Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@uhrovcanka pisem IP spravu
Dobry den, ak ma niektora naviac clostilbegyt a uz nepotrebuje mala by som zaujem.
@natalia11111 ahojky aj ja sa chystám do centra. asi čím skôr sme sa rozhodli. tiež neviem kam 😒 vy už ste sa rozhodli kam?
@macka67 mne povedal gynekolog ze vsetci najlepší z martina z heliosu odysli a zalozili gyn-fiv v ZA.. ja som teraz po folikulometrii a moc sa mi to nepáči, lebo piatok som mala sliznicu 6mm co bolo malo a dneska som uz mala 12mm co citam ze je dost vela, a dva folikuly mam, tak uvidime.. doktor mi povedal ze takto pojdeme este dva cykli a potom centrum, ale chcem ist teraz v apríli na prvu konzultaciu a priatel na spermiogram...
@macka67 inak tento tyzden bol strasny, mala som cudnu MS tak som myslela ze sa znova vratil polyp, a ked som sla k dr tak som bola uplne nestastna skoro som sa rozplakala a mi vravel ze by som sa mala dat do psychickej pohody.. :D no uplny blazon so mna :D
@natalia11111 no teraz som teda už úplne zmätená, na GF som väčšinou čítala negatívne skúsenosti. Musíme dúfať že sa ešte môže podariť aj bez centra, ale ja už tomu prestávam veriť. čaká ma posledný mesiac s clostilom teraz. ja sa asi tiež tam rozplačem u doktora keď prídem na kontrolu a povie mi že môžem ísť do centra už jedine.
@macka67 no ja som uz tak natuknuta na 90% ze do brna, lebo čítam samé pozitívne skúsenosti.. idem tam asi napísať a objednat sa.. lebo už neverím že sa zadarí..
@natalia11111 možno sa tam stretneme 😀 moj drahý tiež preferuje to Brno
@macka67 ja teraz druhý cyklus s clostilom no neviem či sa zadari dúfam že sa tento rok dočkáme a stane sa zázrak
@macka67 a rozmyslam nad heliosom v martine mala by som to o moc bližšie.. niesom rozhodnuta.. keď si citam recenzie vzdy sa najdu pri tých centrách aj spokojní aj nespokojní..
Darujem clostilbegyt za poštovné, ja ho už nepotrebujem
@majuska72 zadarilo sa s clostilom?
@butterfly333 áno 🙂 ale nemala som len clostil ale aj pregnyl a progesterón
@majuska72 a na ktorý cyklus na podarilo? 🙂
@natalia11111 na prvý 😁
@majuska72 tak to je super mooooc gratulujem. Ja teraz druhý cyklus s clostilom tak uvidím ale inj mi nedal tak snáď sa zadari aj bez toho aj keď tomu moc neverím
@butterfly333 ďakujem 🙂 chodila som ku nej síce ako na klavír (na folikulometriu), ale vyplatilo sa. Zatiaľ sa však tešíme potichu, ešte len o 2 týždne idem na prvé vyšetrenie
@majuska72 a aký progesteron?to sa tak originál volá?
@majuska72 ja asi keď sa do leta nezadari pôjdem do centra do Nitry tam robí aj môj gyn. Beriem clostilbegyt no nikdy mi ten preglyn nedal. Už nie som najmladšia mam 38r tak by som chcela aby sa už zadarilo
@butterfly333 moja dr. Tiež robí v Tom centre, ale ja chodím k nej do ambulancie. No mna sa pýtala, či dáme aj injekciu, aby praskol folikul, vravím že radšej áno, tak možno to zafungovalo. A progesterón je asi nejaký hormón, beriem ho aj naďalej, je to asi niečo ako duphaston. Ale to mi dala dr. Asi Na základe hormonálneho profilu.
A asi radšej nečakal, môj bol v centre iba na spermiogram, ale ten dopadol super , takže viac sme tam neboli
@majuska72 no ja chodím do HC k Breštanskemu ten je aj v tom centre teraz beriem clostilbegyt no neukázal mi na folikulometriu. Clostilbegyt som brala aj minulý rok aj bez inj no nepomohlo. Tak neviem prečo mi nedal tu inj
@butterfly333 neviem no 😒 ja tu všade píšem, že nechápem ako niekto môže dať žene tak silné hormóny a nesledovat , aký majú účinok... To isté som mala u starej dr. A keď som sa dočítala, že bez pichnutie môžu vzniknúť veľké cysty, zobrala som si od je kartu a išla k novej p. Doktorke a tu som maximálne spokojná, lebo sa mi venuje ! A očividne úspešne...
@majuska72 ja som práve volala gyn a som sa pýtala na folikulometriu v pondelok 12dc budem ovu mávam 14dc tak sa spýtam na tu inj ja neviem už dlho sa snažíme a nič len že do centra máme ísť. No počkám do leta asi a pôjdeme
@macka67 no tak nakoniec som sa objednala na 12.4 do heliosu do martina,.. brno bolo moc daleko a zilinu som nechcela tak padlo rozhodnutie :D
@natalia11111 ooha super ako rýchlo, tak potom mi daj info čo a ako, ako ste spokojní 🙂. ja ešte dám poslednú šancu clostilu a potom sa aj my niekde objednáme 🙂

@macka67 zajtra idem na kontrolu ako to vyzerá tento stvrtý cyklus.. mám už teraz stres, sa mi snívalo ze som mala znova polyp.. to by som sa asi uz zblaznila.. a idem nás objednat na apríl do centra ale stále neviem do ktorého ísť.. všetci chvália brno ale dochádzat sa mi moc nechce.. rozmýšlam ešte nad martinom.. zilinu mame hned pri práci tak to nechcem riskovat ze nas tam niekto uvidí alebo ze tam stretneme niekoho koho poznáme :D