icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

butterfly333
8. apr 2017

@chuchu86 moja aj ja som tento cyklus brala clostil 2x1 od 3-7dc ovu na 15dc.vtedy praskol folik. No prsia ma bolia až po ovu. No ako mi praskol tak som mala silne bolesti.

chuchu86
8. apr 2017

@lenkatomaskova - mám to brať od 3 dc 2 x 1 tabletku 5 dní.

Mala som ísť na ult. ale 11 - 13 dc vzchádza presne na piatok buduci týždeň a doki už nepracuje. V pondelok mám volať, že čo teraz, lebo mi dal iba jedno balenia tabletiek.

chuchu86
8. apr 2017

@butterfly333 - tak ja nevem či tento cyklus bude z toho niečo.

lenkatomaskova
8. apr 2017

@chuchu86 ja to mam tak isto ako ty akurat ja beriem 1 tbl denne ja chodim na folikometriu 14 dc viem že niektoré kočky chodili aj 15 16 dc tak uvidim aky budem mat folikul. tak ak možeš chot vo štvrtok

lenkatomaskova
8. apr 2017

@chuchu86 uvidiš nemysli na to

chuchu86
8. apr 2017

@lenkatomaskova - dakujem
doki nepracuje od štvrtka do stredy ,takže tento mesiac nebude vidieť , že ako.
Piješ aj jnofolic ? mne povedal doki, že aj to mám 2 x 1.

mám pco syndrom

lenkatomaskova
8. apr 2017

mne gynekologička odporučila inofolic ale pila som ho 3m tak mam od neho pauzu a dala som sa na femibion ale po douživani zas idem prejst na inofolic aj moj manžel ma vitaminky tieš mi odporučila doktorka prenho ...a tieš mam Pco ale len lahke taky nabeh na Pco lekarka hovorila ..len aby sa ty neurobila cysta ked nejdeš k lekarovi ma volno ak budeš mat folikul a nepraskne urobi sa ty cysta

linda1984
8. apr 2017

Ahojte 😊 chcem sa spýtať, od januára mam doma clostilbegyt + duphaston od lekára co mi ho predpísal po bežnej ročnej prehliadke kde som spomenula, že sa snažíme o babo od septembra, čo bolo vtedy asi len 4 mesiace. Nerobil mi žiadne vyšetrenie ako hormonálny profil, ani sa len nespytal ci mam pravidelný cyklus, robil mi sono a cytologiu co robí každoročne, povedal, že je tam folikul 15 mm a povedal ze ovulka bude medzi 14-16 dňom, čo som aj overila ovu testom. Ale po prečítaní príbalové ho letáku som ich odložila 😀 začala som femibionom, potom inofolic, gynex, meriam BT druhy cyklus, ovu testy a stále nič, teraz je to už 7 cyklus. Je teda možné aby mi ich predpísal bez akéhokoľvek vyšetrenia a následného sledovania?

chuchu86
8. apr 2017

@lenkatomaskova - k dokimu budem musieť po sviatkoch, keďže viac clostilu nemám. A určite urobí sono.

lenkatomaskova
8. apr 2017

@linda1984 aj ty vysvetlil ako uživat duphaston a clostilbegit ? lebo duphaston sa dáva na nepravidelny menštruačny cyklus aby ho upravil a clostilbegit na rast folikul -takže ak maš s timto problemi mal ty dôvod toto predpísať ale to že ty nerobil žiadne iné vyšetrenia no neviem či to je v poriadku

linda1984
8. apr 2017

@lenkatomaskova povedal mi ze od 5 DC 5 dní užívať clostyl aby boli dobre vajka a potom na 16 deň nasadiť duphaston aby sa udržalo ak sa zadarilo. A potom len, že to pomohlo veľa ženám. Tod vše 😕

lenkatomaskova
8. apr 2017

Ja uzivam clostil na 3dc 1tbl denne dufaston uzivam na 16 dc rano a vecer a pravidelne chodim na folikometriu na 14 den cyklu

linda1984
8. apr 2017

@lenkatomaskova no mne sa to cele nezdá, pôjdem si dat spraviť aspoň ten hormonálny profil, aj keď tu vidím že kopu ženám pomohol. Tak mam nutkanie ešte skúsiť to, keď už som skúsila všetko

buubuu
9. apr 2017

Ja som brala clostil od 3dc dve tabletky, na posledny den tabletiek som isla na folikulometriu a odvtedy kazde tri dni, aby sme videli ako a kolko narastol. Na 13dc som uz mala 22mm folikul, tak som si nechala pichnut pregnyl, aby som vedela kedy cakat ovu. A buuuum ako som uz spominala na prvy sup nam pomohol 🙂 duphaston mi predpisal asi tyzden dozadu lebo som spinila. Tak sa drzte a mnozte sa :*

butterfly333
9. apr 2017

@buubuu mne gyn povedala že oni pregnyl nepichaju že to sa robi len v centrách.

buubuu
9. apr 2017

@chuchu86 viac dni by si clostil brat nemala, vraj sa ti potom sliznica nemusi neviem co potrebne k tehu, aspoň tak mi povedal doktor ked som sa ho pytala na dlhsie uzivanie. Lebo mne dal tabletky este na 6 den od zacatia uzivania a zacala som špekulovať ze si dam este jeden den navyse, preto som sa ho pýtala ci sa moze dlhsie brat. Ked tam doktor vcul nebude, kup si ovu testy a uvidis ci sa podari tento mesiac

buubuu
9. apr 2017

@butterfly333 tak to pocujem prvykrat. Mna sa gyn sam opytal ci chcem pregnyl alebo to nechame na prirodu kedy ho praskne. Reku pichnite nech viem, tak mi dal recept, vybehla do lekarne a hned mi ho pichol.

butterfly333
9. apr 2017

@buubuu áno tak mi gyn povedala že to oni nepichaju to iba v centre. Tiež som na ňu kukala jak puk. A ešte bola aj slepá ked som bola unej na 11dc na folik lebo som brala clostil 2x1 a povedala že nevidí nič žiaden folik. To bolo v piatok a potom som ešte išla v utorok ku gyn ordinoval jej muž a nad ranom v utorok na 15dc folik praskol.

buubuu
9. apr 2017

@buttergly333 skus sa na to opytat jej muza ked ho tam zase vymaknes. Alebo si ho skús jednoducho vydupat, lebo vies ze ti ho moze predpisat a pichnut. Jednoduchá inekcia, vcelicka da prdelky 🙂 Ja som mala 3 folikuly ale len jeden bol dostatocne velky. Gyn povedal ze musi mat min 18mm. Neuvazovala si nad zmenou gyn?

butterfly333
9. apr 2017

@buubuu ja som tam spokojna len oni tam robia traja otec syn a nevesta ktora chvala bohu ide za mesiac rodit. Už k nej nepojdem vždy počkam na gyn.

buubuu
9. apr 2017

@butterfly333 chvalabohu teda ;) drzim palceky nech sa podari 🙂

butterfly333
9. apr 2017

@buubuu dakujem uvidím no gyn vravel že mam malo folik tak ved beriem všetko možne už 3roky. No idem ešte ten další cyklus skusit znova VMK na kvalitnejšie vajka snad to pomože. Všetky vyšetrenia v poriadku no mam pocit že asi vajka su nekvalitne.

jjuulliisskkaa
12. apr 2017

Ahojte, pridavam sa k Vam 🙂 tento cyklus beriem prvykrat clostil od 4dc-8dc a 1x denne, od 14dc mam brat duphaston 2x denne. 3mes mi robili folikulometriu, mam anovulacne cykly. Hormonalny profil mam dobry, aj manzel je ok. Myslite, ze by mohol zabrat? Bol by to nadherny darcek k mojim narodkam😍

jjuulliisskkaa
12. apr 2017

Och, az teraz vidim ze sem som uz pisala 😇

alilka
12. apr 2017

@jjuulliisskkaa ahoj 😉 myslím že by ti pomôcť mohol..Ja som ho tiež brala a na 3ti mesiac som otehotnela..Ale ako môžeš vedieť že nebude ovu neskôr ako 14dc?Lebo ak začnem brat potom duphaston a ovu do vtedy neprebehne duphaston ti ju akoby zablokuje a potom už neprebehne vôbec..Ja som pri clostyle mala až 16dc ovu a chodila som na folikumetriu. 😀

cyklamena
17. apr 2017

Ahojte, tiež sa k vám pridávam. Predpísal mi Dr v CAR clostilbegyt 1x1 4-8 DMC,2DMC odber krvi na hormonálny profil, na 12DMC usg vychádza na nedeľu tak pôjdem na 13 deň... Všetko fajn zatiaľ, nečakala som také dobré ohlasy, akurát som strašne podráždená a neznesiteľne hnusná :D ale keď to má pomôcť, dali ste mi nádej 😉a verím ze už by sa to mohlo konečne podariť. Akurát sa obávam, že mám endometriozu zatiaľ v kľude, aby mi ju nezhorsilo, tým ze ma vek tlači som to riskla(32r.)

linda1984
17. apr 2017

@cyklamena ahoj, môžem sa spýtať, ako a kedy ti diagnostikovali endometriozu? Ja sa chystám zajtra k lekárovi, len s podozrením, že to mám. Doteraz ma nikto neriešil, ale keďže babo sa nedarí a ms príznaky sa zhoršujú, už to nechcem nechať tak. Mam tiež 32 r.

cyklamena
17. apr 2017

Ahoj @linda1984, pred 2,5 rokmi mi zistili zvýšené CA125, cystu na ľavom vaječníku ktorá rástla dosť rýchlo tak ma poslali na lsk žiadnu Endo nikto nespomínal, až z histologie mi povedali ze mam Endo

jjuulliisskkaa
21. apr 2017

Ahojteeee, horny obu test robeny vcera a spodny dnes. Nikdy som nemala takyto tmavy, myslite ze clostil pomohola blizi sa ovu???😲

chuchu86
21. apr 2017

@jjuulliisskkaa - ja by som povedala že šup šup na manžela, máš ovu 😁