icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

natalia11111
2. apr 2018

@macka67 dnes som mala testovať že či je štvrtý cyklus úspešný, ale nemám žiadny test :D ešte ma napadlo použiť niaky starý čo mám odložený.. :D alebo vydržať do zajtra :Dale príznaky ziadne 🙂

natalia11111
11. apr 2018

@macka67 ani štvrtý cyklus s clostylom nevyšiel a zajtra ideme do CAR, mám úplný strach že vyjde aj spermiogram zlý alebo že priateľ nebude mať spermie.. toľko diagnóz som si už prečítala v diskusiach že sa bojím že aj mi budeme mať taký problém.. vtipné je že vyzerám na 17 tak sa budem musieť poriadne namalovať.. keď sa u mojho doktora zmenila sestrička tak bola v pomykove z toho ze mi má pichnúť ovitrelle tak sa šla pýtať druhej či naozaj.. :D

macka67
16. apr 2018

@natalia11111 ahoj to ma mrzi ze to nevyslo. Mne asi nevysiel.treti predpokladam. Cakam o par dni ms. My pojdeme do car asi az na jesen. Uz vydrzime lebo mame teraz na dome hrozne vela prace. Tak dokoncime co sa da a potom v zime budrme riesit babatko. Ale uz si ani neviem predstavit po takom.case zeby som bola tehotna. Uplne nepredstavitelne to je pre mna.

natalia11111
16. apr 2018

@macka67 no mi sme boli v centre a mne povedal ze tie vajecniky sice mam tam par malých cyst ale nie sú polycysticke, ale spermiogram je zlý.. zatial vieme len že 3mil ale volali priatelovi a ten nevie ci mu povedali kolko je celkovo alebo kolko je pohyblivých a má byť 15mil... o dva týždne na konzultáciu ale priatel sa pýtal či to je riešitelné a povedali ze ano ale uz nie planovanym pohlavnym stykom.. idem naobjednavat vitaminy, volne trenky a dufam ze to bude stačiť aspoň na umelé.. ale verím že áno.. ja byť vami by som to neodkladala.. zbytočne som sa pchala clostylom.. ale som aj celkom rada že sme zistili prečo to nejde 🙂

macka67
27. apr 2018

@natalia11111 ahoj no moj muz ma spermie v poriadku a zatial fungujem tiez ako mam. Vcera som bola u dr a povedal ze vzhladom k veku by sme mohli este chvilu skusat normalne a potom by sme riesili rovno ivf. Clostilom ma uz nechce pchat aby som mala vajicka na umele ked tak. Cize sme sa zhodli. Na jesen kontrola a potom do centra.

natalia11111
27. apr 2018

@macka67 no mi sme boli vcera pre ostatné parametre a neni to až taká katastrofa, mame super pohyblivosť, ale zas morfologicky dobrých len 0,5% tak som nasadila vitamíny, a celkové množstvo máme okolo 20milionov.. ideme o dva mesiace na kontrolu, a lutujem ze som sa tým clostylom pchala.. a zistili mi aj alergiu na spermie :D tak mozno tých pár dobrých preto nemá šancu..

lenika89
27. apr 2018

Ahojte som po LSK vajecnikov (marec), cyklus mam 30dnovy uplne pravidelny, po LSK mi povedali ze je vsetko OK priechodnost atd ale 18.den cyklu este neprebehla ovu, v aprili som mala 19.den cyklu 15mm vajecnik,nejako nie a nie dorast, pak som musela byt v praci tak som si ovu testovala doma a stale nic. Mate s niecim podobnym skusenosti, ja uz neviem ako dalej? Dr mam fajn, len chce mi sledovat este mesiac folikulometriu.

zuzana256
30. apr 2018

prosim vas po uzivani clostilbegytu mali ste nejake neziaduce ucinky ako vedlajsie priznaky alebo vobec nic aod ktoreho dc sa ma uzivat

natalia11111
1. máj 2018

@zuzana256 3 az 7DC a mala som navaly tepla

zuzana256
1. máj 2018

@natalia11111 ahoj a ked mi ms zacne od 1dc tento mesiac tak od ktoreho dc mam zacat hned ako mam ms ci od toho 3dc nemozem stim nic uskodit vsak ?moze sa uivat aj dva cykly po sebe ?

natalia11111
1. máj 2018

@zuzana256 ja som mala od doktora nakazane od 3DC do 7DC, ak to doktor tak predpise nemalo by to uskodit ale treba podlamna chodit aj na folikulometriu ci rastu folikuli a ci praskaju, ja som mala 5 cyklov a ze max sa moze 6 cyklov..

zuzana256
1. máj 2018

@natalia11111 to viem ze max 6 cyklov docitala som na nete a cez plodne dni mi pekne praskaju folikuli

ivan4ok
9. máj 2018

Ahojte dievčatá🙂Chcela by som sa opýtať vás keď mešká mne už menzes 2 mesiace( inak menzes mam nepravidelný cely život) a chcem začať brat clostylbegit tak na aký deň mám to začať brat? Alebo čakať kim prijde a potom začať to brat? Nemal tu nikdo taký problém?

chillybubble
10. máj 2018

@ivan4ok ahoj, to ti musi lekar presne nastavit a povedat. Zacina sa brat v stanoveny den cyklu (ratane od 1.dna menzesu). Ja som brala 5-9 den cyklu, kedze mam cyklus 30dnovy. Inym babam stanovili lekari 3-7den. Neber ho len tak. Je to silny liek plny hormonov a nie je dobre sa zahravat s telom bez dozoru lekara. Odporucam potom si vyziadat u lekara aj folikulometriu.

macka67
18. máj 2018

@natalia11111 ahoj, ako pokrečujete? ja dnes 1dc zas a znova 😢

natalia11111
18. máj 2018

@macka67 to ma mrzí.. a ideš ešte s clostylom alebo idete už do centra? my bojujeme momentálne vitamínmi, začiatok júla kontrola a potom bud inseminacia alebo umelé, pomaly sa s tým zmierujem.. najradšej by som išla na kontrolný spermiogram hneď teraz nech už vieme ako ďalej..

macka67
22. máj 2018

@natalia11111 no už som bez clostilu. čakáme do jesene sme sa zhodli a potom si to rozmyslíme ešte, chceli by sme ísť na dovolenku ešte spoločnú sami dvaja ak stihneme na jeseň a ak nie tak niekedy v máji budúci rok. asi až potom pôjdeme na umelé, necítim sa na to momentálne teraz, ešte budeme skúšať normálne.

dkzuzana
Autor odpoveď zmazal
alaza
27. júl 2018

@dkzuzana ahoj mne sa spravila cysta práve z clostilu, a doktor na to nic... užívala som dalej potom ešte dva cykly..

dkzuzana
27. júl 2018

@alaza a pomohol?

alaza
27. júl 2018

@dkzuzana no brala som ho 3 cykly a nic... a na 4 sa podarilo bez liekov... ale tak bohužial to aj predčasne skončilo v 11tt

dkzuzana
27. júl 2018

@alaza to mi je ľúto 😔

lucina1100
27. júl 2018

Ahojte, idem sa opytat nema daktora z vas zvysny clostilbegyt? 🙂

natalia11111
22. aug 2018

@macka67 ahooj ako ?🙂 mi zaciname za par dni stimulku 🙂

daniela123321
22. aug 2018

Baby,tak ideme na to opäť s clostilom..malý sa nám podaril na prvý krát tak uvidíme😉

lucina1100
22. aug 2018

@daniela123321 Ahoj, mozem sa opytat kolko si mala vajok s clostilom? a kde chodis do CAR? mne teraz prvy krat nasadili clostill a menopur tak neviem co mam od toho cakat, lebo doteraz som brala 150 iU gonal plus 150 IU menopur a vajok iba 2 ks tak preto som zvedava🙂

daniela123321
22. aug 2018

@lucina1100 Ahoj😉začnem od začiatku: zistili mi endometriózu aj endo cystu na pravom vaječníku..išla som na laparoskopiu a po laparoskopii mi moja DR dala pol roka na to aby som otehotnela..brala som duphaston a predpísala mi aj clostil...bola som prekvapená že som nemala prísť na sono nech sa pozrie koľko mám vajok..odsledovala som si ovulku ovulačnymi testami a prvý cyklus s clostilom sa podaril a otehotnela som 😉 malý má o 2 týždne 2 roky a endometrióza sa opäť vrátila..spravila sa mi endo cysta ale 17mm opäť na pravom vaječníku tak sme sa dohodli že skúsim opäť clostil+beriem duphaston..tak uvidím čo z toho bude.

daniela123321
22. aug 2018

@lucina1100 Ozaj a do CAR som nechodila ale bola to jedna z možností keby sa vtedy do pol roka od laparoskopie nepodarilo.A ty chodíš prečo do CAR?

lucina1100
22. aug 2018

@daniela123321 lebo sa nam z manzelom nedari otehotniet 7 rokov, ami uz chodime do reprofitu brno, lebo tu na SK sa nam nedarilo a sme uz samoplatci a tam je to omnoho lacnejsie, ale su tam spiscky v brne a maju aj najmodernejsie vybavenie.ň
A teraz mi nasadili po tolkych neuspesnych ivf a maximanlnych davkach hormonov clostil neviem preco? tak neviem co mam od toho cakat? ked pri maximalnej davke hormonov som mala iba 2 vajka a teraz ani neviem ci vobec daco bude tak preto som chcela vediet🙂

dkzuzana
22. aug 2018

@daniela123321 ahoj prosím ťa, môžem sa spýtať či si mala priechodné vajcovody keď máš endo? ďakujem