Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@macka67 no ja som teraz dostala pregnyl prvýkrát .a sleduje má ,lebo ja ovulujem ale väčšinou z pravého vaječníka a tam nemám vajcovod po mimomaternicovom..čiže som začala brať clostil aby sa mi rozbehol vaječník s vajcovodom..a ten ozaj teraz ovuloval..tak vládam do toho veľké nádeje..predtým som vždy rýchlo otehotnela ale vždy to skončili zle .aj s jedným vajcovodom som otehu na 3ti cyklus..
@alilka len prvý krát ma kontroloval a myslela som, že ma bude aj druhý, volala som sestričke a že dr povedal, že to stačí prvý krát, že to sa nastaví ktorý deň sa čo užíva, pichá a neviem čo a potom už netreba kontroly.. ako bola som z toho v šoku.. veď nemusí byť každý mesiac rovnaký.,.
@alilka ano merala som kvôli tomu, že ma nesledoval.. ale čo ak bol folikul malý ešte a bez vajíčka a ja som si šupla pregnyl a potom progesteron... ako ten tretí cyklus asi poviem sestričke, že pokiaľ ma nebude kontrolovať, tak nech mi dá kartu a fakt pôjdem inde. človek berie silné hormóny, na príbalovom letáku je písane užívať pod lekárskym dohľadom a on takto..
Zienky ak dr pichne pregryl ta nasledne folik praskne a poyom na to zlte teliesko beriete nejake vitaminy alebo??
@barbi339 nemám problém s otehotnenim..no aspoň predtym som nemala.. od začiatku snaženia som otehu na 3ti mesiac
Žiaľ bolo to mimomaternicove..vzali mi pravý vajcovod..po operácii som s jedným vajcovodom už otehu znova na 3ti cyklus..znova zle..plodík sa mi zakliesnil do toho zvyšku po vajcovode a museli mi ho odsať a zrezat z maternice..to bolo v auguste..teraz sa už znova snažíme ale tým že ľavý vaječník kde vajcovod je ,je pco tak málo ovuluje..sám tak raz za 3 mesiace..(vždy vtedy keď som otehotnela)..tak sme ho museli napudit clostilom..teraz po clostile ovuloval..rátam že som dnes 1dpo..zajtra idem k dr či prebehla ovu..
@barbi339 no aj mne sa robia ale vždy ovuluje pravá strana bez vajcovodu..a predtým ti praskli?ja som v noci o druhej začala mať také brutálne bolesti..obe vaječníky a podbruško..to bolo hrozne.tk isto bude z pregnylu lebo predtým som to nemala..a do teraz má ešte bolia ale o 80% menej..

@alilka mala som a ešte aj po ovulke a to aj tento mesiac.. neviem čo to. musím sa spýtať dr. ale ten mi určite povie, že ma nemá čo boleť ako vždy 😀