icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

alilka
3. jan 2018

@natalia11111 ja som mala brať od 3dc len som sa akosi zmýlila a myslela že od 5dc..tak začínam dnes..😁 kolky DC mavas ovu?a už dlho Bereš ten clostil?nám sa zadarilo dvakrát po sebe vždy na 3ti mesiac ale vždy mi to zle dopadlo..tak už snáď teraz to vyjde 😁

natalia11111
3. jan 2018

@alilka prvy mesiac teraz, lebo mi ho nechcel dat koli polypu, tak som to odkladala lebo sa mi znova nechcelo ist pod narkozu a az v decembri som sa odhodlala som cakala ci nezmizne :D:D ja som vcera minula posledny test vecer uplne nezmyselne lebo som este len 11dni od ovu a jasneze nic tam nebolo:D stale dufam ze sa to podari na prvy krat s clostylom, lebo doteraz som ovu podlamna nemala vobec.. a dnes som priatela poslala kupit testy ale ze mi kupi len jeden a testovat mozem az 28DC a dnes som 24:D lebo ze mu robim zbytocny stres _D

dadka1582
3. jan 2018

Ahojte babule. Tak ja dnes som 29dc a mrcha stale nikde.. ale volala som dokimu a idem sa mu ukazat... Ci je to tehulkovanie alebo len posunuta mrcha... Ja som brala clostil teraz prvy cyklus tak som zvedava ako dopadnem 🙏😔

alaza
4. jan 2018

@dadka1582 ahoj a kedy si objednana? drzím palce...potom daj vedieť

natalia11111
4. jan 2018

@alaza nes som 25DC mam chut testnut ked pridem z roboty ale bojim sa sklamania, priatel kupil niaky super test co zevraj ukaze strasne skoro a moze sa testovat pocas dna :D

alaza
4. jan 2018

@natalia11111 Iha a nevieš značku?? Ja som skúšala dnes rano, ale nič 😒 tak neviem

natalia11111
4. jan 2018

@alaza ked pridem domov pozriem, to mu dala lekarnicka a je tam len jeden tak setrim zatial ale uz som mala vcera chut testovat:(

chillybubble
Autor odpoveď zmazal
natalia11111
4. jan 2018

@alaza no tak som testla, test sa vola livsane a neviem ci uz som sa komplet zblaznila alebo tam je duch

natalia11111
4. jan 2018
chillybubble
4. jan 2018

Ahojte kocky, sledujem vasu diskusiu, kedze aj ja tento mesiac beriem 1.krat Clostilbegyt. Najskor som 4 mesiace uzivala Inofolic a na 4. mesiac sa nam podarilo otehotniet, ale skoncilo to MA. Hned na dalsi cyklus mi lekar predpisal kombinaciu Clostil+Pregnyl. Folikulometria mi nebola robena, injekciu som dostala na 13.DC. Podla bazalnej teploty mi vychadza, ze ovulacia bola az na 4. den od podania Pregnylu. Je to vobec mozne? Mate niektora taku skusenost? Inak @natalia11111 a @alaza kocky netestujte este takto skoro. Je to matuce a len sa stresujete. Ja som minule testovala az 6 dni od meskania a aj ked som mala uz HCG 250 (podla naslednych krvnych testov), ciarocka bola slabucka. Ja viem, ze vas to laka, aj mna, ale nema to vyznam. Musime len pockat. Drzim vam velmi palce aby sa vam to podarilo. A dovtedy prajem vela sil

rebeca42
4. jan 2018

@chillybubble ahoj mne sa to stalo prave tento cyklus...pregnyl mi bol pichnuty v nedelu (11dc) a ovulka bola niekedy svtrtok mozno vecer lebo v piatok rano na sone videl Dr.zlte teliesko robil mi sono aj predtym v stredu ale folik tam stale bol tak mi kazal prist v piatok (16dc) a vtedy aj videl ze ovu prebehla...bola som z toho dost v soku ale vraj sa to stava...hned mi nasadil dufik...teraz som 22dc tak zatial netestujem chcem este pockat

alaza
4. jan 2018

@rebeca42 asi blba otazka... ale ako vyzerá na sone žlte teliesko???

alaza
4. jan 2018

@natalia11111 tak na tom prvom nevidím je tmavy... ale na tom druhom ho vidííííím 🙂😉🙂😉 tak už len nech tmavne 😀

chillybubble
4. jan 2018

@rebeca42 dakujem za info, potesila si ma. Lebo vsade sa pise ze do 48 hod max a mne to teda vobec nesedelo 🙂

rebeca42
4. jan 2018

@alaza noo to ti ja tazko popisem bola som v takom soku ze tam naozaj je ze som to nejak velmi neskumala bola tam taka machulka on mi to vysvetloval ale ja som sa len dookola pytala ci je to naozaj ovu tak ma utvrdzoval ze ano ☺ a este nieco o nejakej tekutine hovoril...

rebeca42
4. jan 2018

@chillybubble no malo by to tak byt len mne bol asi pregnyl pichnuty skoro tak kym narastol a praskol preslo viac dni

rebeca42
4. jan 2018

@chillybubble a preco ti dr.nerobi folikumetriu tak by si to mala aspon potvrdene... aj ja si merial bt ale uz nejak mojmu telu neverim tak radsej chcem mat istotu aj cez sono

dadka1582
4. jan 2018

@alaza ahoj. Tak ja som bola vcera u dr a robil mi sono. Sliznicu mam vysoko.. Ale nic tam este nevidel. Zatial to vyzera nadejne. Mam ist opat k nemu v piatok.. tak uvidime 🙂

alilka
4. jan 2018

Baby brali ste niektorá clostil s inofolicom naraz?môže sa to?😁

chillybubble
4. jan 2018

@alilka jasne, moze, inofolic je len na podporu

@rebeca42 dr. mi to nenavrhol a ja som nevedela, ze to treba. Plus tam boli sviatky a mali volno v ordinacii. Mozno preto mi to nepovedal. Neviem. Okrem toho, cyklus mam pravidelny ako hodinky aj ked mam PCO. Aj podla hormonalneho profilu mu vychadzala ovulacia "podla tabuliek". Kazdopadne, ak sa teraz nepodarilo, dalsi mesiac sa s nim chcem poradit, ze by sme to kontrolovali aj sonom. Aby sme si boli isti, ze ked uz sypem, tak to aj zabera 🙂

rebeca42
4. jan 2018

@chillybubble ved to ze sa dopujeme tymi hormonmi a potom ani nevies ako zaberaju ono aj preto by ti mal urobit sono ze kolko a akych velkych folikov ti narastlo to je dost od veci naordinovat lieky bez kontroly...mne ten pregnyl bol pichnuty potom co som na 9dc bola na sone tak predpokladal ze o dva dni by mal folik dorast na velkost kedy sa moze pichnut ale boli akurat vianoce tak som to riskla bez sona ☺

chillybubble
4. jan 2018

@rebeca42 Podla mna ma po tom MA nechcel este viac stresovat a skusili sme to jeden cyklus takto. S mojim dr som spokojna a doverujem mu. No asi budem aj ja pokojnejsia ked sa to bude sledovat. Ak to teraz nepomohlo, poradim sa s nim o dalsom postupe. Raz sa to uz podarilo bez dopingu, podari sa znova s dopingom ;)

alilka
4. jan 2018

@rebeca42 a mňa moja dr objednala na folikumetriu až 13dc 🙊🙊 nieje to už neskoro?

rebeca42
4. jan 2018

@chillybubble urcite sa tpodari 😉 drzim palce 😊

rebeca42
4. jan 2018

@alilka to zalezi od toho ako reagujes na stimulku brala si clostil?

alilka
4. jan 2018

@rebeca42 áno vo februári som pri ňom aj otehu..ovu som mala cca na 14dc..ale brala som ho od 5dc..2x1..teraz som začala brať od 4dc 1x1 a dnes som začala aj inofolic.

rebeca42
4. jan 2018

@alilka aha tak ja som clostil brala na 3dc a folikumetriu mi naplanoval na 10dc tak skus ist aspon 12dc povedz ze si sa pomylila ☺ aby si mala istotu

alilka
4. jan 2018

@rebeca42 ona má chcela objednať 12dc ale robím tak sa mi nedá..vravela som jej ze buď deň pred alebo po..a ona že pom.a to bude akurát piatok a potom zasa víkend..🙄

rebeca42
4. jan 2018

@alilka tak mozno to nebude neskoro a mozno uz budu foliky takej velkosti ze ti rovno aj pichne pregnyl a potom uz len na kontrolu ci ovu prebehla