Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
Cakam uz v cakarni a dufam ze bude aspon jeden folik, boze taketo stresy.. :(
@natalia11111 a kolky dc si?
@alilka 11DC ale mala som clostyl len jeden den a potom som sla na antibiotika tak som zvedava
@natalia11111 jaaaj aha..už si spomínam..a prečo len 1 deň..?..
@alilka som volala ci mozem biseptol s antibiotikami a ze nie mi povedal tak preto, no mam len jeden a ma 15mm ze nedelu mam pichnut ovitrelle
Tak ak by to čítala nejaká snažilka, ktorá sa chystá na clostill, pridám aj svoju skúsenosť. Môžem len chváliť, snažili sme sa o bábo skoro rok a pol,pravidelne som chodila na folikulometriu, celý čas som brala duphaston aj inofolic, muž bol na spermiogram...a všade naokolo boli tehotné ženy :D no o nervy...V lete mi doktorka navrhla prefuk, to som však odmietla, pretože sme plánovali dovolenku. Tak mi nasadila clostillbegyt, a že ak nezaberie, v septembri sa prefuku nevyhnem. Brala som ho od 5DC 2x denne (mala som neskutočné návaly). Na 10DC som dostala silné bolesti okolo vaječníka, ovulačné testy už pozitívnejšie ani nemohli byť, a tak sme so slzami v očiach a zaťatými zubami (od tej bolesti) stvorili nášho synčeka 🙂 Nebola som medzi tým na žiadnom sone, ani mi nebol pichnutý žiadny pregnyl. Na ďalšiu kontrolu som šla už po dovolenke a tehotná 🙂 Teraz som v 8 mesiaci, a už sa nevieme dočkať. Prajem všetkým aby to vyšlo 🙂
@zazrak1991 no nie každej pomôže mne nepomohol
@butterfly333 ja som len pridala svoju skúsenosť, netvrdím ze musí každej pomôcť. Mne chvalabohu pomohol
no ako sa mate?🙂 vcera som testovala a som 9 dní od ovitrelle a stále sa drží duch... 🙂 najbližšie plánujem skúsit test sobotu ráno..
@natalia11111 ahoj no ja dnes šokovo, 1.mesiac po folikulometriách a bez clostilu, chorá som jak šľak a nedalo mi to dnes mala prísť mrcha tak že spravím si test....a tam // ešte stále mi to nedochádza, šokovaná som neviem či to nie je z tej choroby alebo čo... príznaky nemám žiadne. Takže ešte predýchavam.. pondelok mám prísť na krv. A to sme boli už na prvej konzultácii v CAR, kde nás poobjendávali na vyšetrenia.. tak asi to budeme rušiť 🙂 ak to je pravda. Stále tomu neverím.. 2 roky snaženia od MA...jedine čo som za posledný mesiac zmenila je to že som sa nedopovala žiadnymi hormonálnymi liekmi a začala som cvičiť hormonálnu jogu (ktorá pomáha práve pri neplodnosti) Neviem či to je ňou, ale ja verím, že ten jednomesačný kurz mi priniesol //. Už len nech to dotiahneme do konca.
@alaza tak to gratulujem!!!!! 🙂 takéto správy ma tesia a davaju nadej 🙂
@alaza gratulujeeem!!! Drz sa a daj potom vediet ako pokracujes 😊
Ahojte baby ja som si rano robila test a bola tam slabulinka ciarka, ale bola, na obed som dostala menzes, res. Iba slabe spinenie, vecer bol uz test negativny😢😢😢 tak som sa potesila...a zasa sklamanie ako hrom
tak ja mam uz tri dni bolesti podbruška a vaječníkov a včera duch na teste ale som ešte len 10 dní od ovitrelle tak to asi z toho, testovať idem najskôr sobotu ráno :D ak vydržím :D
@alaza gratulujem
@bielavila gratulujem

Tak baby vajíčko prasklo na tej správnej strane..😁 vraj krásne žlté teliesko sa tam vytvorilo..huraaaa teším sa 😁 ešte dnes poistime 😊 a dúfam že to vyde..