icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

macka67
15. feb 2018

@alilka mala som a ešte aj po ovulke a to aj tento mesiac.. neviem čo to. musím sa spýtať dr. ale ten mi určite povie, že ma nemá čo boleť ako vždy 😀

alilka
15. feb 2018

@macka67 tak to určite z toho pregnylu..no ale katastrofa to bola dnes. Ja nemávam bolesti ani pri ovu ani pri ms ..nikdy..tak toto ma úplne že prekvapilo..a ovu si po pregnyle mala kedy?

macka67
15. feb 2018

@alilka teraz som pichala pregnyl 28.1. nedeľu a ovu bola v utorok. čiže po dvoch dňoch až. nejaké to mám posunuté, aj ms som dostala až na 32 deň.

alilka
15. feb 2018

@macka67 ahaaa..mne pichla pregnyl v utorok..to som bola 13dc a folikuly mali 21 a 15mm .tam možno v noci dnes tie bolesti mohla byť ovu..,🤔

macka67
15. feb 2018

@alilka myslím si že ano 🙂 ja neviem aké som mala folikuly lebo môj dr ma sledoval len prvý cyklus s clostilom... mala som si pichnúť sama pregnyl a potom užívať progesteron. čiže parádička. takýmto štýlom mi nevyjde ani ten tretí pokus s clostilom a môžem ísť na umelé..

alilka
15. feb 2018

@macka67 no ja som teraz dostala pregnyl prvýkrát .a sleduje má ,lebo ja ovulujem ale väčšinou z pravého vaječníka a tam nemám vajcovod po mimomaternicovom..čiže som začala brať clostil aby sa mi rozbehol vaječník s vajcovodom..a ten ozaj teraz ovuloval..tak vládam do toho veľké nádeje..predtým som vždy rýchlo otehotnela ale vždy to skončili zle .aj s jedným vajcovodom som otehu na 3ti cyklus..

macka67
15. feb 2018

@alilka aspoň vieš že to ide 🙂 teraz to už určite dobre dopadne 🙂 ja keby viem, či ešte nemáme nejaký ďalší problém.. keď ovulujem a nič už tretí mesiac ☹

alilka
15. feb 2018

@macka67 a to len 3ti cyklus sa snažíte?či koľko?na spg ste boli? Noo verím že to už bude a do šťastného konca..už o 7 anjelikov som prišla..😢😢

macka67
15. feb 2018

@alilka ach 😢 to ma mrzí... neboj sa, teraz to už bude dobre, musí byť ❤ nie nie, tretí cyklus mám ovuláciu, predtým sme sa snažili ale ovuláciu som vôbec nemávala, len som to nevedela. v podstate v lete to už budú dva roky čo si nedávame pozor.

alilka
15. feb 2018

@macka67 ahaaa..tak snáď to už tento tretí cyklus vyde..👌👌 len je divne že Bereš clostil a dr tá nekontroluje..

macka67
15. feb 2018

@alilka len prvý krát ma kontroloval a myslela som, že ma bude aj druhý, volala som sestričke a že dr povedal, že to stačí prvý krát, že to sa nastaví ktorý deň sa čo užíva, pichá a neviem čo a potom už netreba kontroly.. ako bola som z toho v šoku.. veď nemusí byť každý mesiac rovnaký.,.

alilka
15. feb 2018

@macka67 no veď presne to..minulý mesiac som ja brala clostil 1x1 a ovu bola až 20-21dc..a teraz som brala 2x1 a ovu pokiaľ bola včera tak 14dc..no na ten 13dc som mala už 21mm folikul..čiže by ťa mal kontrolovať..meras aspoň bt?

innather
15. feb 2018

@alilka ovu najlepsie overis testom, a budes si na istom

alilka
15. feb 2018

@innather no po pregnyle určite nie..keďže ten bude po ňom vždy pozitívny..a z vlastnej skúsenosti viem že ovu test som pozitívny nemala a ovu aj napriek tomu bola..potvrdila mi to bt..

macka67
15. feb 2018

@alilka ano merala som kvôli tomu, že ma nesledoval.. ale čo ak bol folikul malý ešte a bez vajíčka a ja som si šupla pregnyl a potom progesteron... ako ten tretí cyklus asi poviem sestričke, že pokiaľ ma nebude kontrolovať, tak nech mi dá kartu a fakt pôjdem inde. človek berie silné hormóny, na príbalovom letáku je písane užívať pod lekárskym dohľadom a on takto..

alilka
15. feb 2018

@macka67 no veď to..že také hormony nieje sranda..a dupľom že tam môžeš mat viacpocetne tehu..čiže keď je viac folikulov rak dr musí ženu na to upozornit..si predstav že by si čakala nejaké patorcata..🙃🙃

macka67
15. feb 2018

@alilka hahaa 😀 budem rada ak budem čakať aspoň jedno ale už by mi bolo jedno aj keby šestorčatá mám mať po toľkom snažení 😀

alilka
15. feb 2018

@macka67 to si len myslíš že by ti to jedno bolo 🙃 držím prsty 😉

macka67
15. feb 2018

@alilka ale dvojčatá by som brala 😎

barbi339
15. feb 2018

Zienky ak dr pichne pregryl ta nasledne folik praskne a poyom na to zlte teliesko beriete nejake vitaminy alebo??

alilka
15. feb 2018

@barbi339 na žlté teliesko sa bere progesterónom..ale na dobre uhniezdovanie sa je ananás .ja som už dnes zacala 😁

barbi339
15. feb 2018

@alilka a mala si pichnuty pregnyl ?

alilka
15. feb 2018

@barbi339 veď áno..včera sme si tu písali 😁😂😂

barbi339
15. feb 2018

@alilka aha pardon prepac 🙂
A mas nejaky problem s otehotnenim a kolko snazite

alilka
15. feb 2018

@barbi339 nemám problém s otehotnenim..no aspoň predtym som nemala.. od začiatku snaženia som otehu na 3ti mesiac
Žiaľ bolo to mimomaternicove..vzali mi pravý vajcovod..po operácii som s jedným vajcovodom už otehu znova na 3ti cyklus..znova zle..plodík sa mi zakliesnil do toho zvyšku po vajcovode a museli mi ho odsať a zrezat z maternice..to bolo v auguste..teraz sa už znova snažíme ale tým že ľavý vaječník kde vajcovod je ,je pco tak málo ovuluje..sám tak raz za 3 mesiace..(vždy vtedy keď som otehotnela)..tak sme ho museli napudit clostilom..teraz po clostile ovuloval..rátam že som dnes 1dpo..zajtra idem k dr či prebehla ovu..

barbi339
15. feb 2018

@alilka ja mam tiez diagnostikovane pco ale fokiky sa mi robia no mne zial neprasknu :( tak snad teraz ten v utorok 22mm praskol

alilka
15. feb 2018

@barbi339 no aj mne sa robia ale vždy ovuluje pravá strana bez vajcovodu..a predtým ti praskli?ja som v noci o druhej začala mať také brutálne bolesti..obe vaječníky a podbruško..to bolo hrozne.tk isto bude z pregnylu lebo predtým som to nemala..a do teraz má ešte bolia ale o 80% menej..

barbi339
15. feb 2018

@alilka nie mne nepraskali nikdy a vzfy ked som sla na folikometriu tak som mala cystu a twraz konecne po dlhrj dobe mam folik ;)

barbi339
15. feb 2018

@alilka aj hlien mas??

alilka
15. feb 2018

@barbi339 no hlien mám dnes už krémový hustý..aj preto si myslím že už je po ovulke .