icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

barbi339
13. okt 2017

@lenakiss pidla mna by si mala ist po dobrati na kontrolu aspon ja som.chodila

lenakiss
13. okt 2017

@barbi339 no chcem sa ho opytat. Len sme sa prestahovali a je 20 km odo mna ..robila som si test 12 dni po moznom oplodnen -i negativny.
.den pred tym ako mi mal prist tiez negat..mam kratky cyklus cca 22 dni a .meska mi menzes 1 den...a na teste uplne slabunky duch...tak teraz nevieeem

barbi339
13. okt 2017

@lenakiss skuste este rano

lenakiss
13. okt 2017

@barbi339 no dva testy boli s duchom ...tak uvidime...robila som si s citlivostou 25 a ukazal aj druhu slabu ale.citala som zle.recenzie. tak som urobila iny citlivejsi a aj tam bol duch

barbi339
13. okt 2017

@lenakiss
Ale velmi vam drzim palceky aby vam to vyslo

alilka
13. okt 2017

@lenakiss nechcem byť hnusná ale z toho nemusí byť len viacpocetne tehu ale aj mimomaternicove..viď príklad ja..kúp si Radšej fytosoju má účinok ako clostil len nieje to také svinstvo 😉 a dupľom keď ťa ani nezavolal na folikumetriu..

lenakiss
13. okt 2017

@barbi339 dakujem no uvidime. Ale tykajme si 🙂

@alilka ja mam teraz ducha bez bratia clostilu...mam ho brat ked dorazi ms...tak uvidime

alilka
13. okt 2017

@lenakiss jaaaj tak až tam som sa nedočítala 😂 tak dzrim prsty 😉

lenakiss
14. okt 2017

Babyy tak ja neviem...vrchny vcera a spodny dnes. V stvrtok som bola u gynekologa a nic tam nebolo...
@alilka
@barbi339

alilka
14. okt 2017

@lenakiss pekne tmavnu testy ale tak na sono je ešte skoro preto tam nič nebolo 😁 za týždeň by už mala niečo byt 😉

lenakiss
14. okt 2017

@alilka tak ale pozeral ma zo spodu a predpisal mi clostil....tak ja uz neviem :D ale zas az treti den ms by sa mal zacat brat a ked nedostanem tak sa nic neatane ...mam 24 dkovy cyklus cca a dnes je 27 den 🙂

alilka
14. okt 2017

@lenakiss no veď aj keby zo spodu..na gestacny vak je ešte skoro..HCG je ešte nízke keďže aj testy sú ešte slabé..a nevrável ti ako je na tom sliznica?vedel že máš pozitívny test?

lenakiss
14. okt 2017

@alilka no robila som si test 23 dc a bol negativny. Takze len to som mu povedala ze tehotna nie som....a kedze mam kratky ciklus a mala.som dostar uz v piatok tak reku urobim test vcera...a tam duch

alilka
14. okt 2017

@lenakiss tak to preto.kolko dpo si teraz?

chuchu86
14. okt 2017

@lenakiss - krásne čiarky 😀
Gratulujem

lenakiss
14. okt 2017

@chuchu86 dakujem ale este sa mi to nezda nejak 🙂

@alilka ms bola od 19 do 23. 27 som si robila ovu test do 3tieho a boli negat. Dr povedal ze hned po ms som nemohla mat. Ale musela som lebo aj vytok som mala a 27 uz len taly kremovy a koniec ....26 sme sa pokusali....tak to muselo byt vtedy. Darmo povedal ze nie

chuchu86
14. okt 2017

@lenakiss - na spodnom je krásna silná čiarka.
Podľa mňa testuj o 2 dní a uvidíš či bude silnejšia.

Ja som dnes 6 dpo, budúci týždeň budem testovať

lenakiss
14. okt 2017

@chuchu86 ta prva je vcera...ukazal mi aj 25tkovy test ape vraj robi falosne pozitivny. Tak som skusila i u 10tkpvy a ten vraj je znamy ze lubi robit duchov :D tak som dnes rano urobila iny 10tkovy a vysiel tak
Urobbim asi zajtra rano mam icj este asi 3 testy 🙂 ovulacnych asi 10 :D no mne este 15 dni dpo neulazalo absolutne nic

lenakiss
15. okt 2017

No ja neviem baby vrchny vcera a spodny dnes ....

alilka
15. okt 2017

@lenakiss netestujem každý deň ale obden..to je ten najhoršie čo môžeš robiť .len sa zbytočne budeš stresovať 😉 ja som robila to isté..ale pekne stmavol ,😉

lenakiss
15. okt 2017

No viem ale nedalo mi to ...mme sa zdaju prave rovnake. Ale vdaka ;)

chuchu86
15. okt 2017

@lenakiss - krásne čiarky, si tehulka 😁

lenakiss
15. okt 2017

@chuchu86 myslis ? 🙂 neviem kedy mam ist k dr...ty nevies ? 😝

lenakiss
16. okt 2017

@lenakiss
@alilka
@barbi339
Mne test nesilnie. Zacinam sa bat :(

lenakiss
16. okt 2017

@chuchu86 no neviem. Ciarka nesilnie :(

chuchu86
16. okt 2017

@lenakiss - ahoj,robila si aj dnes test?

Najlepšie je testovať obden, vtedy vidíš či čiarka silnie.
Skús urobiť digitalny test, to ti ukáže v ktorom tt. Si, podľa mňa stačí keď budeš v 7-8 tt, pôjdeš k lekárovi.

Neboj bude všetko ok 😉

lenakiss
16. okt 2017

Spodny je vcera stredny dnes. Pepino.mi ukazal len ducha tak som ho vyhodila. Ovu test bol viac nez ozitivny taky som nemala nikdy. Nevedela som najst ovulaciu lebo vraj je cca 14 den. No ja som mala ms 19...neviem v ktorom som tyzdni ise ze k oplodneniu doslo 3tieho ale ja som uz 27 mala.ovu test negat. Takze muso to byt 26 a vtedy sme mali aj ..vee vies co 🙂 takze presne viem.

lenakiss
16. okt 2017

@chuchu86 po 5 minutach este stmavol ten ovu

alilka
16. okt 2017

@lenakiss krása 😉 pepino má málo farbivá ten ani nerieš..😊

chuchu86
16. okt 2017

@lenakiss - podľa mňa, to je krásne pozitívny test, neboj sa. A hlavne kľud.
Urob ešte ten digitalny a budeš vedieť v ktorom týždni si a podľa toho sa objednas k dokimu.