icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

butterfly333
17. máj 2017

@chuchu86 ja tak isto 2 cykli s clostilom a nič tento cyklus som brala fytosoju a viem že zasa nič som sice 11dpo no viem že sa nezadarilo. Tak skusim ešte dalši mesiac.

janulienkaaaaa
17. máj 2017

ja by som dala pauzu aspon dva - tri mesiace, lebo predsa su to silne lieky a potom skusila znova, raz to musi predsa vyjst 🙂

barbi339
2. júl 2017

mozem sa este opytat ze v piatok som dobrala prvu davku clostylu a dnes mam bolesti v pravo dole

chuchu86
2. júl 2017

@barbi339 - áno to je normálne pri clostilu

barbi339
2. júl 2017

@chuchu86 ale co to znamemna ta bolest nic len tak ??

chuchu86
2. júl 2017

@barbi339 - ja som mala bolesti po ovu, išla som k lekárovi, lebo ani ja som to nevedela. A on mi povedal, že to je poriadku, keď sú bolesti, totiž clostil pôsobí na vaječníky, ktoré produkujú vajka.

smejko18
6. júl 2017

Ahojte.práve som clostylbegit užívať a chcem sa opýtať,ci ste mali pri ňom take zvláštne pocity... dokonca aj na očiach mi vybehli žilky ako keby som prebdela celú noc;) jooj dievcata dufam ze sa nam vsetkym aj prostredníctvom aj tohto podarí malý pokladik;)😊

lenika89
16. júl 2017

Ahojte. Potrebujem poradit. Dobrala som prve balenie clostylu 5-9den. Vsetko bolo OK a od 14 dna cyklu (dnes uz 20den) mam bolesti v podbrusku aj pri jemnom dotyku, pri chodeni...je to normalna reakcia alebo mam ist za Dr.? Dakujem

klara333
23. sep 2017

Ahojte, mám začať od pondelka s clostilom, lenže menzes som dostala o týždeň skôr ako bežne, krvácam úplne slabo a neviem, či to teda mám rátať ako menzes alebo nie. Neviete náhodou, či sa dačo stane ak začnem clostil užívať akoby už toto bol menzes? Fakt neviem či mám mesiac počkať, alebo ho dat...vďaka

lululka22
26. sep 2017

@klara333 ak mas normalne krvacanie ako v menzes tak sa mohol posunut a s clostilom zacni taky den cyklu aky lekar kazal. a uvidis dalsi cyklus aky bude ci este vobec pride,drzim palce.

aleskandra
26. sep 2017

ostalo mi 5 tbl clostilu, exspirácia 11/20. Ak by ste mali niektorá záujem, posuniem..

1nikuska9
26. sep 2017

Ahojte, pridavam sa aj ja k vam. Rok a pol sa snazime o babatko. Od maja sme zacali chodit po vysetreniach. Uz sme skoro vsetko absolvovali. Najskor folilulometria, geneticke testy, hormonalny profil, endokrinologicke vysetrenie, muz bol na spermiograme... vsetko bolo ukazkove. Gynekolog uz nevie ako ma viac pomoze. Este mi dal clostilbegyt, ktory beriem od vcera. Ale velmi mu neverim. Mate niektora skusenosti s tym ze aj z krvnych testov aj podla folikulometrie je ovu v poriadku a po clostile otehotneli?

mlenna15
27. sep 2017

@1nikuska9 ahoj je veľa báb ktoré otehotneli po Clostilbegyte !ja tiež a to sme sa snažili veľmi dlho a pomocou neho sa podarilo no nanestastie sa to skončilo potratom :(Dúfam že ti pomôže !inak môžeš mať z neho aj dvojičky ale to ti asi doktor povedal.Drzim päste 🙂

janie7
28. sep 2017

Ahojte dievcence, nabieham tento mesiac na Clostil. U nas je vsetko OK, len nie vzdy mam dost velke vajko na prasknutie, tak mi Dr. predpisala Clostil. Chcela by som sa spytat, tie, ktore ste ho brali a prejavili sa u Vas vedlajsie ucinky ake boli a kolky den od zaciatku uzivania. Idem totiz na sluzobnu cestu, ale uz babo nechceme odkladat, lebo vzdy nam do toho nieco prijde a aj kvoli veku. Dakujem krasne a zelam kazdej ten uzasny darcek v naruci.

1nikuska9
28. sep 2017

@mlenna15
Dakujem 😊 to mi je luto, ze sa to tak nestastne skoncilo 😔 citala som aj tu, ze baby s pomocou clostilu otehotneli. No ked ja nemam problem s ovulaciou, stale mi na folikulometrii najde pekny velky folikul a nic 😔 dr mi vela o tom lieku nehovoril ale citala som, ze mozu byt dvojicky aj viac. No dvojickam by som sa tiez potesila ☺️ este spominal laparoskopiu ale neviem 😏 ostavaju po tom jazvy? tiez drzim paste 😉

zuzulik005
28. sep 2017

Ahojte babule 🙂 chcem sa s vami podelit o nasu pozitivnu skusenost s clostylom. Pred uzivanim som si tiez nebola moc ista, ci ho mam zacat uzivat...ale nakoniec ma podpora dievcat tu na MK a samozrejme pomoc z hora 😊 osmelili k tomu, ze som do toho isla. Ja som mala problem s ovu, nizku hladinu progesteronu. Vsetko ostatne som mala super. Manzel tiez ok. Zacala som 2 mesiace s najnizsou davkou, nepomohlo, potom som 1 mesiac vynechala, lebo som si ho zabudla zobrat na dovolenku 😉 no a na 4 mesiac mi zvysili davku a vyslo to ❤ nemala som ziadne vedlajsie ucinky. A teraz sme vo 8 mesiaciku s nasim zlatickom a obe sme v poriadku. Aj 2 dalsie baby tu na MK, co sme zacinali spolu, otehotneli. Jedna hned prvy mesiac a druha na druhy mesiac s clostylom. Takze funguje to 🤗 Drzim vam palceky, nech aj vam pomoze a mozete sa coskoro tesit z 2 paliciek a radosti z krasneho drobceka 💙💚💛💜❤ Hlavne si verte, ze to vyjde 😉 a drobcek pride.

vever111
5. okt 2017

Ahojte zienky,pridavam sa ku vam od zajtra zacinam s clostilom prvy krat,je tu niekto kto ho berie?

chuchu86
6. okt 2017

@vever111 - ahoj,
Ja som dobrala clostil a budúci týždeň idem na ult.

1nikuska9
6. okt 2017

@vever111 ahoj, ja som brala tento cyklus prvykrat, dnes som bola na usg a mam na kazdej strane jeden folikul, 18mm a na druhej 24 mm.

vever111
6. okt 2017

@1nikuska9 super drzim palce nech sa zadari, uz sa dlho snazite?

1nikuska9
8. okt 2017

@vever111
Snazime sa rok aj 8 mesiacov. Aj ked niektore sa snazila dlhsie ale mne uz sa to nase cakanie zda dlhe. Od maja chodime po vysetreniach ale zatial bolo vsetko dobre.
Tebe zistili problemy pri ovulacii ked beries clostil?

vever111
8. okt 2017

@1nikuska9 my sa snazime 1 rok,mala som taky pocit ze mam aj anovulacne cykli tak som isla k dr. Folikuly vzdy narastli super len potom asi nastava chyba asi sa vstrebaju alebo neviem co....uz je to dlho aj mne v piatok idem na folikometriu.

lazikova
8. okt 2017

Ahojte 🙂
Pridám skúsenosť s clostylbegit 🙂
16 mesiacov sa mi nepodarilo otehotnieť...dr mi nasadil clostylbegit a muž začal brať folandrol
O 2 mesiace bol test pozitívny 🙂 dnes mám krásneho 10 mesačného synčeka ❤

1nikuska9
9. okt 2017

@vever111
Mne tiez pekne narastu ale co sa s nimi deje dalej, uz dr nezistoval. No podla endokrinologickeho vysetrenia na hormony mam vsetko v poriadku. Podla nej je clostil zbytocny, dalsie hormony ked ich mam aj tak dostatok. No uz dr nevie co dalej. Tak len natahujeme cas pred laparoskopiou a potom centrum asistovanej reprodukcie.

1nikuska9
9. okt 2017

@lazikova
Ahoj, mala si zistene problemy s ovulaciou?

lazikova
9. okt 2017

@1nikuska9 ahoj 🙂
Áno dr mi 3 mesiace sledoval ovuláciu a nikdy som nemala normálne dozreté vajíčko....tak skúsil takto s liekmi 🙂 a zabralo

vever111
10. okt 2017

@aleskandra gratulujem k tehotenstvu, mozem sa spytat ako dlho si brala clostil?

lenka04m
12. okt 2017

Ahojte,
tiež pridám skúsenosť s clostilom:
Začiatkom roka som bola na operácií (endometrióza,cysta), po kt mi odobrali časť vaječníka. Doktor mi nasadil clostil v kombinácii s pregnylom. Brala som 3 dávky (vždy mi doktor urobil sono, keď boli vajíčka pekne nafúknuté, pichol pregnyl). Vždy som čakala, .. a čakala. Na ten 3krát som už nato dáko ani nemyslela, vedela som, že asi sa to opäť zrejme nepodarí...až keď mal prísť menzes. Úplne som z hlavy vypustila aj ten 🙂 Až kým mi ho nepripomenul manžel. Začala som rátať a veru, týždeň meškal a aa ... teraz sme v 7. mesiaci 🙂
Zrejme asi naozaj netreba na to tak intenzívne myslieť, riečiť to sama v sebe deň -noc ( ako to bolo aj u mňa) .. Držím Vám palce! 🙂

chuchu86
13. okt 2017

Ahojte Babi,
Potrebujem poradiť
V stredu som bola u dokiho, na ultrazvuku​ videl že ovu bola pred 3 dňami, vtedy sme mali aj lásku.
Chcem sa opýtať či je to normálne že 3 dni po ovu sliznica je vysoko?
Je to na dobrej ceste?

lenakiss
13. okt 2017

Ahojky. Mi sa tiez pokusame. 2 mesiace som mala ovu testy negativne. Ked som to povedala doktorovy hned mi predpisal clostil. A teraz neviem ci ho mam brat pretoze viacpocetne tehu by som nechcela. A ani mi nepovedal ze mam ist ma kontrolu po dobrati ..:(