Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
Ahojte ja ho zacinam brat tento mesiac, davam do toho velku nadej, a neviete mi poradit co je pravda, ze po nom je vyssia sanca na dvojcata? Stalo sa niekomu ? Dakujem
@bielavila ahoj 😉 to jedine u dr zistis kolko mas folikulov. Na ultrazvuku to dr vidi. Ak ti rastu foliky normalne mozno ti chce povzbudit vajecniky este raz. Mne napriklad folikuly nerastli predtym vobec. Teraz rastu a mavam ovulaciu. Prvy krat ked som uzivala clostil som mala aj ja dva folikuly. Ale tehotna som neostala. Nemas ziadnu zaruku ze sa oplodnia obidve vajicka. Mne by stacilo aj to jedno keby sa chce oplodnit. A rozdiel medzi folikom a vajickom mas ten, ze folikul ti rastie pocas prvej fazy cyklu. Ked dorastir na velkost 20 az 25 mm praskne a uvolni sa vajicko (moze sa stat ze je prazdny a ziadne vajicko v nom nebude). To je ovulacia a potom vajicko caka ci bude oplodnene. Ja osobne som zistila ze otehotniet je hadam vacsia veda ako jadrova fyzika 😂
@macka67 my sme isli po roku do CAR lebo ti tam spravia vsetky vysetrenia z krvi vyteri alergiu na spermie a take veci..to vsetko zadarmo okrem spermiogramu.. to asi 15 eur.. a ked bolo vsetko ok tak mi navrhli bud laparku alebo hyfosi s tou penou na zistenie priechodnosti..to som platila 120 eur..nechcela som ist na laparku.. potom hned iui dvakrat to stalo jedno sto eur...no a plus pregnyl a utrogestan.. este jedno iui nam chyba aby nam potom preplatili ivf.. ale menila som gyndosa a ten mi dal clostil a sleduje co dalej..ja tiez uz odkladam peniazky na ivf pre istotu..je to drahe velmi tie lieky 😑
@normab no veď zato som zisťovala o ginfive ako to tam je a či sú tam ženy spokojné. Ešte dám šancu clostilu, teraz budem mať mesiac pauzu a potom tretí pokus a ak nič, tak idem do car. a vy neviete aký máte problém? ja mám to blbé pco, nemávala som dlho dlho ovuláciu, len som o tom nevedela vtedy😅 teraz som v podstate v poriadku, čo sa ovulky týka.. len ktovie či nie je ešte niekde inde problém

@normab len keby uz chceli prasknúť a nechať sa oplodniť vajíčenká naše 😅