Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
ja by som dala pauzu aspon dva - tri mesiace, lebo predsa su to silne lieky a potom skusila znova, raz to musi predsa vyjst 🙂
mozem sa este opytat ze v piatok som dobrala prvu davku clostylu a dnes mam bolesti v pravo dole
Ahojte.práve som clostylbegit užívať a chcem sa opýtať,ci ste mali pri ňom take zvláštne pocity... dokonca aj na očiach mi vybehli žilky ako keby som prebdela celú noc;) jooj dievcata dufam ze sa nam vsetkym aj prostredníctvom aj tohto podarí malý pokladik;)😊
Ahojte. Potrebujem poradit. Dobrala som prve balenie clostylu 5-9den. Vsetko bolo OK a od 14 dna cyklu (dnes uz 20den) mam bolesti v podbrusku aj pri jemnom dotyku, pri chodeni...je to normalna reakcia alebo mam ist za Dr.? Dakujem
Ahojte, mám začať od pondelka s clostilom, lenže menzes som dostala o týždeň skôr ako bežne, krvácam úplne slabo a neviem, či to teda mám rátať ako menzes alebo nie. Neviete náhodou, či sa dačo stane ak začnem clostil užívať akoby už toto bol menzes? Fakt neviem či mám mesiac počkať, alebo ho dat...vďaka
ostalo mi 5 tbl clostilu, exspirácia 11/20. Ak by ste mali niektorá záujem, posuniem..
Ahojte, pridavam sa aj ja k vam. Rok a pol sa snazime o babatko. Od maja sme zacali chodit po vysetreniach. Uz sme skoro vsetko absolvovali. Najskor folilulometria, geneticke testy, hormonalny profil, endokrinologicke vysetrenie, muz bol na spermiograme... vsetko bolo ukazkove. Gynekolog uz nevie ako ma viac pomoze. Este mi dal clostilbegyt, ktory beriem od vcera. Ale velmi mu neverim. Mate niektora skusenosti s tym ze aj z krvnych testov aj podla folikulometrie je ovu v poriadku a po clostile otehotneli?
Ahojte dievcence, nabieham tento mesiac na Clostil. U nas je vsetko OK, len nie vzdy mam dost velke vajko na prasknutie, tak mi Dr. predpisala Clostil. Chcela by som sa spytat, tie, ktore ste ho brali a prejavili sa u Vas vedlajsie ucinky ake boli a kolky den od zaciatku uzivania. Idem totiz na sluzobnu cestu, ale uz babo nechceme odkladat, lebo vzdy nam do toho nieco prijde a aj kvoli veku. Dakujem krasne a zelam kazdej ten uzasny darcek v naruci.
@mlenna15
Dakujem 😊 to mi je luto, ze sa to tak nestastne skoncilo 😔 citala som aj tu, ze baby s pomocou clostilu otehotneli. No ked ja nemam problem s ovulaciou, stale mi na folikulometrii najde pekny velky folikul a nic 😔 dr mi vela o tom lieku nehovoril ale citala som, ze mozu byt dvojicky aj viac. No dvojickam by som sa tiez potesila ☺️ este spominal laparoskopiu ale neviem 😏 ostavaju po tom jazvy? tiez drzim paste 😉
Ahojte babule 🙂 chcem sa s vami podelit o nasu pozitivnu skusenost s clostylom. Pred uzivanim som si tiez nebola moc ista, ci ho mam zacat uzivat...ale nakoniec ma podpora dievcat tu na MK a samozrejme pomoc z hora 😊 osmelili k tomu, ze som do toho isla. Ja som mala problem s ovu, nizku hladinu progesteronu. Vsetko ostatne som mala super. Manzel tiez ok. Zacala som 2 mesiace s najnizsou davkou, nepomohlo, potom som 1 mesiac vynechala, lebo som si ho zabudla zobrat na dovolenku 😉 no a na 4 mesiac mi zvysili davku a vyslo to ❤ nemala som ziadne vedlajsie ucinky. A teraz sme vo 8 mesiaciku s nasim zlatickom a obe sme v poriadku. Aj 2 dalsie baby tu na MK, co sme zacinali spolu, otehotneli. Jedna hned prvy mesiac a druha na druhy mesiac s clostylom. Takze funguje to 🤗 Drzim vam palceky, nech aj vam pomoze a mozete sa coskoro tesit z 2 paliciek a radosti z krasneho drobceka 💙💚💛💜❤ Hlavne si verte, ze to vyjde 😉 a drobcek pride.
Ahojte zienky,pridavam sa ku vam od zajtra zacinam s clostilom prvy krat,je tu niekto kto ho berie?
Ahojte 🙂
Pridám skúsenosť s clostylbegit 🙂
16 mesiacov sa mi nepodarilo otehotnieť...dr mi nasadil clostylbegit a muž začal brať folandrol
O 2 mesiace bol test pozitívny 🙂 dnes mám krásneho 10 mesačného synčeka ❤
@vever111
Mne tiez pekne narastu ale co sa s nimi deje dalej, uz dr nezistoval. No podla endokrinologickeho vysetrenia na hormony mam vsetko v poriadku. Podla nej je clostil zbytocny, dalsie hormony ked ich mam aj tak dostatok. No uz dr nevie co dalej. Tak len natahujeme cas pred laparoskopiou a potom centrum asistovanej reprodukcie.
@aleskandra gratulujem k tehotenstvu, mozem sa spytat ako dlho si brala clostil?
Ahojte,
tiež pridám skúsenosť s clostilom:
Začiatkom roka som bola na operácií (endometrióza,cysta), po kt mi odobrali časť vaječníka. Doktor mi nasadil clostil v kombinácii s pregnylom. Brala som 3 dávky (vždy mi doktor urobil sono, keď boli vajíčka pekne nafúknuté, pichol pregnyl). Vždy som čakala, .. a čakala. Na ten 3krát som už nato dáko ani nemyslela, vedela som, že asi sa to opäť zrejme nepodarí...až keď mal prísť menzes. Úplne som z hlavy vypustila aj ten 🙂 Až kým mi ho nepripomenul manžel. Začala som rátať a veru, týždeň meškal a aa ... teraz sme v 7. mesiaci 🙂
Zrejme asi naozaj netreba na to tak intenzívne myslieť, riečiť to sama v sebe deň -noc ( ako to bolo aj u mňa) .. Držím Vám palce! 🙂
Ahojte Babi,
Potrebujem poradiť
V stredu som bola u dokiho, na ultrazvuku videl že ovu bola pred 3 dňami, vtedy sme mali aj lásku.
Chcem sa opýtať či je to normálne že 3 dni po ovu sliznica je vysoko?
Je to na dobrej ceste?
Ahojky. Mi sa tiez pokusame. 2 mesiace som mala ovu testy negativne. Ked som to povedala doktorovy hned mi predpisal clostil. A teraz neviem ci ho mam brat pretoze viacpocetne tehu by som nechcela. A ani mi nepovedal ze mam ist ma kontrolu po dobrati ..:(

@chuchu86 ja tak isto 2 cykli s clostilom a nič tento cyklus som brala fytosoju a viem že zasa nič som sice 11dpo no viem že sa nezadarilo. Tak skusim ešte dalši mesiac.