Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
Ahojte tak dneska som dpstala biseptol na dutiny len beriem dnes druhy den clostyl.. myslite ze sa to moze kombinovat? gynekologovi sa da dovolat az po 13:00 a ja mam estw deckwho tak som sa nechcela pytat podlamna by nevedel..
@natalia11111 volaj svojmu gunekologovi o tej 13. On ti najlepsie poradi ako dalej
Ahojte, zacala som brat Clostik a posledna davka mi vychadza na tento piatok, cize 10. a 11. den ked sa mam dostavit na krv vychadza na vikend. Predpokladam, ze by som mala potom prist az pondelok. Vychadzalo Vam to prosim niektorej podobne? Vdaka.
@chillybubble tak ja mam prestavku od clostylu , len jeden den som brala tento mesiac a som zvedava piatok na kontrole ci nieco narastlo aj ked som nebrala, dufam ze hej🙂
@macka67 no co ako?🙂
@natalia11111 teplota klesla, dostanem krámy 😢 začínam uvažovať o návšteve CAR skôr, nie až na jeseň
ja tiež nad tým uvažujem, ale som taká rezignovana, mam pocity akokeby by sa to nikdy nemalo vydarit.. neviem si teda predstavit ze sa to podari :D ale idem si este spravit trojmesacny bojovy plan, so vsetkymi vychytavkami ako grepovy dzus, alchemilka, bromelain inofolic a pre priatela tiez vitaminy a ak sa nezadari tak do CAR..
@natalia11111 presne aj ja mám také pocity. ani predstaviť si to neviem. a tiež sa chystám nakúpiť grepové džúsy a potom ananásové ešte tento mesiac. plus gynex inofolic alchemilka chlorela spirulina zelený jačmeň a manžel má selezin ACE 😀 tak si budeme držať prsty ❤❤
@macka67 chlorela, spirulina a zeleny jacmen su naco dobre?:D
@natalia11111 pomáhajú pri pco údajne a na detoxikáciu 🙂
@macka67 no ja som nechala tento mesiac za vitaminy 100e.. inofolic, profertil, gynex, caje.. a u doktora necham ak mi da aj ovitrelle 35 spolu so sonom.. sme mohli ist radsej do welnesu.. nasi mi vravia ze sak si mozem aj adoptovat, len to sa caka aj 6 rokov :D idem kuknut ten jacmen :D
@natalia11111 mne mamina hovorí že máme ešte čas 😀 ale dokedy máme čakať do 40ky 😖 ja som tiež už kopec peňazí vyhodila za vitamíny prkotiny.. a ak ma čaká návšteva car to ešte len prídu pálky 😠😅
Zienky kedy snazilkovat ak mam.pichnuty pregnyl ?? Dnes
Dnes msm 15dc a folik 22mm a pichnuty pregnyl
@macka67 no zajtra idem na folikulometriu a dufam ze aj ked som brala clostyl len jeden den tak folik bude :D aspon jeden by mohol byt, aj vajecniky bolia :D keby mne sa stazuje niekto 24 rocny tak tiez si pomyslim ze ma este cas, ale ono to strasne rychle bezi ten cas..
@natalia11111 noo to bude uvidíš 👍 ja som zrovna dnes v noci dostala ms 😠 ale našťastie ma až tak nebolí brucho ako prvý mesiac po clostile a pregnyle, vtedy som myslela, že odpanem od bolesti. teraz som to radšej poistila ibalginom 😀 tak ale ja už budem mať o pár mesiacov 26 😒 snažíme sa od mojich 24 rokov. 😒 nevadí, uvidíme čo bude, tento rok to hádam už vyjde každej z nás túžiacej po bábatenku ❤

Ahojte dievcence,
pani doktorka my predpisala clostik kvoli stimulacii a mam ho zacat brat 5.DC a chcela by som Vas poprosit o info ktory den mam ratat ako prvy. Menstruacia mi zacala poobede spinenim a spustila sa na druhy den.
Dakuje.