icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

vanesa248
22. dec 2017

@natalia11111 my sme sa snažili už v ten deň od pichnuti a nasledovné 4dni.a stal sa zázrak.mame skoro 3mesačnu dcérku 😉veľa šťastia 😊

natalia11111
22. dec 2017

@alaza no tak mne dali ovetrille a platila som 25e ale tak chodim ku sukromnemu ale cena aj tak zarazila😕 ja mam poci ze sa mam snazit uz teraz hned ze co ak prasknu:D uz citim vajecniky ze pobolievaju..

alaza
22. dec 2017

@natalia11111 ja som doplacala 13e + 6 za sono....este ani 8 hod.nebolo a 19e fuč 😅 ale tak ja verím ze to bude dobre tentoraz 😊😊. Ja si musim na manzela počkat do vecera...takze cely den predomnou 😬😬 inak na dnesnom sone povedal ze dominantny je len jeden a zvysne dva prerastol...🙏

natalia11111
22. dec 2017

@alaza a to mas prvy cyklus takyto? Lebo ja prvy krat koli PCO.. ja dufam ze to vyjde aj ked kamaratke to vyslo az na 4ty mesiac.. :D skor s bojim ze ako to budem zvladat ked to nevyjde hned 😀 no ja som cakala ze 10e doplatim a pohode a musela som ist este za priatelom pre 5eur :D za sono tiez platievam 10e ale to mi robili vcera dneska tam uz doktor nebol:D

alaza
22. dec 2017

@natalia11111 no dost veru platis....toto mam druhy cyklus co chodim na folikul. 1. Bol len s colstilom a tento 2. Clostil + pregnyl..tak uvidime

natalia11111
23. dec 2017

@alaza no ja som tiez zvedava uz preslo 36hodin a nemam pocit ze by ovu bola, cakala som aspon niake pichanie vo vajecnikoch :D niektore baby pisali ze to pri PCO citili.. a este sa mi aj herpes vyhodil.. :D priatel vravi ze to moc riesim ze sa zblaznim :D

alaza
23. dec 2017

@natalia11111 nooo urcite to netreba nejako moc riesit nech nam z toho nesibne ☺☺ ovu testy som mala pozitivne piatok aj sobotu....uvidim co povie zajtra rano teplota ci prebehla ☺ kazdopadne zajtra pokracujeme 😂😂

natalia11111
23. dec 2017

@alaza no ja som mala pozitivny este dneska rano :D a mam aj teplomer ale nejdem sa tou teplotou zatazovat :D hej no vianocny maraton 😀DDDD

dadka1582
27. dec 2017

Ahojte dievcata. Prosim vas potrebujrm poradit. Po roku neuspesneho snazenia mi dr nasadil Clostil... Chcem sa opytat. Mam 6 dne po ovulacii a posledne 3 dni bolest v podbrusku a v krizoch.. Sem tam take pichnutie vo vajecnikoch... Myslite si ze tabletky zabrali? Ked som bola u dr na sledovanie vajicka velkost mal 25... Dakujem za kazduu raduu 😘

innather
27. dec 2017

@dadka1582 no ked si mala ovu a vajicka tak jasne, ze zabral ;)
oststne je uz na tom tam hore 🙂

dadka1582
28. dec 2017

@innather no bodaj by si mala pravdu moja.... Len co tie bolesti v podbrusku?? Ze by sa to uz tak skoro prejavovalo??😀

vanesa248
28. dec 2017

@dadka1582 podľa mňa prebehla len ovulácia.ja som si tím tiež prešla.

dadka1582
28. dec 2017

@vanesa248 ovulaciu som mala 21 decembra....

natalia11111
1. jan 2018

@alaza ahoj netestovala si nahodou? ja vcera vecer a stale mam ducha tak neviem ako dlho sa ten ovetrille drzi v moci.. :D

alaza
1. jan 2018

@natalia11111 ahoooj no ja rozmýšľam že zajtra ráno skúsim test....ale tiež sa bojím toho ducha a nebudem vedieť čo to znamená, či tabletky alebo tehu 😒 ....takže som na vážkach. Meriam si aj teplotu... zatiaľ sa drží hore..čo je asi pozitívne. Od včera ma nenormálne bolia kríže...ledva chodím. Neviem či som neprechladla.. 😖

natalia11111
2. jan 2018

@alaza ja mam uz len posledny test, vsetky som minula tak si ho setrim ked doberiem duphaston, takze testujem sobotu ráno🙂 mna zas prsia bolia a citlive bradavky ale to som uz raz mala, boze strasne sa bojim sklamania a vobec neviem dokedy sa ten ovetrille drzi, niekde som čítala ze 10dní.. z toho čakania sa zbláznim...:D

alaza
2. jan 2018

@natalia11111 ja som teda testovala dnes ráno a nič biely test... ale možno je ešte skoro.. uvidime... každopadne teplota stúpa stále vyššie. Ja by som mala MS dostať v sobotu. Vždy ma pred nou straaaašne boleli prsia a teraz nič. Zostáva nám už len čakať a veriť 🙏

dadka1582
2. jan 2018

@alaza ahoj. Ja sa chcem len podelit a mojou skusenostou.. brala som clostil teraz prvy krat. MS mi meska uz treti den. Inokedy ked som ho mala dostat boleli ma neskutocne prsia a teraz nic.. iba mam citlive bradavky a zilnate prsia... robila som si aj test a test stale negativny... neviem ci tie tabletky ma takto doriadili a ze mam to posunute ale mne nenzes nikdy takto nemeskal...

natalia11111
2. jan 2018

@dadka1582 a mala si pichnuty pregnyl alebo ovetrille? alebo duphaston? mne vzdy meskavala kym mi nedal doktor duphaston..

dadka1582
2. jan 2018

Nie nie nemala som absolutne nic... 😐😐

alaza
2. jan 2018

@dadka1582 no tak to vyzerá nádejne 🙂 nech ti to víde. Ja uz toto druhý cyklus tak uvidíme

dadka1582
2. jan 2018

@alaza jaj dakujem bodaj by si mala pravdu... ja som ich brala prvy krat a po ovulacii asi 4 dni mi zacali bolesti v podbrusku a v krizoch.. to som pred tym vobec nemala... a teraz este aj ten menzes.. no meviem modlim sa aby to bolo uz tehu lebo s manzelom sa snazime 1,5 roka a bezuspesne... pred tym iz som bolabtehotna ale skoncilo to potratom...

alaza
2. jan 2018

@dadka1582 tak to sme na tom skoro rovnako 1,5r, predtým MA... kríže bolia aj mna skramentsky ako pred seknutím... ale to som skôr asi prechladla.

dadka1582
2. jan 2018

@alaza neviem ale ja dnes pocitujem iba bolest krizov... Ani brucho ma neboli ani prsia nemam naliate ako som mavala pred MS... Jedine co mam ako som pisala citlive bradavky a zilnate prsia.. Ved uvidime drzim prsteky nech sa nam obom zadari.. potom daj vediet ako si dopadla :-*

natalia11111
2. jan 2018

@alaza tak som skusila test teraz vecer a uplne biely, tak sa uz asi ovetrille vyplavil :D

alaza
2. jan 2018

@natalia11111 ...tak už len čakať na ''znovuzrodenie'' čiaročky 😁😁🙏

alilka
3. jan 2018

Ahojte baby..dnes začínam brať clostil..som 4dc..ale moja ms je Vista bieda..myslíte že to vadí nejako?

natalia11111
3. jan 2018

@alilka podlamna vobec ja som to tiez tak mala, a urobili sa mi tri folikuli..

alilka
3. jan 2018

@natalia11111 a aké si mala dávkovanie ?1x1,či 2x1?od kolkeho DC?a aký dlhý mávas cyklus.?ja jeden vajcovod nemám vzali mi ho pri mimomaternicovom..a ten druhý vaječník je pco..preto začínam teraz clostil..ovulku mám každý mesiac len vždy na nesprávnej strane 🤔

natalia11111
3. jan 2018

@alilka jednu ráno OD 3DC do 7DC, ale popritom beriem este inofolic comby uz tri mesiace a doktor povedal ze preto to tak pekne zabralo, ze s inofolicom je lepsi vysledok väčšinou, a cyklus mavam tych 30-32 dni.. ja mam obidva pco:(