icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

1nikuska9
10. nov 2017

@vever111
Ahoj, bola som naklonena viac k laparoskopii uz predtym a pri rozhovore s dr som sa rozhodla. Povedal mi vsetky vyhody a nevyhody jednej aj druhej metody. Pri laparoskopii je vsetko vidiet a moze aj odstranit problem no a pri tej druhej len vidi ze tekutina pretiekla ale nevidi vajecniky ani ako to tam vyzera. Tak som zvedava. Myslela som si, ze mi zoberu krv na imuno, ak tam nieco bude, budem sa liecit nejaku dobu a ak to aj tak nepojde az potom laparo ale mozno aj takto je to dobre aby sme uz viac nestracali cas. Zvyseny prolaktin moze tiez branit orehotneniu, ze. Zle je ked nieco zistia ale zle je aj to ak je vsetko v poriadku a dietatko nikde. Ja uz by som aj chcela nech nieco zistia, daju lieky a bude to.

vever111
10. nov 2017

@1nikuska9 presne nech nieco zistia ja uz som s toho na nervy aj sa pytam no odpovede su vzdy nejasne ako keby sa bali nieco povedat, dnes mi povedal dr. Ze urcite bude ster ok aj prolaktin bude ok ze to mam zo stresu 😲 no a ako sa nemam stresovat??? Prosim si recept nato.

honey7777
10. nov 2017

@alaza hej tak mame neposlušné “vajcia” 😂😜 tak teda asi mu ani nemám nič hovoriť o mojom “výlete”? obávam sa, že mi potom povie, že teda nech to opäť odložíme :D len ja aj tak tam mám byt 32 dni :D čiže ani kontroly extra nestiham .... ja som si tento výlet naplánovala, nakoľko som stále zohľadňovala moju budúce tehotenstvo- ale dva roky nič a už som si povedala, že seriem na to a budem žiť naplno 🙂

1nikuska9
10. nov 2017

@vever111
My sa zatial nestresujeme, chceli by sme babo ale nemyslime stale na to. Kym nieje uzivame si zivot a planujeme buducnost bez dietata, zatial vylety, dovovenky a ak sa podari tak sa prisposobime 😉 Najhorsie je obdobie pred menzesom, ked uz si myslim, ze sa podarilo a za par dni pride sklamanie ale to prejde a zijeme dalej 😊 chcela som mat dieta do 30r, to uz sa nepodari, mozno ked tak len v brusku bude, tak uz nemam nejaky casovy plan ze do kedy.

alaza
13. nov 2017

@honey7777 tak spomenúť mu to môžeš.... ale ja by som to určo neodkladala a užila si aj poriadne dovolenku 🙂 čo ty vieš možno to bude tvoja najlepšia dovolenka nakoľko budeš mať opatrovať ešte niekoho 🤰

honey7777
19. nov 2017

@alaza hej asi mas pravdu, už čakám na kramy aby som mohla ísť za gyn. ale dako meškajú 🤔 test negatívny čiže možno daky hormonálny problém asi ma porazí už.. vaječníky ma ale už pobolievaju

alaza
27. nov 2017

Ahojte dievčence ako pokračujete s colosti? Ja som využívala prvých 5 tabliet... na rast folikulov to krásne pomohlo.. teraz čakáme na prasknutie. Necítila som pri užívaní žiadne vedľajšie účinky... podbruško pobolievalo tak ako vždy po trošku ale mala som skôr pocit, že ma bolí hlava tých 5 dní... ale to mohlo byť aj z počasia... tak teraz už len čakááááť a veriť 🙏

luscyn
27. nov 2017

@alaza ahoj 🙂 ja som ho tiez uzivala 5 dni po 2 tabletkach, 2 foliky krasne narastli, v piatok mi pichli pregnil a cez vikend sme sa mali mojkat. Tak uz len cakam, ako bude 🙂 od vcera beriem progesteron a mam ho brat az do ms, no ak mi vyjde pozitovny test, tak pokracovat v brani. Som prvy mesiac na liekoch, tak uvidime 🙂

alaza
27. nov 2017

@luscyn tak držím palce určite bude dobre.. aj ja v to u nás verím. Mne dnes povedal ze pregnil mi pichat nebude.. že určite praskne sam tak uvidim. Ake velke si mala folikuly?

luscyn
27. nov 2017

Dakujem, aj ja ti drzim palce 🙂 v pondelok som bola.na folikulometrii, to som mala 13 a 14 mm, potom som.bola vvstredu,.to uz som mala 17 a 18 a dr povedal ze folikuly praskaju asi pri 20-22 mm, tak v piatok som mala ist na pregnyl. Tiez.mi povedal, ze pravdepodobne prasknu sami, no radsej to.poustime pregnylom, aby na 100% praskli. Ovu nastava do 36 hodin. Tak snad prebehla ako mala. Ty si mala ake velke? Ako casto ste sa mojkali? 🙂

alaza
27. nov 2017

@luscyn No ja som si dnes prave o tom čítala, že ake maju byť velke pri prasknutí a tak ako ty píšeš.. no a ja som mala 27mm a druhy mensi ze to ani nebude merat ked henten je taky velky. Povedal teda ze praskne sam asi dnes... tak uvidime.. a boli sme spolu s M. včera a teraz teda asi aj dnes a zajtra..nech to trafíme. Len som taka v pomykove z tej velkosti...Mam ísť stredu na kontrolu či praskol tak uvidíme...

honey7777
27. nov 2017

@luscyn
@alaza caute kocky ja som dnes uzila prvu tabletku, na kontrolu mam ist buduci tyzden v pondelok, potom sa dozviem ci pichne pregnyl alebo nie. Drzim Vam palceky!!!

luscyn
27. nov 2017

@alaza verim, ze praskol a ze sa vam to tento mesiac podari. 🙂
@honey7777 dakujem, drzim ti palce, verim, ze aj tebe pomoze na rast krasnych folikov! 😊

honey7777
27. nov 2017

@luscyn dufam,ze ano a aj to dovedieme do stastnych koncov 🙂

luscyn
27. nov 2017

Verim, ze ano, a konecne budeme aj my hrde mamicky ❤😊 babenky, mate naordinovany aj progesteron? Ja ho beriem od vcera vecera dvakrat denne, a po uziti sa mi asi hodinu nenormalne toci hlava.

honey7777
27. nov 2017

@luscyn nie ja zatial nic take nemam, hormonalny profil som mala dobry len tie vajicka nedozrievali ako mali

1nikuska9
27. nov 2017

Ahojte, ja som brala 2 mesiace clostil po 5 dni a odvtedy mavam navaly tepla. Teraz uz mesiac neberiem ale navaly mam. Myslite, ze to suvisi s clostilom? Hormonalny profil aj endokr vysetrenie bolo v poriadku predtym. Mohli mi tbl rozhadzat hormony? Nemali ste to niektora?

luscyn
27. nov 2017

@1nikuska9 ahoj. Ja som ho brala a nemala som ziadne vedlajsie ucinky. Ale kedze ho uz neberies, tak si nemyslim, ze tie navaly tepla mas z neho.

katka435
27. nov 2017

@1nikuska9 Ahoj 🙂 ja som tiež brala clostil a mala som návaly tepla...bolo to dosť nepríjemné a potom veľmi bolestivá menštruácia. Taže ja som mala vedľajšie účinky z clostilu. Každá žena sme iná, u kazdej sa to inak prejaví 🙂

natalia11111
29. nov 2017

ahojte baby, tak ja po 9 mesacnom snazení idem dalsi cyklus s clostylom a este nikdy som sa tak netesila z tabletiek :D dufam ze sa zadari 🙂

natalia11111
29. nov 2017

a zabudla som napísat ze mam PCo a ako to sledujem tak som za tých 9 mesiacov ovu nemala ani raz:/

luscyn
29. nov 2017

@natalia11111 ahoj. Drzim palce , aby to tentoraz vyslo 🙂 ja sa z tych tabletiek tiez tesim :D mam za sebou prvy cyklus na, clostile, teraz cakam ci sa podarilo 🙂 tiez mam PCO a taktiez som vobec nemavala ovulaciu. Drzim palce.🙂

1nikuska9
29. nov 2017

@luscyn
@katka435
Dakujem, mozno mi tbl na dlhsie ovplyvnili hormony, neviem 😏 ked pojdem k dr musim sa opytat ale teraz sa tam dlhsie nechystam

luscyn
29. nov 2017

@1nikuska9 ty nechodis na folikulometriu?? Pri uzivani clostilu by ta mal gynekolog sledovat.

luscyn
29. nov 2017

@1nikuska9 jezis prepac, az teraz som si precitala spatne spravy a citam, ze uz mesiac ho neveries 🙂 takze u teba nezabral?

innather
30. nov 2017

ja som nemala ovu vobec, PCOS, nerastli mi folikuly a clostil mi pomol, brala som ho 3 cykly 1xdenne 5 dni, potom som do 2 mes otehotnela, teraz som 39tt 🙂

1nikuska9
30. nov 2017

@luscyn
Nezabral, brala som 2 mesiace ale ja som nemala problem s ovulaciou, po clostile bolo sice folikulov viac ale jeden, dva narastli aj bez neho. Tak som sa rozhodla ist do centra asistovanej reprodukcie a tam mi povedali ze to nemam brat ak nie je vysetrena priechodnost vajickovodou. Takze teraz cakam na laparo a vysledky z repro imunologie.

innather
30. nov 2017

@1nikuska9
tak to ti potom nemal k comu pomoct, lebo je to liek na podporu rastu folikulov a tie ti rastli aj same, takze problem bude niekde inde..

rebeca42
30. nov 2017

Ahojte baby ja som teraz druhy cyklus s clostilom na 11DC som mala 28mm folik doktor mi uz ani nepichol pregnyl ze uz je to zbytocne a ze tento mesiac nic z ovulky ze mam prist po ms na sono...len este mi povedal ze nevie ci ten folik je z predosleho cyklu ci z tohto...ale minuly cyklus mi potvrdil ovu po pregnyle mi robil sono a vraj prebehla ovulka prebehla....stalo sa to aj vam niektorej ze by folik tak rychlo prerastol?

ria294
30. nov 2017

@rebeca42 ano stalo ja som mala na 8DC 31mm folik, čo už bola v podstate cysta. Ja nereagujem , alebo prehnane reagujem na clostil. Niekomu sa vytvorí viac folikov, niekomu sa robia cysty 🙄