icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

luckamjar
30. nov 2017

@rebeca42 z môjho 28mm folikula, ktorý som mala na 15DC je dnes tehotenstvo...doktor mal risknúť.

rebeca42
30. nov 2017

@ria294 mne povedal ze z toho sa mi cysta nevytvori ze by sa to malo vstrebat

rebeca42
30. nov 2017

@luckamjar super tak to ti gratulujem 🙂 citala som ze niektorym babam sa podarilo otehotniet aj s tak velkymi folikulmi...hmm tak teraz uz sa len spoliehat ci nahodou nepraskne sam dnes od rana ma presne ten vajecnik pobolieva...a na kolky den si mala ovu ked 15dc mal 28mm?

1nikuska9
30. nov 2017

@innather
Ved to, brala som ho zbytocne, aj endokrinologicka hovorila, ze naco ho predpisoval 😏 no aspon som vyskusala ale velku nadej som si nerobila.

luckamjar
30. nov 2017

@rebeca42 ďakujem veľmi pekne, no tipujem že 17dc, keďže 15DC som mala pregnyl ale tak presne to neviem, nemala som žiadne ovu príznaky.

rebeca42
30. nov 2017

@luckamjar super 🙂 a brala si aj clostil?

luckamjar
30. nov 2017
ria294
30. nov 2017

@rebeca42 to bola cysta, ktorá sa vstrebala a s ms normalne odišla. Pri užívaní clostilu sa mi to stalo 2krát. Pri tak veľkom folikuje možnosť, že tam bude prezreté vajičko, alebo to bude cysta, ktorá sa vstrebe. Ale sú aj také, ktorým praskajú foliky až pri 28mm a viac a bolo tam života schopne vajíčko 😉 tak treba veriť, že všetko bude dobre ❤️

rebeca42
30. nov 2017

@luckamjar hmm tak som asi mala trvat na pregnyle 😒

rebeca42
30. nov 2017

@ria294 ja v to verim kazdy cyklus 🙂 noo zatial bez vysledku 🙂

ria294
30. nov 2017

@rebeca42 všetko je tak ,ako má byť a niekedy viera a sny pomáhajú človeku prežiť 😉 posúvajú nás vpred k úspešnému cieľu splodiť zdravé dieťatko ❤️

alaza
1. dec 2017

@rebeca42 mne tento cyklus po clostyle tiež narástol 27mm folikul a aj pekne praskol.. myslím ze to bol na 13-14ty den. A doktor mi nepovedal že by to bolo prerastené.. Tak uvidíme, ja verím že sa to podarilo.. teraz teda už len čakáme a veríme 🙏

rebeca42
1. dec 2017

@alaza no asi tomu zacinam verit ze aj taky folik moze ovulovat...dnes mi stupla bt tak sa necham prekvapit len my sme mali posledny sexik v pondelok a dnes sa bude dat az vecer tak neviem ci to este stihneme 🙂

alaza
1. dec 2017

@rebeca42 no uvidíme čo tie naše telá vymyslia.. ja som teraz 3DPO a stále nad tým premýšľam ze čo ak sa to konečne podarilooo.
No veru mali by ste si švihnúť aby ste to stihli 🙂 ako sa hovorí, možno motyka vystrelí. 🙂

rebeca42
1. dec 2017

@alaza noo švihnut to by sme museli hned teraz ale to sa neda tak neviem ako dlho po stupnuti teploty este trva ovulka

alaza
1. dec 2017

@rebeca42 No to ti veru neveim... nikdy som si nemerala teplotu.. ja vždy len OVU testy

vever111
1. dec 2017

1DC clostil mi nepomohol 2 cykli neuspesne.....😢😢

innather
1. dec 2017

@vever111
Ak ti rastu folikuly tak nie su neuspesne, clostil mi zafungoval po 3 cykloch a az o dalsie 2 mesiace po dobrati som otehotnela, tak nevyplakavaj ;)
2 mesiace su nic

ria294
1. dec 2017

@alaza či je vajičko v oocyte prezreté, to ti vedia povedať len v car pri punkcii . Lebo len tam vidia, či sa v oocyte nachádza vajičko, alebo je prázdne. Aj folik 27mm môže prasknúť a prebehne ovu, je to úplne normalne, ale naozaj nie je zaručene, že tam vôbec je aj vajičko k oplodneniu, alebo je už prezreté. Dnes som bola v car a rozoberala som moju diagnózu s Dr , na môj prípad že som na 8DC mala folik 31mm mi povedal, že to bola už cysta a preto mi ju vtedy ani nechcel odobrať. Bola som vtedy v soft stimulácii ivf.

vever111
2. dec 2017

@innather folikuly som mala oba cykli v prvom 4 a v druhom 3 praskli vsetky bolo vydiet 3 zlte telieska a nic z toho..Chodila si este po dobrati clostilu na folikometriu po tych tvojich 3 cykloch?

ria294
2. dec 2017

@vever111 a máte v poriadku spermiogram ?

vever111
2. dec 2017

@ria294 no to neviem , kedze uz mame jedno dieta tak myslim ze je ok,skor si myslim ze mozno mam nieco s hormonmi...

innather
2. dec 2017

@vever111
po 3 mes som bola iba na sono, doktor videl asi 5 folikulov, vsetky dost velke a povedal, ze to staci na pol roka a ze sa mame velku sancu najblizsie mesiace otehotniet, potom na druhy mesiac som otehotnela. ale ja som nemala vobec ovulaciu bez liekov, folikuly mi same nerastli. Ak mate pravidelne ovulaciu, clostilbegyt podla mna nema velmi zmysel brat.
mozno Vam len chyba nejaky vitamin, alebo hormony.. robili Vam hormonalny profil a kultivaciu?

ria294
2. dec 2017

@vever111 spermiogram sa mení, spôsobom života, stresom, životosprávou atd. Aj keď už dieťa mate, bolo by dobre dať si ho skontrolovať, tiež si dať urobiť HP, najlepšie 2až5 DC odber krvi, kde ti vyšetria hodnoty Fsh, LH, estradiol, TSH, Progesteron , D3, AMH ...potom sa môžete pohnúť ďalej. Kolko máš rokov?

alaza
4. dec 2017

@luscyn Ahoj Luscyn ako pokračuješ pri čakaní? 🤐

natalia11111
4. dec 2017

@ria294 mne zas doktor povedal ze pri mojom PCO ani nepotrebuje hormonalny profil ze on vidí kde je problem, ked som si ho chcela nechat spravit..

vever111
4. dec 2017

@ria294 ahooj mam 34 rokov dakujem skusim este zajst za doktorm nech mi spravi hp. A to robi len gynekolog ten hp?

vever111
4. dec 2017

@innather po pol roku snaženia som isla za dr. ze mam pocit ze nemam ovulaciu,2 mesiace sme len sledovali folikul vzdy bol aj dost velky ale ako keby nepraskali potom som brala clostil ale aj pregnyl na 16 dc mi pichal.....povedal ze mi uz nevie pomoct ale HP mi nerobil tak neviem

innather
4. dec 2017

@vever111
skus Dr.Janek, Gyncentrum aspon konzultaciu ak si z BA, bez neho by som ani ja neotehotnela

innather
4. dec 2017

@vever111
a robila si si aspon ovulacny test, ci ovu prebehla? Krv na HP vezme gynekolog, testy robi niekto iny.