icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

alenka600
20. nov 2012

@miminkova No presne tak. Dobre, vela x je to o psychike a lekar naozaj nic nezisti, ale co v pripadoch, ked vies, ze bud ako ja - cely zivot mi nefungovali hormony, tak naco mam teraz cakat rok a pol? Alebo ako tvoj pripad, ze menstruacia funguje a nic. Netrvdim, ze treba hned brat lieky, injekcie, neviem co, ale ved lekar zas dostava zaplatene za tie ukony co robi, tak nech urobi hormonalny profil a podobne.
Inac na povzbudenie este - naozaj od 12 do 31 rokov (vtedy som otehotnela) som nemala v poriadku hormony. A po porode som tiez ratala s tym, ze to nepojde hladko, a nechcela som stracat cas s druhym babatkom, tak sme isli do toho s tym, ze radsej nech pride skor ako cakat roky. A otehotnela som 3 mesiace po porode 😵 Takze budem mat medzi detmi rozdiel 12-13mesiacov

miminkova
autor
20. nov 2012

@oskvarka my uz 4 roky a posledny rok velmi intenzivne tak sme to uz zacali riesit, manzel je v poriadku tak uvidime , v decembri uz budeme mudrejsi, zeby darcek pod stromcek ?

miminkova
autor
20. nov 2012

@alenka600 Tak to budu spolu pekne vsetko vymyslat a ucit sa jeden od druheho, ja neviem ci chceme hned potom dalsie, asi az po 2 rokoch skor. Ja v tych rozdieloch medzi detickami neako nehladam vyhody ani nevyhody, hlevne ab ysme ich dobre vychovali a potom by malo byt vsetko dobre.

zienka42
20. nov 2012

Ahoj ja sa chcem tiež pridať ja idem brať clostík druhy cyklus prvý to akosi nevyšlo tak idem na to zajtra začínam papať a potom na meranie tak uvidíme .... 🙂

oskvarka
20. nov 2012

@miminkova brala by som 🙂... ja este 2 mesiace chcem tu folikulometriu len riesit tak som zvedava co zistime..

miminkova
autor
20. nov 2012

@zienka42 kolko sa nsažite o babo? Som velmi zvedava ci vam to vyjde daj potom hned vediet a drzim velmi palce, tebe to predpisal tvoj gyndos? 🙂

zienka42
20. nov 2012

@miminkova ahoj my sa snažíme rok a áno predpísal mi to na gynde .... a neboj dám vedieť ako to dopadlo a vy sa kolko snažíte

ematko29
20. nov 2012

@alenka600 ahoj ja som taky isty prípad ako ty,len u mna klostil pomohol na druhy cyklus.mna by zaujímalo ako budeš riešit menzes ked už nebudete plánovať bábo.Antikou ako zvyknu lekári?ja momentálne to riešim duphastonom ale antiku už necem.aked mi ho vysadí azas to bude také oničom tak neviem ako to budem riešiť,to budem bez menzesu rok?alebo pol roka?

alenka600
20. nov 2012

@ematko29 veru este netusim 😨

miminkova
autor
20. nov 2012

@zienka42 no my uz roky, tak mam velke ocakavania. ja budem vediet v decembri a vy ?

zienka42
21. nov 2012

@miminkova tak držím palce aj my budeme vedieť v decembri .... 🙂

ematko29
21. nov 2012

@oskvarka tak ja sa musím vela učiť,som nevedela,že sa menej hodnotné zárodky pred umelým oplodnením ničia 😕

oskvarka
21. nov 2012

@ematko29 tak ako ze do podrobna to nemam nastudovane... len s telky cosi... ale tak si to beriem tak ze ak napr sa im vytvoria 4 zarodky tak jasne ze ti ich nedaju vsetky lebo to je nebezpecne tak ti daju len 2 napriklad ale tie zvysne sa nemozu uz dat do mraziaka... a okrem toho sa to svetko skladuje v mraziakoch.. brrr...

oskvarka
21. nov 2012

@ematko29 ale tak zase ja chapem ked to niekto chce podtupit.. kazdy ma pravo rozhodnut sa sam... 🙂 ...

ematko29
21. nov 2012

@oskvarka no ale po tomto neviem už by som do toho asi nešla,ale to hovorím teraz,lebo mne stačil len klostyl.Ktovie ako by som uvažovala ak by sa mi roky nedarilo,ale asi skôr tú adopciu by som brala.Hroršie by to bolo ale s manželom,lebo on by cudzie dioeťa nevychovávval ☹

oskvarka
21. nov 2012

@ematko29 no tak ja som sa o tomto z mužom bavila hned este pred svadbou (chcela som aby vedel ze ja by som na umko nesla ked sa nam nebude darit) a on je nastastie adopcii pozitivne nakloneny a on ani nechcel aby som brala ten clostil (nie koli nabozenskym dovodom ale koli zdraviu on nieje veriaci ale mal dost ked si cital ten letak... on da velmi na zdravu vyzivu a nerad berie leiky bez rozmyslu...) a pri umelom sa este ovela viac liekov berie a kadejake inekcie a nevim co este brrr...
a okrem toho ja som ca clostilu zlakla za to ze som tu citala pribeh jednej babenky ktora tiez ficala na roznych hormonoch od dokiny a pritom vetky vysetrenia ukazovali ze je aj z muzom total zdrava "len sa im nedari" a tie lieky nejake na nu zle zaposobili a teraz je onko pacienka a uz jej ani adopciu nepovolia :( z toho som bola uplne vedla...

ematko29
21. nov 2012

@oskvarka to hej ,máš pravdu,Ja som klostil brala lebo sme sa dopátrali k problému,Bola som v Lubochni je tam endokrinologický adiabetologicky ustav,vyšetrili všetko čo sa dalo hormony ako nikdy.avedela som kde je problém.Mne teda klostylbegit kázali brať lekári z Lubochne.Ale ináč ginekologička do mna pchala stále antikoncepciu auž som nechcela,tak som sa rozprávala s endokrinologičkou o tom ,tá mi nasadila duphaston ,už ho beriem ca 1,5roka auž aj to plánujem vysadiť auvidíme čo dalej.Ide oto,že je naozaj nezmysel pchať do seba lieky ak je menzes pravidelný a len sa nedarí ,treba na to kompletné vyšetrenia v rátane spermiogramu .

diana2401
21. nov 2012

no tak bebenky čítam už od rána vaše príspevky... neviem či ste sa stretli s týmto, neviem sa to nikde dočítať.. doki mi predpísal clostil... brala som ho 3-7 DC 1 tabletu... na 12 DC som mala krásne dve vajíčka... no a dnes 26DC, vlastne už od 23 DC mám bolesti v podbrušku hrozné na ktoré sa aj v noci budím... nikdy predtým som nemala také bolesti. na menštruáciu to nevyzerá... neviem čím to môže byť spôsobené...

ematko29
21. nov 2012

@diana2401 ja ked som brala klostil,tak som mala ovulačné bolesti,aked som čakala mmenzes tak som mala bolesti ako pred menzesom aon neprišiel.ale ináč menzes som mala až na 42den cyklu ked som ho brala prvy mesiac.žeby bola tvoja ovulka až na 23den cyklu?

diana2401
21. nov 2012

@ematko29 no môže byť ale jedine že by som mala 2 ovulky za mesiac.. ked som bola ten 12 DC na ultrazvuk tak som tam mala 2 vajíčka a potom ten 14- 15 DC som mala tiež podobné bolesti ale oveľa slabšie... užívam ho tiež len 1 krát takže neviem...

boniqa
28. máj 2013

ked ste brali clostil pili ste aj alchemilkovy čaj?

seraa
29. máj 2013

@boniqa

ahoj, ja som brala klostyl a nic ine k nemu lebo je to dost silny liek tak lepsien nic k tomu nebrat
mozu sa vytvorit cysty, nahromadit sliznica atd, ono to zmyzne po ms ale rpedsa lepsie uz nic ine, clostyl stimuluje vela veci a dost

alaniska
29. máj 2013

ja som.ostala tehu hned po prvej davke clostylu,len to tehu nedopadlo dobre,ale potom som uz clostyl nepotrebovala,ovu a cyklus bol ukazkovy a potom.uz nebol.problem.otehotniet na prvy sup

happyfrog80
28. jan 2014

@miminkova ahojky aj ti pomohol ten clostil?Je to uz davno preto sa pytam,ja som ho zobrala tento cyklus ;/) ...som zvedava

miminkova
autor
28. jan 2014

@happyfrog80 Ahoj, veru nepomohol a skusame dalej, len neviem do kedy budem vladat, uz som na dne a vy ako ?

happyfrog80
29. jan 2014

A mas v pohode cyklus?Ja som mavala ovulaciu tyzden pred ms a teraz snad prisla o tyzden skor a zadari sa.Nam sa uz zadarilo ale pri 9 luthealke to aj odislo.Ymad uz to pojdd lahsie ked budem mat ovu vtedy kedy ma byt .

lienkasop
29. jan 2014

Mne-nam sa podarilo len vdaka Clostaku na prvy cyklus aj prva aj druha dcera, len pozor na viacplodove tehotenstvo...

tilde
31. jan 2014

Baby a nemali sye po clostyle predlzene cykly, ja dupkik od 15 dp 24 a clostil zacala az v nov. November v poho decmber bolesti vajecnikov. Atd sex cca kazdy treti den. Ovulka bola. Ale mrcha mala dojst 2.1 a neprisla. Jo to uz dlha doma. Testy su negativne. Vajecniky aj krize bolia. Nemate s tym skusenost???

klaudi1117
21. nov 2014

ahojte mne tiez doktor predpisal klostil uz dva mesiace ho mam v lekarnicke lebo sa velmi bojim tych vedlajsich ucinkov... o dieta sa snazime sice malo zhruba 8 mesiacov ale velmi po nom tuzime...mate niektora skusenosti s vedlajsimi ucinkami? 😝

nikabacova
15. jan 2015

Ahojte, chcem sa opytat, uz rok sa snazime o babo, pri poslednej ms mi lekar predpisal Clostilbegyt 1 tabletku denne po dobu 5 dni, MS mi meska zatial len 4 dni a TTmam negativne ale dnes sa mi objavil ruzovy vytok a BT mam od ovulacie 37,4 - 37,2 tak striedavo. co myslite? ma s tym niektora skusenosti?? dakujem