icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

iviiike
21. jan 2015

Ja beriem clostyl spolus duphastonom, prvy mesiac folikula narastla na 2,5cm a nepodarilo sa. Teraz je uz druhy mesiac co beriem clostyl takze len dufat viem 🙂 a drzim palceky urcite sa zadari 😉

dolorres
6. apr 2015

Ja som brala clostyl 5dc 5 dní 1-0-0, potom kontrola a mala som 5 folikulov (3 vpravo a 2 vľavo). Mala som inak doosť bolestivú ovuláciu...potom som šla po ovuláciách na kontrolu a folikuly popukali a mz došiel presne:( Mesiac som mala pauzu a zas som brala clost. A mám len napravo 2 folikuly, ktoré sa prekrývajú. Dr. hovoril, že ten 1 zrejme nič, že ani nepukne...ten "dobrý" mal 18mm. Pichol mi Pregnyl a o 2 dni sme mali sexovať....No uvidím, že čo teraz.

kinga86
3. máj 2015

Ahojte. Prvykrat budem uzivat tabletky clostilbegyt+ duphaston. Co ma najviac zaujima to je ze ci naozaj tak dobre ucinkuju ako som tunak citala. 🙂. Na 3. Den mam zacat uzivat clostil na 5 dni 2*1 tabletku. Dakujem za odpoved. 🙂

lefkova
9. máj 2015

Ahojte dievcata..Som tu celkom nova a musim si vypisat bolest zo seba..uz dva roky sa pokusame o babo..jeho i moje vysetrenia zatial boli v norme,tak mi lekar predpisal clostil a pregnyl..bola som 100 percentne presvedcena,ze nam to uz konecne vyjde..dneska som 12 dni po pichnuti pregnylu.Mala som dva folikuly,v lavom i pravom vajecniku cca 24mm obe...prsia plne a citlive,bolesti v podbrusku..dneska som si spravila test-a v kutiku duse som dufala,ze tam budu dve ciarky,,ale nie len jedna hruba..takze mi prvy pokus nevysiel..

xjanulkaax
5. sep 2015

Ahojte, ja som mala problemy s anovulacnymi cyklami, prve 3 cykly tohto roku som brala clostil a duphaston a nic, v aprili som bola na laparoskopii, chromopertubacii (preverenie priechodnosti vajcovodov a prefuky), zase clostil a dufik - spravila sa cysta/nepraskol a na dalsi mesiac (5.pokus) sme skusili este raz clostil + dufik + uz sme pichli aj pregnyl aby sme predisli cyste a som v 14 tt 🙂 a cakam dvojicky, ale su jednovajecne, tak nemyslim, ze to bude tymi liekmi (tie sposobuju uvolnenie viacerych vajicok - cize dvojvajecne dvojcata). a dolezita je naozaj psychika (ano, aj mne tieto reci liezli na nervy, ale zmenila som pracovnu poziciu a ten mesiac som po tolkych neuspesnych pokusoch doslova rezignovala a neriesila dake vitaminy, alchemilku atd a prislo to - bol to posledny pokus prirodzene, lekar chcel dalsi mesiac riesit IUI). Tak verim, ze som vam snazilkam dodala nadej a drzim vam silno palce.. aj ja som si tym presla a to ine baby, ktorym sa zadari hned, zial, nikdy nepochopia..

adriannah
5. nov 2015

@miminkova svitla mi nadej ked citam tuto diskusiu a pod tvojim menom vidim 3 deti. 🙂

sikeska
8. feb 2016

Baby mali ste nejake tazkosti po skonceni uzivania clostilu?

katka_za
8. feb 2016

Babenky, tak mna clostilbegyt prestimuloval, vytvorilo sa mi az 7 dominantnych folikulov, Dr. mi v tomto pripade odmietol pichnut pregnyl, nakolko hrozilo viacpocetne tehotenstvo... na kontrole neskor po par dnoch zistil, ze ovulka prebehla na 3 z nich... Do buducna sme sa doma rozhodli, ze tieto lieky uz nebudem viac uzivat. Ale viem, ze vela dievcatam pomohli, no kazda z nas je jednoducho ina! Vsetkym vam drzim palceky 🙂

sikeska
10. feb 2016

@katka_za vysadila si to hned po prvom mesiaci? A nemala si nejake vedlajsie ucinky po skonceni uzivania?

katka_za
10. feb 2016

@sikeska prave tento cyklus bol taky sialeny, takze este neviem, ci mi to sposobi nejaku "sarapatu" v buducnosti... Ale uz pri uzivani mi nebolo z neho ok + pribrala som na vahe + velmi sa mi zhorsila plet, vlasy a nechty... Ale Dr mi povedal, ze nie vela dievcat ma taketo vedlajsie ucinky...

sikeska
10. feb 2016

@katka_za No plet sa aj mne velmi zhorsila ale priberat som zacala po skonceni uzivania. Uzivala som 4 mesiace a teraz prvy mesiac po skonceni priberam a naliali sa mi prsia.

katka_za
10. feb 2016

@sikeska tak ja som dala 5 kg a to som nijako nezmenila stravovacie navyky, dokonca som sa snazila viac hybat.... o velkosti prs by mohol rozpravat moj muz 😀

sikeska
10. feb 2016

Ha ha 😀 tak snad to prejde.. 😉

babenka1984
4. máj 2016

Ahojte, ja som otehotnela na prvy krat ale boli tam 2vacky, co sme teda necakali ....dopadlo to tak, ze jeden vacok po tyzdni zmizol- syndrom vanishing twin. Takze pri uzivani clostilbegytu treba pocitat aj s moznostou viacpocetneho tehotenstva, aj ked v rodine sa Vam to nikdy nevyskytlo.

zuzannaaa
15. júl 2016

Ahojte babenky
Ja mam 28-30 ciklus
A ovulku 20-21dc
Cize lf je kratka
Da sa z niecim posunut ovulka tak aby bola normalne strede ciklu.....
..... diky

fliacik
30. aug 2016

Baby, nezvýšil sa niektorej z vás Clostil? Súrne potrebujem...

catherinah
30. aug 2016

@zuzannaaa dá sa len predĺžiť luteálna fáza - mne ju predlžil Dr. Utrogestanom. Začínam užívať 3 dni po ovulácii a užívam 10 dní.

zuzannaaa
30. aug 2016

@catherinah a sama si kontrolujes ovulaciu alebo chodis na folikomertiu?

catherinah
30. aug 2016

@zuzannaaa aj sama, aj folikulometria.

jajoda
9. okt 2016

Ja teraz tiež beriem prvú dávku clostilu. Dnes poslednú tabletku. Bola by som veľmi rada keby sa podarilo po prvej dávke 🙂 Prekvapilo ma ale, že doktorka mi nebrala ani krv, urobila iba sono a hned dala tieto tabletky. Po mesiaci mám prísť znovu na sono. Tak uvidíme

zuzulik005
13. okt 2016

@jajoda ahoj 🙂 ja som dnes dostala recept od doktorky na tento liek, tak čítam, že čo to vlastne je a či to vôbec pomáha a som milo prekvapená. Sú tu staršie príspevky a ty si jediná z terajšieho obdobia....tak držím ti moc palčeky a posielam pozitívnu energiu, aby to vyšlo na prvýkrát 😉 🙂 Ja si musím ešte počkať na days, aby som ho mohla začať užívať.

jajoda
13. okt 2016

@zuzulik005 jeeej, som rada že tu nie som sama 🙂 Držím palce, nech to dotiahneme do konca 🙂 Ja som teaz 1D po ovu, tak som zvedavá či pomohlo

zuzulik005
14. okt 2016

@jajoda super, myslím na teba... 😉 a ako sa cítiš po tích tabletkách? nejaké vedľajšie účinky? Mne povedali, že mi môže nafúknuť alebo ma môže bolieť brucho....

pravdoluba
14. okt 2016

@jajoda
@zuzulik005
Ahojte dievčence i ja som tu. Dnes som brala Clostilbegyt prvý deň. Lekár sa rozhodol pre stimuláciu, lebo ma straší vekom. Mala som pred 4 mesiacmi MA a tak ma kyret neminul. Uvidíme ako to dobojujeme. Držím Vám palčeky.

jajoda
14. okt 2016

@zuzulik005 mna nafukovalo a prvykrat som citila ovulaciu, strasne citlive podbrusko

zuzulik005
14. okt 2016

@pravdoluba ahoj 🙂 tak už sme tu tri 🙂 držím palčeky aj tebe....ja ešte čakám na days 😉 verím, že nám to všetkým 3 vyjde a za chvíľu sa presunieme do inej skupiny - tehulkovanie 😵

zuzulik005
15. okt 2016

@jajoda a keď si skončila tabletky tak to prestalo? teším sa na pozitívne novinky od teba 🙂

katka_za
15. okt 2016

Vidim, ze to tu ozilo 🙂 - tak vam drzim vsetkym palce babenky 🙂 Nam sa nakoniec postastilo otehotniet prirodzene bez clostilu, 3 cykly po jeho vysadeni (dovolenka, relax, ziaden stres...), ale tak pokial mate problemy s ovulkou, mal by vam pomoct.... 🙂

zuzulik005
16. okt 2016

@katka_za dakujeme moc za povzbudenie 😘💛a tebe prajeme prijemne tehulkovanie aby ste boli zdraví obaja 😊 a krasne si to užívali 🤗

pravdoluba
16. okt 2016

@zuzulik005 Tak to dúfam, za nás všetky. Uvidíme ako to všetko dopadne, ale raz to už predsa musí vyjsť. =)