icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

macka67
7. feb 2018

@normab len keby uz chceli prasknúť a nechať sa oplodniť vajíčenká naše 😅

normab
7. feb 2018

@macka67 no uz by bolo nacase 😁 budem informovat ako som dopadla.. ty si ktory dc?

macka67
7. feb 2018

@normab 24dc podľa môjho kalendára a podľa môjho gynekológa 23dc 😀 neviem ako to u teba ráta, ale mne ráta deň, kedy dostanem ms ako deň 0

normab
7. feb 2018

@macka67 tak za chvilu testujes 🤗 aha tak mne 1 dc ked zacne ms..

normab
7. feb 2018

No uz som po..cize 8dc 13 mm hovoril v mnoznom cisle ale neviem presne..idem este v piatok 🤗 @macka67

macka67
7. feb 2018

@normab noo tak ti ich asi narastlo viac tych folikov ☺☺ ja som mala po clostile 2 foliky. Boli ma uz podbrusko ako na kramy tak asi ani testovat nebudem.

macka67
7. feb 2018

@normab ale ne super ze ta doktor kontroluje. Mna teraz druhy cyklus a clostilom vobec nekontroloval...

bielavila
7. feb 2018

Ahojte ja ho zacinam brat tento mesiac, davam do toho velku nadej, a neviete mi poradit co je pravda, ze po nom je vyssia sanca na dvojcata? Stalo sa niekomu ? Dakujem

normab
7. feb 2018

@macka67 aj ja si myslim ze v piatok budu tie najvacsie dve 😊 uvidime.. inak ani ja netestujem pred ms..

normab
7. feb 2018

@bielavila no ak budes mat viac folikov tak moze byt aj viac potom oplodnenych vajicok.. 😉

bielavila
7. feb 2018

@normab aha a ako vudem vediet ci mam viac folikov? Mne to dala lekarka vcera, testy z krvy mam dobre ze mi vajicka rastu normalne, ale o tych folikov mi nic nespominala, ako nebudem nestastna ked budu dvaja, len ci sa to stava bezne alebo to je skor zriedkave

macka67
8. feb 2018

@bielavila ahoj 😉 to jedine u dr zistis kolko mas folikulov. Na ultrazvuku to dr vidi. Ak ti rastu foliky normalne mozno ti chce povzbudit vajecniky este raz. Mne napriklad folikuly nerastli predtym vobec. Teraz rastu a mavam ovulaciu. Prvy krat ked som uzivala clostil som mala aj ja dva folikuly. Ale tehotna som neostala. Nemas ziadnu zaruku ze sa oplodnia obidve vajicka. Mne by stacilo aj to jedno keby sa chce oplodnit. A rozdiel medzi folikom a vajickom mas ten, ze folikul ti rastie pocas prvej fazy cyklu. Ked dorastir na velkost 20 az 25 mm praskne a uvolni sa vajicko (moze sa stat ze je prazdny a ziadne vajicko v nom nebude). To je ovulacia a potom vajicko caka ci bude oplodnene. Ja osobne som zistila ze otehotniet je hadam vacsia veda ako jadrova fyzika 😂

macka67
8. feb 2018

@macka67 povzbudit vajecniky este viac som chcela napisat. Mobil mi tu hadze kadeco 😆

avy
8. feb 2018

@macka67 tak to som zistila aj ja teraz keď chcem tretie bábo..a môj neveriac krúti hlavou ako sme vôbec dokázali splodiť predtým 🤣😂🤔

macka67
8. feb 2018

@avy tak ale keď už máte 2 detičky, tretie sa určite podarí 😎 ja to už vidím, ako budeme musieť ísť do CAR 😒😠

macka67
8. feb 2018

@normab ja som si objednávala testy, dnes prídu. To bude boj čakať do termínu ms 😀

normab
8. feb 2018

@macka67 ja nemam ziadne 😁 inak aj ja som mala ovulu aj bez liekov ale uz sa snazime velmi dlho..my sme boli aj v CAR ale ziadny problem boli sme dvakrat aj na IUI ale len bez stimulky..

macka67
8. feb 2018

@normab ja si už začínam zisťovať, kam by sme mali ísť do car.. 😠 keby máme peňazí toľko aspoň nazvyš.. ale ešte nemáme v dome kuchynskú linku, čo bude stáť určite 4 tisíc a fasádu nemáme, ďalších 4 tisíc. Keď si predstavím tie ceny v car tak mi zle ostáva..

normab
8. feb 2018

@macka67 my sme isli po roku do CAR lebo ti tam spravia vsetky vysetrenia z krvi vyteri alergiu na spermie a take veci..to vsetko zadarmo okrem spermiogramu.. to asi 15 eur.. a ked bolo vsetko ok tak mi navrhli bud laparku alebo hyfosi s tou penou na zistenie priechodnosti..to som platila 120 eur..nechcela som ist na laparku.. potom hned iui dvakrat to stalo jedno sto eur...no a plus pregnyl a utrogestan.. este jedno iui nam chyba aby nam potom preplatili ivf.. ale menila som gyndosa a ten mi dal clostil a sleduje co dalej..ja tiez uz odkladam peniazky na ivf pre istotu..je to drahe velmi tie lieky 😑

macka67
8. feb 2018

@normab a kam chodíš do CAR? Ja čo som pozerala tuto v NR GinFiv tak len za to, že človek vojde do dverí vypýtajú peniaze...

normab
8. feb 2018

@macka67 no do NR 😁 ale to bolo uz asi rok dozadu 😊 teraz je to lepsie lebo aj iui robia v nr..predtym sme museli ist na siedmu rano do ba 😱

normab
8. feb 2018

@macka67 gynfiv 😉

macka67
8. feb 2018

@normab ja som im písala a že hneď neviem koľko peňazí, ale zas možno keď sa nejde cez poisťovňu. Lebo mali by sme to najbližšie, keďže bývame pri Nitre. Takže asi mi len ten ginfiv ostane nakoniec.

normab
8. feb 2018

@macka67 no tie odbery sa urcite neplatia ani za konzultaciu sme neplatili..ja som tam isla lebo aj hned spermo spravia a posudzuju vas spolu.. ale ked vies kde je u vas problem tak to mate dobre viete co riesit..u nas nic tak len skusame co zabere 😁

normab
8. feb 2018

@macka67 a ked ste z nr to je tiez supis my sme museli dochadzat a bolo to tiez na nervy..

macka67
8. feb 2018

@normab no veď zato som zisťovala o ginfive ako to tam je a či sú tam ženy spokojné. Ešte dám šancu clostilu, teraz budem mať mesiac pauzu a potom tretí pokus a ak nič, tak idem do car. a vy neviete aký máte problém? ja mám to blbé pco, nemávala som dlho dlho ovuláciu, len som o tom nevedela vtedy😅 teraz som v podstate v poriadku, čo sa ovulky týka.. len ktovie či nie je ešte niekde inde problém

normab
8. feb 2018

@macka67 no ved clostik pomoze urcite 😚 nam nezistili nic zatial takze za to clostil ze viac vajicok aspon.. tebe dava aj injekciu na prasknutie??

macka67
8. feb 2018

@normab ano mala som pregnyl 5000 iui aj prvý aj druhý krát, ale myslím si podľa BT, že ovuláciu som mala aj v mesiace, keď som clostil neužívala. tak mne by možno aj samé praskli. ktovie 🙂

normab
8. feb 2018

@macka67 to asi davaju automaticky..mne praskne ale takto sa to da lepsie nacasovat..ja som raz mala ovitrele a vypytam si ho aj teraz lebo to si sama pichnem 😀 pregnyl sa bojim

macka67
8. feb 2018

@normab ja som si pregnyl šupla do brucha 😀