Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@barbi339 no chcem sa ho opytat. Len sme sa prestahovali a je 20 km odo mna ..robila som si test 12 dni po moznom oplodnen -i negativny.
.den pred tym ako mi mal prist tiez negat..mam kratky cyklus cca 22 dni a .meska mi menzes 1 den...a na teste uplne slabunky duch...tak teraz nevieeem
@chuchu86 dakujem ale este sa mi to nezda nejak 🙂
@alilka ms bola od 19 do 23. 27 som si robila ovu test do 3tieho a boli negat. Dr povedal ze hned po ms som nemohla mat. Ale musela som lebo aj vytok som mala a 27 uz len taly kremovy a koniec ....26 sme sa pokusali....tak to muselo byt vtedy. Darmo povedal ze nie
@chuchu86 ta prva je vcera...ukazal mi aj 25tkovy test ape vraj robi falosne pozitivny. Tak som skusila i u 10tkpvy a ten vraj je znamy ze lubi robit duchov :D tak som dnes rano urobila iny 10tkovy a vysiel tak
Urobbim asi zajtra rano mam icj este asi 3 testy 🙂 ovulacnych asi 10 :D no mne este 15 dni dpo neulazalo absolutne nic
No viem ale nedalo mi to ...mme sa zdaju prave rovnake. Ale vdaka ;)
Spodny je vcera stredny dnes. Pepino.mi ukazal len ducha tak som ho vyhodila. Ovu test bol viac nez ozitivny taky som nemala nikdy. Nevedela som najst ovulaciu lebo vraj je cca 14 den. No ja som mala ms 19...neviem v ktorom som tyzdni ise ze k oplodneniu doslo 3tieho ale ja som uz 27 mala.ovu test negat. Takze muso to byt 26 a vtedy sme mali aj ..vee vies co 🙂 takze presne viem.

@lenakiss pidla mna by si mala ist po dobrati na kontrolu aspon ja som.chodila