icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

macka67
30. jan 2018

@natalia11111 ja som pred dvoma mesiacmi po clostyle chytila mykózu a tento mesiac zápal močových ciest 😢 inak ako si na tom?

natalia11111
30. jan 2018

@macka67 chora som, urobim stvrtok rano test to budem uz 24DC a 10dni po ovu a ked nic a choroba neprejde pojdem si pre antibiotika a dam si aj mesiac pauzu od clostylu lebo som len chora z tohto pocasia.. a necakam od tohto snazenie nic tak som sa nastavila aby som to tak neprezivala ako minuly mesiac :D cez vikend smechcem boli na zabave ?

natalia11111
30. jan 2018

Opravujem poslednu vetu lebo mi to telefon zblbol :D cez vikend sme boli na zabave a tak sme tancovali a skakali ze by sa neuhniezdilo podlamna nic.. :D

natalia11111
30. jan 2018

@macka67 a ty kedy testujes?

chillybubble
30. jan 2018

@dadka1582 blahozelam a prajem ti krasne a pohodove tehotenstvo!

macka67
30. jan 2018

@natalia11111 😅 čo ty vieš, možno by sa uhniezdilo 😉 ja som teraz v nedelu len pichala pregnyl, tak ja si ešte počkám na to, ako to dopadne 😎 ale ja tomu už tiež nedávam nádeje neviem aké.. možno je to fakt tak, že keď sa človek veľmi sleduje, tak z toho nič nie je.

natalia11111
30. jan 2018

@macka67 ja si to uz ani neviem niako predstavit po takom case ze sa zadarí.. uz necitam diskusie vsetko mam precitane, ked ma nieco pichne si vravim ze tak to bolo aj minule, proste si vravím stale ze isto to nieje ono aby som nebola natom ako minuly mesiac ze som sa 5dni z toho davala dokopi :D budem drzat palce 🙂

macka67
30. jan 2018

@natalia11111 no veď práve... neviem si predstaviť ako to zvládajú ženy, ktoré nemôžu mať 5 a viac rokov deti. ja mám dosť psychicky už teraz. ale neboj sa raz otehotnieme určite 😉 len neviem kedy a neviem, či tomu budeme veriť, keď si nájdeme dve paličky 😂

macka67
30. jan 2018

@natalia11111 a štvrtok ráno daj vedieť ako to dopadlo 🙏 držím veľmi všetky prsty 👍❤

barbi339
30. jan 2018

Ahohte zienky mozno sem to nepatri alle chcem sa opytat ake caje alebo co privola ms

macka67
31. jan 2018

@barbi339 na privolanie som vždy skúšala horúci kúpeľ, červené víno alebo tonic s obsahom chinínu. Mne najviac zaberal ten tonic 😎

natalia11111
31. jan 2018

@macka67 boze len kedy to bude vecer o 10 som skusila test a nic nanom :D sak klasika :D este tomu dam 5 mesiacov s clostylom a ide sa do centra :D aj rodicia mi vravia ze nemam cakat ze kolko mladých ma v tejto dobe problem..

alaza
31. jan 2018

@natalia11111 ahoj, no ja sa mam štvrtok - piatok objednať do centra... som z toho dosť nervózna, neviem čo mám čakať, a hlavne som na takéto niečo nikdy ani len nepomyslela ☹ bojím sa to toho... čo ak nevíde ani to.. čo potom ... ach 😖

natalia11111
31. jan 2018

@alaza podlamňa v tých centrách pomôžu skôr lebo sú nato špecializované, a gynekológ rieši aj kopec iných vecí.. ja som tiež nadtým rozmyslala ze nám sa asi oficialne nedarí. lebo vo februári to bude rok.. ja si vravím že ked tak si adoptujem, ale ked mam 24 tak si myslim ze este sanca je stale niaka ze sa raz podarí aj keby to malo trvat dlho :D a verím že nám to raz výde len kedyyyy ???

macka67
31. jan 2018

@natalia11111 ty môžeš ešte 5 mesiacov brať clostyl? Mne povedal že 3 pokusy s clostylom a koniec.... IVF 😒😠

natalia11111
31. jan 2018

@macka67 mne povedal 7 a uz som brala dva tak mi ostava 5.. ale rozmyslam aj nad prefukmi ze ci mam vobec priechodne vajickovody ked mam PCO.. ale podlamna tvoj doktor je v tomto rozumnejsi naco ta bude zbytocne napchavat liekmi 7 mesiacov a potom sa moze zistit iny problem..

macka67
31. jan 2018

@natalia11111 vieš čo ja som bola na laparke v Sliači v októbri... že po laparke sa veľa ženám zadarí... no ja som asi teda ten horší prípad 😎 určite pôjdeme do centra ak to nevyjde, ale teda moc sa mi do toho nechce, ešte dávam tomu šancu, včera som mala ovuláciu určite, má krásne brucho bolelo a aj teplota pekne klesla na 36,2 a dnes stúpla na 36,8. Snažiť sme sa snažili, tak už len čakať mi ostáva zas a znova 🙂

natalia11111
31. jan 2018

@macka67 a zistili ti nieco na laparke? ja som bola pred rokom a mala som male loziska endometriozy.. ked ja mam to blbe PCO.. :(aj na hormonalnu jogu som chodila ale som sa bala koli endometrioze aby sa nerozsirila som prestala, lebo som po cvicení zacala spinit..

alaza
31. jan 2018

@natalia11111 a to si ako po kazdej hodine začala špiniť? Lebo ja som sa prave zapísala na hormonalnu jogu a začína mi kurz za 2 týždne.

natalia11111
31. jan 2018

@alaza myslim ze sa mi to zo tri razy stalo nie po kazdej hodine ale dost ma to vydesilo, ved uvidis ono je to cele o tom ze si masirujes brcho dychanim a ja som sa zlakla ze mi to zhorsi endometriozu tak som prestala, ale ked som cvicila tak som este mala stale ten polyp tak mozno aj z neho, neviem.. keby viem 100% ze mi to neskodi cvicim dalej

macka67
31. jan 2018

@natalia11111 ja mám tiež PCO, poprepichovali mi tie cystičky na vaječníkoch a vajcovody mám oba priechodné, inak nezistili našťastie nič. Ktovie ešte ale čo všetko za tým môže byť, keď sa nedarí a v podstate toto mám už tretiu ovuláciu po tej laparke.

alilka
1. feb 2018

Baby ktoré ste brali clostil od 3dc 2x1 v ktorý deň ste potom mali ovu?a brali ste 2tabl naraz či jednu ráno a jednu večer?

ivankalaco
1. feb 2018

@alilka Jednu ráno a druhú večer v približne rovnakom čase a ovulka by mala prísť tak za 2-3 dni po doužívaní, ale to môže byť u každého inak, ja som brala od 5 DC do 9 DC a dnes som 12DC a mám ovulačný hlien..

alilka
1. feb 2018

@ivankalaco no ja som ho už raz brala od 5-9dc vtedy som mala ovu okolo 14dc..cca..tretí cyklus som otehotnela ale žiaľ to bolo mimomaternicove..😔 ale teraz mám brať od 3dc..a ty si na folikumetriu nebola?

ivankalaco
1. feb 2018

@alilka Tento mesiac nie, nejdem ani na injekciu, lebo mne folikuli praskajú samé..neviem prečo ho máš ty, ja mám anovulačné cykli..ale riešia sa tým liekom aj iné problémy..no a na 16 DC mám Duphaston 2 x denne..

alilka
1. feb 2018

@ivankalaco ja nemám jeden vajcovod po Tom mimomaternicovom..a ovuluje mi vždy práve ten..lebo ten s vajcovodom je pco..preto mi ho dala.ne tiež praskali predtým samé injekciu som nemala ani raz ale na folikumetriu som chodila všetké 3 mesiace..

ivankalaco
1. feb 2018

@alilka Držím ti palce, nech je všetko dobre a nech sa zadarí..ja idem v máji do CAR Brno.. ak sa nezadarí..

alilka
1. feb 2018

@ivankalaco ďakujem dúfam..😉 ja som od vtedy už otehotnela ale zasa to bolo zle .aj ja tebe držím palce 😊

ivankalaco
1. feb 2018

@alilka Ďakujem 🍀 Ja som mala 8/2016 potrat v 11 týždni, všetko bolo ok a nejaký vírus sa mi dostal do tela a to spôsobilo odumretie plodu..potom 2/2017 v 7 týždni, mala som silný zápal močových ciest a 4/2017 biochemko a odvtedy sa nedarí..už som vyskúšala všetko možné aj nemožné 🙂

alilka
1. feb 2018

@ivankalaco noo ja som 4x potratila v 2011-2012.. a teraz 3/2017 mimomaternicove a 8/2017 sa mi plod zakliesnil do zvyšku vajcovodu..museli má operovať,odsať plod a zrezat z maternice..13 stehov na bruchu..hruza..a už sa môžme snažiť opäť..