Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@alaza ja si nemeriam mna by to len viac stresovalo :D ale teplomer som si kupila :D
@natalia11111 @innather dievčence plne vás chápem aj vecičky chcem a tie kontroly hruza hlavne v robote na mna kukaju kam zasa idem..... ale ten spg nech si spraví, môjmu predpísal vitamíny tak ich poctivo berie aspon budete vediet na čom ste... a s tou teplotou no je to take dvojsecne.. aj vies aj sa stresujes... a ten gyn fiv myslís v BA?
@alaza a ake vitaminy berie? mojmu davam Folandrol dva sacky vecer a vitamin C pre istotu.. nie nie gyn fiv v ziline.. ja vravim ze k zubarovi :D ja zas nemam rada sestricky u doktora, ked sa objednavam vzdy ten 12DC je dovolenka alebo tam neni doktor tak mi povedia ze o mesiac tak vzdy vravim ze sa mi robia cysty ze musim na kontrolu tak ma vzdy niekde strcia o den skor alebo neskor.. je to boj :D
@natalia11111 Profertil mu odporučil a este nieco ale na to si nespomenem... ked ma napadne ti napisem ale na kontrolnom spg nebol.. ale to nas asi caka čochvíla v nejako CARe tak to nebudeme riešit
@natalia11111 a tribulus maximus. uz som si spomenula :D
Ahoj brala som 3 cykly plnu davku...nic nepomohlo porobili sa mi velke cysu takze u mna nie nepomohol
@alaza no uvidime ako to vyjde jemu.. zatial mu davam folandrol.. mam strach ze bude mat problem aj on ... odkedy sa snazime nemozem to vyhodit z hlavy vkuse nad tym rozmyslam aj v praci,je to na zblaznenie :D
@natalia11111 No tak teraz budete aspon na isto vediet.. a kedy je objednaný?. My sme mali hneď aj výsledky bez čakania
@alaza este nieje, do ginfivu som chcela poobedny termin alebo sobotny, nech nahodou nikoho nestretne a take nedavaju takze som neobjednavala a pisala som este na jednu kliniku v ziline kde robia spermiogramy a zatial ziadna odozva tak cakam kym sa ozvu a asi dohodnem tam preistotu.. :D nemala si z toho stres ze budu zle?
Mme tiez zabral na prvy krat som hnedd otehotnela
@natalia11111 vies co ani som na to nepomyslela... skus aj nejaku urologicku ambulanciu kde robia spg.. my sme si len zavolali povedali ze prineste vzorku napr. stredu po 16:00 a bolo.
@alaza uz odpisali ze maju termin az na 21 februar :D
@natalia11111 no kazdopádne by som poriešila niečo skoršie 🙂
@alaza ja to necham na ten februar, dovtedy nech uziva vitaminy, ja ten clostyl a uvidime co bude 🙂 konecne som prisla na to ako prestat mysliet dokola len na otehotnenie, citam si vecer knihu :D
@natalia11111 Múdro 🙂
Ahojte ženy 🙂 Myslíte, že je normálne, že pri prvom cykle s clostylom som bola na kontrolnom ultrazvuku a teraz údajne pri druhom cykle nebude treba žiadnu kontrolu..? 😲 Mám hľadať druhého gynekológa?
@macka67 ak ti praskaju same a nemas PCO tak si myslim ze netreba...
@natalia11111
@natalia11111 ja som mala pco, a iba som si robila ovu testy, bola som az po 3 mesiacoch liecby na sono, vsetko bolo ok a nebolo treba zakazdym chodit, stacilo ovu overit testami
a to som mala a mam super gynekologa
@innather a zabralo ti to? a mala si ovulaciu? mne bud nenarastol folikul alebo som mala cystu.. tak mi picha ovetrille,,, ale radsej by som bola bez kontroly len ma to stresuje a nabeham sa po doktoroch..
@natalia11111 zabralo, mala som ovulaciu aj folikuly narastli, brala som 3 cykly po 1 tabletke denne 5 dni, po dobrati na druhy mesiac som otehotnela ;)
uz mame babiku, ma 1 mesiac teraz

@alaza ked ja uz chcem kupovat tie pekne male veci, a uz vidim aj na priatelovi ze zacina byt na pochybach doteraz to zvladal pohode, a teraz sa sam vypytal na spermiogram ked ma videl plakat :D vie ze ich do toho nic, ale keby sa ma zacnu vypytovat tak sa zblaznim.. ja idem vo stvrtok, som zvedava :D
@innather mna trocha ubijaju tie kontroly, len musim chodit lebo mne same nepraskaju.. :(