icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

natalia11111
18. jan 2018

@chillybubble a prosim ta dava sa to aj so vzduchovou bublinou, nevies? lebo mne povedali ze aj s nou a vsade citam ze bez :D a na pohotovosti nefrflali?

macka67
19. jan 2018

@chillybubble no len na pohotovosti si asi po novom vypýtajú 10 eur.. 😠

chillybubble
18. jan 2018

@natalia11111 no ja som to ani nezistovala 🙂 ja by som si to nedokazala pichnut, tak som sa nad tym nezamyslala 🙂 najjednoduchsie je dat si to pichnut v ordinacii u tvojho lekara (ja som to urobila tak). A ak sa ti neda, na pohotovosti nemaju co frflat, ved to je normalna sluzba ;) a vypytaju si za to tie klasicke 2 eura, tak nemaju preco. Alebo mi este radili ist si to dat pichnut k mojej obvodnej lekarke. Ak ale pojdes mimo gyn. ordinaciu, musis mat lekarsku spravu alebo nieco, aby videli co a preco si ides dat pichnut

vanesa248
19. jan 2018

@macka67 do brucha ☺️je to v pohode

macka67
19. jan 2018

@vanesa248 do brucha to je v pohode, to som si aj ja pichala sama injekcie. len vraj pregnyl by mal ísť do svalu

vanesa248
19. jan 2018

@macka67 pregnyl som si pichla do brucha a na svete máme skoro 4mesačny zázrak 😉

macka67
19. jan 2018

@vanesa248 uvažujem nad tým, že si ho pichnem sama do brucha.. minulý cyklus som nebrala ani clostil ani pregnyl som nemala a podľa BT som ovuláciu mala. takže by mali prasknúť snáď aj keby si pichnem pregnyl do brucha

vanesa248
19. jan 2018

@macka67 určite prasknú.citila som trochu bolesť vaječníkov keď folikuli praskli 😊držím palce 😉

macka67
19. jan 2018

@vanesa248 ďakujem veľmi 🙂🙂

chillybubble
19. jan 2018

@macka67 mne ho pichali do zadku do svalu. Tak je to pisane tusim aj v pribalovom letaku. 10 eur by si od teba vypytali na urgente v nemocnici. Na pohotovosti platis klasicky 2 eura. Ja by som to neriakovala a nepichala si to sama do brucha. Aj sestricky povedali, ze to musi ist do svalu. Ak nemas problemy s praskanim folikulov, tak ti pregnyl ani netreba. U mna je to problem, tak som to radsej neriskovala a chcela som mat istotu, ze to bude aplikovane spravne

natalia11111
19. jan 2018

@chillybubble uz mam pichnute na pohotvosti za dvee a bez strachu ci som to dobre pichla, akurat som musela vysvetlovat co to je a naco to je dobré.. 😀 :D teraz mi to pichli a nedelu rano pondelok a utorok sa mame snazit :D

chillybubble
20. jan 2018

@natalia11111 super, tak drzim vsetko co mam, nech ti to vyjde! 🙂 a napis potom, ze sa zadarilo ;)

natalia11111
23. jan 2018

Baby co poviete na cvicenie a hlavne brusaky? Cvicit ci nie? :D vcera som cvicila a teraz som citala ze brusaky niesu moc dobry napad..

alaza
23. jan 2018

@natalia11111 Ja osobne by som do brušákov moc nešla.. aj keď to možno nemá žiadny vplyv..

chillybubble
23. jan 2018

@natalia11111 ja cvicim kazdy den, striedam kardio na bicykli a posilnovanie s vlastnou vahou. Robim vsetky cviky bez obmedzeni, vratane brusakov. Beriem to tak, ze kym nie som tehotna, telu to len prospeje, ked bude rozhybane a zdrave. Pokojne cvic, samozrejme s mierou a pocuvaj svoje telo. Pokial by si citila neprirodzene tlaky v podbrusku, tak rob ine cviky skor na horne brusne svaly (sklopky a pod). A vzdy sa snaz mat stiahnute svaly panvoveho dna- to aj kvoli krizovej chrbtici.

innather
23. jan 2018

@chillybubble
ono je to tak, ze tehu chce hlavne klud
ja som obmedzila aj sporty, nech telo sustredi energiu na tehotenstvo
a ziadne sporty ktore fyziologicky nejako “hadzu” smaternicou a bruchom by som nerobila

chillybubble
23. jan 2018

@innather jasne, ze chce klud. Prave preto pisem, ze kym nie som tehotna, tak cvicim. A cvicim najma preto, aby som sa nezblaznila ratanim dni a cumenim na kalendar 🙂

innather
24. jan 2018

@chillybubble no ja som obmedzila este pred otehotnenim, aby sa telo sustredilo na oplodnenie samotne, to chce tiez extra energiu a aj kvoli uhniezdeniu vajicka v maternici

chillybubble
24. jan 2018

@innather jasne, kazdy ako mu vyhovuje a pomaha 😊

natalia11111
25. jan 2018

Baby toto je druhy cyklus s clostylom, minule sa mi hned po pregnyle vyhodil herpes a ochorela som a tento mesiac som prave 4 DPO a dostala som zimnicu a boli ma hrdlo.. ja sa z toho asi zblaznim..

chillybubble
26. jan 2018

@natalia11111 to mi je luto! Skus to dnes a cez vikend vylezat a povedz lekarovi, ze mas takuto reakciu

avy
26. jan 2018

Ahojky dievčatá.. mám na vás otázku... Po clostyle treba vždy ten pregnyl?! Mne dr o tom nič nehovoril 🤔 len že brať 3-7 DC...a keď sa nezadati ďalší cyklus dávku upravíme...za odpovede ďakujem ☺️ a prajem pekný podvečer

alilka
26. jan 2018

@avy nie každý dáva pregnyl..niektory skúšajú napr jeden mesiac bez či praskne folikul sam a ak nie tak ďalší mesiac už pichnú..

avy
26. jan 2018

@alilka veď ja mám mať teraz prvý mesiac len 1 tbl denne a začať zajtra . Len neviem fakt či mám do toho ísť...pretože o týždeň piatok mám ísť na folikulometriu 9 DC no brať ho len tak sa mi fakt nechce

alilka
26. jan 2018

@avy veď určite začni..pôjdeš na folikumetriu a uvidíš čo povie .mne nikdy nepichali pregnyl a otehotnela som ..praskali mi samé..,😉

innather
27. jan 2018

@natalia11111 bud v klude, ja som hned po otehotneni chytila zapal moc.mechura a tiez som mala zimnicu ;)

natalia11111
28. jan 2018

Ja som niaka rezignovana momentale a citam si o adopciach :D inak ako to riesite po ovulaci nemoze styk narusit uhniezdenie? myslim tie stahy maternice na konci..

innather
29. jan 2018

@natalia11111 to som aj ja robila :D
ale.. tak ako teraz nie si, velmi lahko aj mozes byt tehotna ;)
sex neovplyvni podla mna uhniezdenie vobec

dadka1582
29. jan 2018

Ahojte dievcata. Dnes som 10 dni po ovu robila som si test a skoro mi oci vyleteli... Kuknite sa ci dobre vidim lebo sa normalne cela trasiem. Clostik zabral na druhyy cykkus a ja sa neskutocne tesiimm. A ste prve ktore o tom viete.. moj manzel je v praci...

natalia11111
29. jan 2018

@dadka1582 gratulujem!! ;) mala si aj nejake priznaky?

dadka1582
29. jan 2018

@natalia11111 ahoj. Ano mala som asi 3 dni po ovulacii ma zacali bolet bradavky... a dnes sa mi uz prsia naliali...