesiac robím ovu meriam bt aj podla bolesti viem že ovu je.Som nasraná nechápem to.Asi sa na to vykašlem.😢

alilka
31. mar 2017

@butterfly333 ako to??nepytala si sa jej o tu bt a ovu testy ze kazdy mesiac ti to pekne vyjde??nieeeee teraz na to nekasli,teraz si sa do toho zazrala,tak to dotiahni do konca..pojdes k tomu jej muzovi a dohodni sa s nim co dalej a ked chod na to iui,dost dlho sa snazite a kazdy mesiac si sklamana..teraz to nenechaj tak a chod si za svojim..🙂

butterfly333
31. mar 2017

@alilka ano vravela som jej a že ta bt to nieje 100%tne ale že mám robit ovutesty ved jej vravím že robím keždy mesiac aj vždy je pozit mam bolesti ktore po cca2-3hod prejdu.čiže ovu je vždy aj to ovu špinenie mávam tak ja už neviem.

alilka
31. mar 2017

@butterfly333 tak to je ozaj na prd..ale urcite to ries a nevzdavaj sa..🙂

butterfly333
31. mar 2017

😢😢😢 po troch rokoch snaženia je mi dnes prvý krat do plaču ani ked ms vždy príde nikdy to neriešim no dnes neviem som z toho na nervy.

alilka
31. mar 2017

@butterfly333 verim ti,ze si..ale musis sa pozbierat a brat to ako pozitivum,ze sa to konecne niekam posunie..🙂 uz ked ta budu riesit lekari,urcite to povedie tam kde ma..🙂

butterfly333
31. mar 2017

@alilka ja neviem ved uvidím čo mi povie gyn v utorok.ale nemám už náladu na nič.😢

lululka22
31. mar 2017

@butterfly333 jaj to mi je luto ze si taka sklamana😕 ale neboj ovu byt musi a aj lekari sa mozu mylit.ak je to tak ako to citis tak to tak aj bude a kludne mozes otehotniet aj bez ich liekov ked ste obaja v poriadku.🙏 hlavu hore ide krasny vikedn uzite si to spolu a uvidis utorok ako ti povedia ze uz praskol alebo bude. drzim palce

zuzulik005
31. mar 2017

@butterfly333 moja, určite to nevzdávaj!!!!! Veď píšeš , ze ovu mávaš az 14 , tak ešte možno nebola.... keby si si prečítala viac príbehov.... veľakrát sa doktori mýlili alebo nevideli a tehu bolo a pod. Dôveruj sebe a svojmu telíčku 😉ty ho poznáš najlepšie.... ja som tiez ovu mala okolo 14-15-16 Dc a tiez som ju cítila , takze ver si!!!! 😊držím ti palčeky 🤞

butterfly333
31. mar 2017

@lululka22 dakujem moja vto verim aj ja že bude len ma to tak rozhnevalo skoro som sa tam rozplakala. No čo uz ide vikend ideme dnes grilovat popijeme a kašlem na zle spravy. Tak pekny vikend prajem aj tebe.😘😘😘

butterfly333
31. mar 2017

@zuzulik005 dakujem ano ovu citim aj viem kedy je. No som sice len 11dc no som si myslela že tam aspon nieco bude ved som brala clostil 2x1. Minuly mesiac som brala 1x1 a bolesti som mala riadne na 14dc aj ovu krv a po cca 2-3h to prešlo.čiže ovu bola si myslim aj bt potom bola hore 14dni.

zuzulik005
31. mar 2017

@butterfly333 tak uz sa to možno rozbieha 😉💛

ria294
31. mar 2017

@butterfly333 zlatíčko veľmi ma to mrzí 😥 Myslela som, že ty tam budeš mať 2krasne foliky, viem že ty s ovulkou nemáš problém a aj tvoje BT je ukažková..... opačne ja ovu poriadne ani nemávam a ovu testy u mňa nikdy neboli pozitívne , aj keď folikulometria potvrdila, dominantný Folikul a potom následne aj , že ovu bola....tak naozaj nechápem čomu už má človek veriť ....niekedy sa deju veci, ktoré nechápeme a nevieme ovplyvniť, ale nádej vždy zostava, tú nám nikto nikdy nevezme. Raz sa nám to podarí ❤

butterfly333
31. mar 2017

@ria294 dakujem moja vieš je mi to čudne že nič nevidela aj ked som brala clostil 2x1. No a doktorka v 8mesiaci tehu. Štvalo ma to.ale bola príjemná.

ria294
31. mar 2017

@butterfly333 aj tak mi to nejde do hlavy... lebo ty mávaš ovu, tak foliky sa ti tvoria a teraz si brala este aj clostil, čo ti to ma podporiť. Nerozumiem, prečo tam nevidela žiaden folik...ja keď som raz bola na folikulometrii, tak ma Dr pozerala asi 15min a hľadala folik, lebo sa zdalo , že tam nič nieje, vtedy som brala clostil a povedala mi, že určite tam jeden musí byt. Stlačala mi aj vaječníky , išla hlbšie, kontrolovala na stranách , hovorila že niekedy sa tie foliky vedia aj schovať, aj že za čreva...a si predstav, že nakoniec vykukol a mal 20mm.

butterfly333
31. mar 2017

@ria294 no mna pozerala ai 3min a že nič. No až mi do plaču bolo že nič??😯 reku to je ako možne brala som clostil. Ona že bud už bola alebo zázraky sa deju možno sa že objavia. Tak až v utorok mám príst. To bude 15dc ja mavam ovu pozit na 14dc tak uvidím.

ria294
31. mar 2017

@butterfly333 keby bola nevidela by tam voľnú tekutinu ? Lebo mne keď praskol som aj cítila a na utz videla tekutinu, teda aspoň tak mi hovorila. A ak by ešte len ovu mala prísť, mala tam vidiet aspoň nejaké malé foliky, ktoré by mohli do toho 15DC nárast. No je možné naozaj , že u teba ovu bola možno naozaj skôr, lebo clostil ti pomohol k tomu , aby sa vytvorili a praskli skôr . Veď keď si vezmeš clostil sú hormóny a aj pri ivf sa užívajú hormóny a vtedy už aj na 9DC sa vytvoria veľké foliky a 11DC býva odber.... to len z vlastnej skúsenosti tak rozmýšľam . Ale som zvedavá, čo ti povie v utorok, daj mi vedieť, budem na teba myslieť 😘

butterfly333
31. mar 2017

@ria294 no podla mna ovu ešte nebola to by som ju cítila.No a raz som tiež takto bola na folik asi pred rokom agyn mi tam povedal že ovu už určite bola no ja robim ovu testy aj bt som merala a veru nemal pravdu nebola ovu prišla neskor tak ja neviem kam klukal.No určite dám vediet či mi povie gyn jej muž.

ria294
31. mar 2017

@butterfly333 úprimne ti prajem veĺa štastia 😘 A ďakujem za ❤

jjuulliisskkaa
6. apr 2017

Ahojte kocky🙂 chcela by som sa zapojit do diskusie🙂
Od novembra som chodila na folikulometriu, s vysledkom anovulacne cykly. Podla hormonalneho profilu mam vsetko ok, nemam pco.
Na dalsi cyklus mam predpisany clostil spolu s duphastonom. Je podla vas sanca ze otehotniem? Velmi tuzime po babatku, uz 10mes sa snazilkujeme

butterfly333
6. apr 2017

@jjuulliisskkaa tak to je tazko povedat. Ja som to tiež tak brala aj minuly rok a tehu niesom. Ako u koho to zaberie niekomu na prvu šupu inemu nie.

janush
6. apr 2017

ja som s clostilom otehotnela ked som ho brala druhýkrát po 3 mesacnej pauze 🙂

ria294
6. apr 2017

@jjuulliisskkaa všetko je možné veľa žien otehotnelo po prvom mesiaci užívania, ale sú aj take, ktorým sa to nesplnilo. Ono je to dar splodiť dieťatko , ale na to vplýva viacej faktorov. Prajem ti, aby si ty patrila medzi tie šťastne 😘

jjuulliisskkaa
6. apr 2017

Dakujem vam 🙂
Dufam, ze budem patrit medzi tie stastne

buubuu
6. apr 2017

Ahoj, my sme otehotneli hned prvy cyklus s clostilom. Teraz som v 9tt. Hormonalny profil perfektny az nato, ze som neovulovala, sermiogram tiez super. Tak drzim palce 🙂

chuchu86
8. apr 2017

Ahojte babi,
Beriem clostil 3.den a bolia ma prsia.
Mali ste niektorá ?

lenkatomaskova
8. apr 2017

@chuchu86 ahoj ja učivam clostil už druhý mesiac prvý mesiac mi nebolo nič iba som mala poriadne bolestivu menštruaciu no a tento mesiac ako uživam tak včera som mala krče v podbrušku že som sa ani hybat nemohla aj mdloby na mňa prišli zakrutila sa mi hlava som odpadla do postele a potom už bolo dobre ale každe telo je ine ale dnes ma nič neboli ..každopadne bolestive prsia su normalne

chuchu86
8. apr 2017

@lenkatomaskova - dakujem Ti za odpoved.
A presne si mala ovu na 12 - 14 dc ?!

Ja to beriem teraz prvýkrát, nemám s tím skusenosti.

lenkatomaskova
8. apr 2017

@chuchu86 ja som tento mesiac ovu nemala lebo na folikometrii bol folikul len 9mm .. a ako to maš brat a ake maš davkovanie ?