Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@alenka600 Tak to budu spolu pekne vsetko vymyslat a ucit sa jeden od druheho, ja neviem ci chceme hned potom dalsie, asi az po 2 rokoch skor. Ja v tych rozdieloch medzi detickami neako nehladam vyhody ani nevyhody, hlevne ab ysme ich dobre vychovali a potom by malo byt vsetko dobre.
Ahoj ja sa chcem tiež pridať ja idem brať clostík druhy cyklus prvý to akosi nevyšlo tak idem na to zajtra začínam papať a potom na meranie tak uvidíme .... 🙂
@alenka600 ahoj ja som taky isty prípad ako ty,len u mna klostil pomohol na druhy cyklus.mna by zaujímalo ako budeš riešit menzes ked už nebudete plánovať bábo.Antikou ako zvyknu lekári?ja momentálne to riešim duphastonom ale antiku už necem.aked mi ho vysadí azas to bude také oničom tak neviem ako to budem riešiť,to budem bez menzesu rok?alebo pol roka?
@ematko29 tak ako ze do podrobna to nemam nastudovane... len s telky cosi... ale tak si to beriem tak ze ak napr sa im vytvoria 4 zarodky tak jasne ze ti ich nedaju vsetky lebo to je nebezpecne tak ti daju len 2 napriklad ale tie zvysne sa nemozu uz dat do mraziaka... a okrem toho sa to svetko skladuje v mraziakoch.. brrr...
@ematko29 no tak ja som sa o tomto z mužom bavila hned este pred svadbou (chcela som aby vedel ze ja by som na umko nesla ked sa nam nebude darit) a on je nastastie adopcii pozitivne nakloneny a on ani nechcel aby som brala ten clostil (nie koli nabozenskym dovodom ale koli zdraviu on nieje veriaci ale mal dost ked si cital ten letak... on da velmi na zdravu vyzivu a nerad berie leiky bez rozmyslu...) a pri umelom sa este ovela viac liekov berie a kadejake inekcie a nevim co este brrr...
a okrem toho ja som ca clostilu zlakla za to ze som tu citala pribeh jednej babenky ktora tiez ficala na roznych hormonoch od dokiny a pritom vetky vysetrenia ukazovali ze je aj z muzom total zdrava "len sa im nedari" a tie lieky nejake na nu zle zaposobili a teraz je onko pacienka a uz jej ani adopciu nepovolia :( z toho som bola uplne vedla...
@oskvarka to hej ,máš pravdu,Ja som klostil brala lebo sme sa dopátrali k problému,Bola som v Lubochni je tam endokrinologický adiabetologicky ustav,vyšetrili všetko čo sa dalo hormony ako nikdy.avedela som kde je problém.Mne teda klostylbegit kázali brať lekári z Lubochne.Ale ináč ginekologička do mna pchala stále antikoncepciu auž som nechcela,tak som sa rozprávala s endokrinologičkou o tom ,tá mi nasadila duphaston ,už ho beriem ca 1,5roka auž aj to plánujem vysadiť auvidíme čo dalej.Ide oto,že je naozaj nezmysel pchať do seba lieky ak je menzes pravidelný a len sa nedarí ,treba na to kompletné vyšetrenia v rátane spermiogramu .
no tak bebenky čítam už od rána vaše príspevky... neviem či ste sa stretli s týmto, neviem sa to nikde dočítať.. doki mi predpísal clostil... brala som ho 3-7 DC 1 tabletu... na 12 DC som mala krásne dve vajíčka... no a dnes 26DC, vlastne už od 23 DC mám bolesti v podbrušku hrozné na ktoré sa aj v noci budím... nikdy predtým som nemala také bolesti. na menštruáciu to nevyzerá... neviem čím to môže byť spôsobené...
ked ste brali clostil pili ste aj alchemilkovy čaj?
ja som.ostala tehu hned po prvej davke clostylu,len to tehu nedopadlo dobre,ale potom som uz clostyl nepotrebovala,ovu a cyklus bol ukazkovy a potom.uz nebol.problem.otehotniet na prvy sup
@miminkova ahojky aj ti pomohol ten clostil?Je to uz davno preto sa pytam,ja som ho zobrala tento cyklus ;/) ...som zvedava
@happyfrog80 Ahoj, veru nepomohol a skusame dalej, len neviem do kedy budem vladat, uz som na dne a vy ako ?
A mas v pohode cyklus?Ja som mavala ovulaciu tyzden pred ms a teraz snad prisla o tyzden skor a zadari sa.Nam sa uz zadarilo ale pri 9 luthealke to aj odislo.Ymad uz to pojdd lahsie ked budem mat ovu vtedy kedy ma byt .
Mne-nam sa podarilo len vdaka Clostaku na prvy cyklus aj prva aj druha dcera, len pozor na viacplodove tehotenstvo...
Baby a nemali sye po clostyle predlzene cykly, ja dupkik od 15 dp 24 a clostil zacala az v nov. November v poho decmber bolesti vajecnikov. Atd sex cca kazdy treti den. Ovulka bola. Ale mrcha mala dojst 2.1 a neprisla. Jo to uz dlha doma. Testy su negativne. Vajecniky aj krize bolia. Nemate s tym skusenost???
ahojte mne tiez doktor predpisal klostil uz dva mesiace ho mam v lekarnicke lebo sa velmi bojim tych vedlajsich ucinkov... o dieta sa snazime sice malo zhruba 8 mesiacov ale velmi po nom tuzime...mate niektora skusenosti s vedlajsimi ucinkami? 😝
Ahojte, chcem sa opytat, uz rok sa snazime o babo, pri poslednej ms mi lekar predpisal Clostilbegyt 1 tabletku denne po dobu 5 dni, MS mi meska zatial len 4 dni a TTmam negativne ale dnes sa mi objavil ruzovy vytok a BT mam od ovulacie 37,4 - 37,2 tak striedavo. co myslite? ma s tym niektora skusenosti?? dakujem

@miminkova No presne tak. Dobre, vela x je to o psychike a lekar naozaj nic nezisti, ale co v pripadoch, ked vies, ze bud ako ja - cely zivot mi nefungovali hormony, tak naco mam teraz cakat rok a pol? Alebo ako tvoj pripad, ze menstruacia funguje a nic. Netrvdim, ze treba hned brat lieky, injekcie, neviem co, ale ved lekar zas dostava zaplatene za tie ukony co robi, tak nech urobi hormonalny profil a podobne.
Inac na povzbudenie este - naozaj od 12 do 31 rokov (vtedy som otehotnela) som nemala v poriadku hormony. A po porode som tiez ratala s tym, ze to nepojde hladko, a nechcela som stracat cas s druhym babatkom, tak sme isli do toho s tym, ze radsej nech pride skor ako cakat roky. A otehotnela som 3 mesiace po porode 😵 Takze budem mat medzi detmi rozdiel 12-13mesiacov