Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@butterfly333 napisala som sama sebe😂😂😂 dakujem budem verit ze je k comu gratulovat😊
@natalia11111 tak zajtra testuješ? 🙂🙂🙂 budem držať prsty 🙂 ja som etraz len niekde okolo ovulácie. neviem ani. nemerám teplotu, nesledujem sa tento mesiac. ešte som si aj víno dala ja hriešnica 😈😎
@macka67 aj ja ju mám, a uz som absolvovala kurz tak ak nieco nebudes vediet skusim poradit 🙂) nevydrzala som a testla som uz vcera a nic ani naznak :D a mam posledny test tak ten setrim na nedelu ráno :D
@bielavila ahoj ja som s týmito tabletkám začala dnes, neviem ani aké majú vedľajšie ucinky či môžeme mat pri nich aj dvojčatá ale ja by som sa potešila s manželom 😉. Začala som ich brat 3 deň cyklu tak dúfame že mám pomôžu, vkladám do nich veľkú nádej 🙏🏿
@smejulinko dakujem ja uz som zrejme tehu a tiez by som sa nebranila dvojickam😊
@smejulinko aj ja som ich brala tento cyklus aj minulý rok a nič z toho mne nepomohli uvidíme tento cyklus som asi 2dpo a beriem aj inofolic combi
Práve mi manžel pichol pregnyl, v nedeľu by som mala mať podľa dr. Ovulku, držte palce baby 🙏🙏🙏
@majuska72 to sa pichá pred ovu?
@butterfly333 áno pred ovu, aby vôbec ten folikul praskol. Po ovu sa berie progesteron
Treti mesiac s clostylom neuspesny :D cakam MS
@macka67 ahoj, no ja som absolvovala kurz kde som sa naučila dýchat...lebo to je najdôležitejšie... bol to intenzívny mesačný kurz. Kde nás naučila cviky všetky. Taktiež nám poskytla materiály a aj audio nahrávku celého cvičenia podľa ktorého cvičím. Cvičiteľka veľmi dobrá chodí aj po Slovensku s víkendovými cvičeniami. Mozes si pozrieť na fb MYoga. 🙂
@majuska72 Ahojky, no ja som mala ist nakoniec podla sestricky v piatok - 9DC - este som jej prizvukovala, ze mam dlhsie cykly, ci to nie je skoro. Ze vraj nie. Tak som tam prisla, samozrejme to bolo este skoro, tak som mala prist znovu v pondelok a potom zase vo stvrtok🙂 Ako u blaznov. Nakoniec to stopli s tym, ze alebo treba este pockat, kvoli malym folikom alebo som mala anovulacny cyklus. Tak idem teraz na konzultaciu co dalej. U teba ako?
@bielavila a brala si clostilbegyt? Nebolelo ta nejak divne prsia? Ja som 5dpo tak ma bolia nejak celé prsia
@janie7 fuha, čudné. Som zvedavá čo ti povie najbližšie, potom daj vedieť ;) Ja som bola tiež 1x v piatok 10dc a tiež tam ešte nič nebolo. Tak som išla v utorok a bol tam jeden trošku väčší a keď som išla tretí krát - další piatok tak už tam bol folikul ako svet. Predpísala mi pregnyl , ktorý som si ešte v ten deň pichla a v nedeľu mala byť ovu. A od dnes beriem progesterón. Tak dúfam, že všetko dobre dopadne 🙏
@butterfly333 nie nebrala, mala som zacat tento mesiac ked by dosiel menzes, ale mna prsia nolia aj teraz aj vzdy ked mam dostat svoje dni
Dobrý deň. Ak to sem nepatrí,prepacte. Darujem tri balenia clostylbegitu ,ktore mi zostali. Expiracia do 2020. Už sú nám zbytočne
@uhrovcanka písala som vám IP
@alaza ďakujem pozriem to 🙂
@natalia11111 to ma mrzí.. ja asi odmietnem tretí pokus clostilový zatiaľ.. pokiaľ si nedám chrbticu a kostrč do poriadku. len sa bojím toho naprávania. musím sa odhodlať nejako 😒☹

@honey7777 dakujem moc😊