icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

alilka
16. feb 2018

Tak baby vajíčko prasklo na tej správnej strane..😁 vraj krásne žlté teliesko sa tam vytvorilo..huraaaa teším sa 😁 ešte dnes poistime 😊 a dúfam že to vyde..

macka67
16. feb 2018

@alilka držím prsty 🙂

natalia11111
16. feb 2018

Cakam uz v cakarni a dufam ze bude aspon jeden folik, boze taketo stresy.. :(

alilka
16. feb 2018

@natalia11111 a kolky dc si?

natalia11111
16. feb 2018

@alilka 11DC ale mala som clostyl len jeden den a potom som sla na antibiotika tak som zvedava

alilka
16. feb 2018

@natalia11111 jaaaj aha..už si spomínam..a prečo len 1 deň..?..

barbi339
16. feb 2018

@alilka
@alilka to este aj zlte teliesko treba poistit??

natalia11111
16. feb 2018

@alilka som volala ci mozem biseptol s antibiotikami a ze nie mi povedal tak preto, no mam len jeden a ma 15mm ze nedelu mam pichnut ovitrelle

zazrak1991
Autor odpoveď zmazal
zazrak1991
16. feb 2018

Tak ak by to čítala nejaká snažilka, ktorá sa chystá na clostill, pridám aj svoju skúsenosť. Môžem len chváliť, snažili sme sa o bábo skoro rok a pol,pravidelne som chodila na folikulometriu, celý čas som brala duphaston aj inofolic, muž bol na spermiogram...a všade naokolo boli tehotné ženy :D no o nervy...V lete mi doktorka navrhla prefuk, to som však odmietla, pretože sme plánovali dovolenku. Tak mi nasadila clostillbegyt, a že ak nezaberie, v septembri sa prefuku nevyhnem. Brala som ho od 5DC 2x denne (mala som neskutočné návaly). Na 10DC som dostala silné bolesti okolo vaječníka, ovulačné testy už pozitívnejšie ani nemohli byť, a tak sme so slzami v očiach a zaťatými zubami (od tej bolesti) stvorili nášho synčeka 🙂 Nebola som medzi tým na žiadnom sone, ani mi nebol pichnutý žiadny pregnyl. Na ďalšiu kontrolu som šla už po dovolenke a tehotná 🙂 Teraz som v 8 mesiaci, a už sa nevieme dočkať. Prajem všetkým aby to vyšlo 🙂

butterfly333
18. feb 2018

@zazrak1991 no nie každej pomôže mne nepomohol

zazrak1991
18. feb 2018

@butterfly333 ja som len pridala svoju skúsenosť, netvrdím ze musí každej pomôcť. Mne chvalabohu pomohol

natalia11111
28. feb 2018

no ako sa mate?🙂 vcera som testovala a som 9 dní od ovitrelle a stále sa drží duch... 🙂 najbližšie plánujem skúsit test sobotu ráno..

alaza
28. feb 2018

@natalia11111 ahoj no ja dnes šokovo, 1.mesiac po folikulometriách a bez clostilu, chorá som jak šľak a nedalo mi to dnes mala prísť mrcha tak že spravím si test....a tam // ešte stále mi to nedochádza, šokovaná som neviem či to nie je z tej choroby alebo čo... príznaky nemám žiadne. Takže ešte predýchavam.. pondelok mám prísť na krv. A to sme boli už na prvej konzultácii v CAR, kde nás poobjendávali na vyšetrenia.. tak asi to budeme rušiť 🙂 ak to je pravda. Stále tomu neverím.. 2 roky snaženia od MA...jedine čo som za posledný mesiac zmenila je to že som sa nedopovala žiadnymi hormonálnymi liekmi a začala som cvičiť hormonálnu jogu (ktorá pomáha práve pri neplodnosti) Neviem či to je ňou, ale ja verím, že ten jednomesačný kurz mi priniesol //. Už len nech to dotiahneme do konca.

natalia11111
28. feb 2018

@alaza tak to gratulujem!!!!! 🙂 takéto správy ma tesia a davaju nadej 🙂

innather
28. feb 2018

@alaza super, to ti aj clostil zafungoval
aj ja som otehotnela az po jeho vysadeni na druhy mesiac

honey7777
28. feb 2018

@alaza
@innather Ach baby keby mám take šťastie ako vy 😢😩

chillybubble
28. feb 2018

@alaza gratulujeeem!!! Drz sa a daj potom vediet ako pokracujes 😊

bielavila
28. feb 2018

Ahojte baby ja som si rano robila test a bola tam slabulinka ciarka, ale bola, na obed som dostala menzes, res. Iba slabe spinenie, vecer bol uz test negativny😢😢😢 tak som sa potesila...a zasa sklamanie ako hrom

honey7777
Autor odpoveď zmazal
natalia11111
1. mar 2018

tak ja mam uz tri dni bolesti podbruška a vaječníkov a včera duch na teste ale som ešte len 10 dní od ovitrelle tak to asi z toho, testovať idem najskôr sobotu ráno :D ak vydržím :D

bielavila
1. mar 2018

@honey7777 dnes uz nemam vobec nic ani spinenie, rano som si robila test a no neviem, nahovaram si ze tam nieco vidno, ale podla mna nevidno😢

alaza
1. mar 2018

@bielavila daj foto.... podla mna dokým sa nespustila mrcha tak tam je veľká nádej

butterfly333
1. mar 2018

@alaza gratulujem

honey7777
Autor odpoveď zmazal
bielavila
1. mar 2018

@honey7777 podla mna tam nieco je a mebzes sa mi nespustil ani spinenie, boli ma brucho aj prsia... ale mozno je to iba kolajnica co presvita.., nejdem zivit nadej radsej

honey7777
Autor odpoveď zmazal
bielavila
1. mar 2018

@honey7777 nie digy som neskusala a uz ani teraz neskusim lebo som na ceste mimo Sk a vraciam sa az o tyzden a pol... testovat sa vsak budem... kupim si aj kyselinu listovu preistotu... snad to najdem v zahranici😊 tiez tam tu ciarku vidim...

honey7777
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
1. mar 2018

@bielavila gratulujem