icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

natalia11111
10. jan 2018

@alaza ked ja uz chcem kupovat tie pekne male veci, a uz vidim aj na priatelovi ze zacina byt na pochybach doteraz to zvladal pohode, a teraz sa sam vypytal na spermiogram ked ma videl plakat :D vie ze ich do toho nic, ale keby sa ma zacnu vypytovat tak sa zblaznim.. ja idem vo stvrtok, som zvedava :D
@innather mna trocha ubijaju tie kontroly, len musim chodit lebo mne same nepraskaju.. :(

natalia11111
10. jan 2018

@alaza ja si nemeriam mna by to len viac stresovalo :D ale teplomer som si kupila :D

alaza
10. jan 2018

@alilka tento graf vyzera Ok.. skoro ako moj s clostilom nemohla byť ovu skorej ze uz prebehla?

alaza
10. jan 2018

@natalia11111 @innather dievčence plne vás chápem aj vecičky chcem a tie kontroly hruza hlavne v robote na mna kukaju kam zasa idem..... ale ten spg nech si spraví, môjmu predpísal vitamíny tak ich poctivo berie aspon budete vediet na čom ste... a s tou teplotou no je to take dvojsecne.. aj vies aj sa stresujes... a ten gyn fiv myslís v BA?

alilka
10. jan 2018

@alaza práveže preto nevyzerá ok že skoro na ovu..ja som pri clostile mávala ovu okolo 15dc..a dnes som len 11dc..cykly mávam bez clostilu 31dnove..ovu okolo 20dc..a teraz by mi to vychádzalo na 8dc coz je asi blud..aj ovu testy cista bieda..

natalia11111
10. jan 2018

@alaza a ake vitaminy berie? mojmu davam Folandrol dva sacky vecer a vitamin C pre istotu.. nie nie gyn fiv v ziline.. ja vravim ze k zubarovi :D ja zas nemam rada sestricky u doktora, ked sa objednavam vzdy ten 12DC je dovolenka alebo tam neni doktor tak mi povedia ze o mesiac tak vzdy vravim ze sa mi robia cysty ze musim na kontrolu tak ma vzdy niekde strcia o den skor alebo neskor.. je to boj :D

alaza
10. jan 2018

@alilka hmm tak neviem.. ja mávam kratke cykly 26dnové, takže ovu 11-12 je pre mna normálna... neviem ked tak pozoruje este hlien...a daj na intuíciu že kedy asi...

alilka
10. jan 2018

@alaza veď práve mám pocit že ovu sa ešte len blíži..hlien som.do teraz nemala,dnes začína a trocha začína byť rozťahovaci..cítim jemne vaječníky..krcok tvrdý..v piatok mám ísť až na folikumetriu..

alaza
10. jan 2018

@natalia11111 Profertil mu odporučil a este nieco ale na to si nespomenem... ked ma napadne ti napisem ale na kontrolnom spg nebol.. ale to nas asi caka čochvíla v nejako CARe tak to nebudeme riešit

alaza
10. jan 2018

@alilka tak podla mna teda ešte klesne teplota.. hento je asi len nejaký výkyv 🙂

alilka
10. jan 2018

@alaza tak to dúfam 😁

alaza
10. jan 2018

@natalia11111 a tribulus maximus. uz som si spomenula :D

maminka1986
10. jan 2018

Ahoj brala som 3 cykly plnu davku...nic nepomohlo porobili sa mi velke cysu takze u mna nie nepomohol

natalia11111
10. jan 2018

@alaza no uvidime ako to vyjde jemu.. zatial mu davam folandrol.. mam strach ze bude mat problem aj on ... odkedy sa snazime nemozem to vyhodit z hlavy vkuse nad tym rozmyslam aj v praci,je to na zblaznenie :D

alaza
10. jan 2018

@natalia11111 No tak teraz budete aspon na isto vediet.. a kedy je objednaný?. My sme mali hneď aj výsledky bez čakania

natalia11111
10. jan 2018

@alaza este nieje, do ginfivu som chcela poobedny termin alebo sobotny, nech nahodou nikoho nestretne a take nedavaju takze som neobjednavala a pisala som este na jednu kliniku v ziline kde robia spermiogramy a zatial ziadna odozva tak cakam kym sa ozvu a asi dohodnem tam preistotu.. :D nemala si z toho stres ze budu zle?

wewe1506
10. jan 2018

Mme tiez zabral na prvy krat som hnedd otehotnela

alaza
10. jan 2018

@natalia11111 vies co ani som na to nepomyslela... skus aj nejaku urologicku ambulanciu kde robia spg.. my sme si len zavolali povedali ze prineste vzorku napr. stredu po 16:00 a bolo.

natalia11111
10. jan 2018

@alaza uz odpisali ze maju termin az na 21 februar :D

alaza
11. jan 2018

@natalia11111 no kazdopádne by som poriešila niečo skoršie 🙂

natalia11111
11. jan 2018

@alaza ja to necham na ten februar, dovtedy nech uziva vitaminy, ja ten clostyl a uvidime co bude 🙂 konecne som prisla na to ako prestat mysliet dokola len na otehotnenie, citam si vecer knihu :D

alaza
11. jan 2018

@natalia11111 Múdro 🙂

macka67
15. jan 2018

Ahojte ženy 🙂 Myslíte, že je normálne, že pri prvom cykle s clostylom som bola na kontrolnom ultrazvuku a teraz údajne pri druhom cykle nebude treba žiadnu kontrolu..? 😲 Mám hľadať druhého gynekológa?

alaza
15. jan 2018

@macka67 ahoj podla mňa to je divne... ved na čo to potom berieš?? nato aby ti rástli folik. a preto chodíš aj na folikulometriu aby ti on vedel povedat kedy je ten presný čas... a takto keď ta nevyšetrí tak neviem..

patka1716
15. jan 2018

@alaza ja som napríklad vôbec nechodila na folikulometriu,podľa mňa je to na zvážení lekára,neberiem to ako pochybenie..

natalia11111
15. jan 2018

@macka67 ak ti praskaju same a nemas PCO tak si myslim ze netreba...

innather
15. jan 2018

@natalia11111
@natalia11111 ja som mala pco, a iba som si robila ovu testy, bola som az po 3 mesiacoch liecby na sono, vsetko bolo ok a nebolo treba zakazdym chodit, stacilo ovu overit testami
a to som mala a mam super gynekologa

innather
15. jan 2018

@macka67 ano, je to ok

natalia11111
15. jan 2018

@innather a zabralo ti to? a mala si ovulaciu? mne bud nenarastol folikul alebo som mala cystu.. tak mi picha ovetrille,,, ale radsej by som bola bez kontroly len ma to stresuje a nabeham sa po doktoroch..

innather
16. jan 2018

@natalia11111 zabralo, mala som ovulaciu aj folikuly narastli, brala som 3 cykly po 1 tabletke denne 5 dni, po dobrati na druhy mesiac som otehotnela ;)
uz mame babiku, ma 1 mesiac teraz