Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@rebeca42 to bola cysta, ktorá sa vstrebala a s ms normalne odišla. Pri užívaní clostilu sa mi to stalo 2krát. Pri tak veľkom folikuje možnosť, že tam bude prezreté vajičko, alebo to bude cysta, ktorá sa vstrebe. Ale sú aj také, ktorým praskajú foliky až pri 28mm a viac a bolo tam života schopne vajíčko 😉 tak treba veriť, že všetko bude dobre ❤️
1DC clostil mi nepomohol 2 cykli neuspesne.....😢😢
@alaza či je vajičko v oocyte prezreté, to ti vedia povedať len v car pri punkcii . Lebo len tam vidia, či sa v oocyte nachádza vajičko, alebo je prázdne. Aj folik 27mm môže prasknúť a prebehne ovu, je to úplne normalne, ale naozaj nie je zaručene, že tam vôbec je aj vajičko k oplodneniu, alebo je už prezreté. Dnes som bola v car a rozoberala som moju diagnózu s Dr , na môj prípad že som na 8DC mala folik 31mm mi povedal, že to bola už cysta a preto mi ju vtedy ani nechcel odobrať. Bola som vtedy v soft stimulácii ivf.
@vever111
po 3 mes som bola iba na sono, doktor videl asi 5 folikulov, vsetky dost velke a povedal, ze to staci na pol roka a ze sa mame velku sancu najblizsie mesiace otehotniet, potom na druhy mesiac som otehotnela. ale ja som nemala vobec ovulaciu bez liekov, folikuly mi same nerastli. Ak mate pravidelne ovulaciu, clostilbegyt podla mna nema velmi zmysel brat.
mozno Vam len chyba nejaky vitamin, alebo hormony.. robili Vam hormonalny profil a kultivaciu?
@vever111 spermiogram sa mení, spôsobom života, stresom, životosprávou atd. Aj keď už dieťa mate, bolo by dobre dať si ho skontrolovať, tiež si dať urobiť HP, najlepšie 2až5 DC odber krvi, kde ti vyšetria hodnoty Fsh, LH, estradiol, TSH, Progesteron , D3, AMH ...potom sa môžete pohnúť ďalej. Kolko máš rokov?
@ria294 mne zas doktor povedal ze pri mojom PCO ani nepotrebuje hormonalny profil ze on vidí kde je problem, ked som si ho chcela nechat spravit..
@innather po pol roku snaženia som isla za dr. ze mam pocit ze nemam ovulaciu,2 mesiace sme len sledovali folikul vzdy bol aj dost velky ale ako keby nepraskali potom som brala clostil ale aj pregnyl na 16 dc mi pichal.....povedal ze mi uz nevie pomoct ale HP mi nerobil tak neviem

@rebeca42 z môjho 28mm folikula, ktorý som mala na 15DC je dnes tehotenstvo...doktor mal risknúť.