Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@patka1716 kedy si mala menzes? Myslim ze na sone nic nebude. Ak tak z krvi hcg. Na sone je vidiet az v 6-7 tt.
@betina1984 menzes som mala 6.12. tak uvidíme. Snáď tam už niečo bude vidieť 😊
Aj ja brala clostil. Asi 4 mesiace a potom sa zadarili hned dve. Pregnyl som nemala. Na folikulometrii som bola 13 DC a boli tam dva. Jeden mal 18 a deuhy 22 mm. Povedal ze sa mame tri dni snazit ale ze dava sancu len tomu malemu. Ale ujali sa oba 🙂
@patka1716 nebude. Dnes si 4+1tt. To je len zacaty piaty tyzden. Mozno len nejaka dutinka bez zltka...a akcia srdca urcite nie. Ja som sla oba razy az v 8 tt.a uz bolo vidno vsetko
@betina1984 jej,to je skvelé 😉ja som tiež mala len clostil bez pregnylu + progesterón (mám PCO) tak dúfam že sa to podarilo,lebo tento cyklus som vôbec 1.mala ovulaciu 😊
@patka1716 urcite sa podarilo. Aj ja mala pco aj endometriozu, mrnzes takmer ziadny, az clostil pomohol
@patka1716 ako si dopadla?
@betina1984 no ukázal mi na sone,že tam vidí bodku a vyzerá to na dobrej ceste . Vzali mi krv tak uvidíme 😉
@barbi339 Snažili sme sa od septembra ,brala som clostilbegyt,progesterón a inofolic. Ani jeden mesiac som nemala ovulaciu ani menzes (stále vyvolavacka),len minulý mesiac som mala 3 dni spinenie,no prišlo ešte pred vysadenim progesteronu. Tento mesiac som mala 1. Ovulaciu podľa ovulacnych testov a hneď sa aj zadarilo 😉 a ešte som pijavala aj alchemilku v 1.polovici cyklu
baby tak mne duch z testu zmizol, uz len cakam kedy pride MS, aj som si poplakala.. uz budem testovat len ked bude meskat inak to nema vyznam.. rozmyslam ze zacnem cvicit alebo ja neviem potrebujem nieco na zmenu.. normalne som z toho uz taka deprimovana ze rozmyslam nad umelym :D
@natalia11111 júúúúj bože, tak to mi je luto... ja som v nedelu dostala MS.. s 1 dňovým meškaním a bez PMS 😠 takže nastupujem na posledný cyklus folikulometrie..a potom by sme mali byť odporučený do CAR. 😖 Tiež som veľmi deprimovaná už z toho.
@alaza a kolko si mala cyklov s clostylom, mne povedal ze moze byt 7.. a s priatelom sme sa dohodli ze ak sa do júna nezadari ideme do CARu.. a do júna idem robit maximum, cvicit hormonalnu jogu, jest vsetky vitaminy poctivo a tak..
@natalia11111 mala som 2 teraz idem na tretí... a už pri druhom ma upozornil.. že budú len tri... potom odosiela. Ja už neviem čo mam viac pre to spraviť.. proste to nejde.. o hormonálnej joge som nepočula.. ale na normálnu chodim 🙂
@alaza a mne zas ze sa moze viac az 7 ale ze musi byt pri tych 7 dokazana ovulacia, teda ze ich moze byt aj 10 ale ked bude 7krat z tohu ovu dalsi uz nebude.. a stretla som jednu babu unho a ze mala clostyl a ze jej zabral az v cykle ked ho vysadila a ze jej povedal doktor ze vo vela pripadoch tak zaberie :D dufam ze sa dovtedy nezblaznim :D
@natalia11111 ano to je najdôležitejšie... NEZBLAZNIŤ SA 🙂 aj ked je toho niekedy až až.
@natalia11111 Ahoj Nat, čo ťa čaká tento cyklus? Folikulom closty+pregnyl? 😉
@alaza dnes zacinam zase s clostylom, 1tabletku denne a priatela idem objednat na spermiogram ale mam dilemu :D ginfiv je hned vedla priatelovej práce a bojim sa ze ho niekto uvidí ako tam ide, a zas inde sa bojim ze niesu az taky odbornici, a zas cestovat neviem kam sa neoplati ked mame toto centrum rovno pod nosom :D a uz si pozeram aj umele ako prebieha.. ale ak bude dobry spermiogram pokracujem s clostylom :D vy mate dobry spermiogram?
@alaza ty ako pokracujes?🙂
@natalia11111 ježííííš to si nekukaj zavrti to!!!! teraz to dáte 🙂 ja zacinam s clostylom az zajtra a buducu stredu idem k doktorovi... tak uvidíme. Manželík bol na spg. ale u obyčajneho lekára a nie je najlepší ale ani zlý..povedali mu že pri takom množstve spermií to musí dať 😉 Inak aj mne bol doporučený ginfiv, kolegyna tam bola a teraz už má 2 krasne baby... nech tam ide a nech nerieši ostatných.. ich je do toho prt...
@natalia11111
aj mne zabral az po dobrati o 2 mesiace, to je normalne, mne sa vytvorili folikuly tak na pol roka dopredu po 3-cyklovej liecbe, potom uz len snazit sa a cakat ;)
Baby akú máte skúsenosť s meraním bt popri clostile..?ja som 11dc a už 3den mám bt ako po ovu 🙊🙊 od 4-8dc som brala clostil..od 9dc je bt hore..môže to byť clostilom?

@rebeca42 mne nikdy ten pregnyl nepichali..praskli mi samé..ale teraz mám novú gyndu tak neviem ako bude táto reagovať 😁😁