Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@daniela123321 ďakujem, mne chce tiež doktorka nasadiť clostilbegyt veľa od toho očakávam. Skôr však musím ísť na zistenie priechodnosti a popravde mám z toho strach, že v akom sú stave
@dkzuzana A máš tiež endometriozu?
@daniela123321 ano
@natalia11111 ahoj 🙂 my stále nič a ani nič neriešime, ideme na dovolenku, ešte nás čaká dosť práce na dome, musíme toho dosť dorobiť a keď tak začneme IVF riešiť až na ďalší rok. nemáme teraz ani čas a ani peniaze už 😅
@macka67 ahoj , idem sa opýtať neostal vam clostilbegyt ?
@lucina1100 ahoj mne nie, všetko som využívala
@lucina1100 ak budes mat stastie tak ti predaju v lekarni..cena cca 6€ ja som takto kupovala a nebol problem..mala som mat predpis a brat to no lekar mal dovolenku a v pohode predali.
@lucina1100 ahoj mne ostalo cele balenie
@bielavila a poslala by si mi ho?🙂
@macka67 caukyy tak ja už pichám gonal.. ruky mam dopichane z bratia krvi, brucho tiez :D uz nech to mam za sebou..
@natalia11111 ahooj, držím veľmi prsty 🙂 keby máš čas niekedy a nudíš sa, tak by si mi mohla napísať ako to v tom heliose funguje. my sme sa dnes rozhodli, že ideme na to skôr. nemá zmysel čakať do nového roka. takže sa objednám na preventívku, odkonzultujem to s gynekológom a pôjdeme na to 😎
@macka67 cauky jasne napíšem ti do ip keď bude viac času.. ja už pôjdem asi v pondelok na vybratie vajíčok.. strasne sa bojím ale tesím sa že už budem mať po tom.. len zacinam byt chora tak stresujem a dnes som bola na internom len sa internemu nezdalo nieco na ekg ale povedal ze nech idem na to vybratie a potom ma posle na echo srdca pre istotu :D ze to len niaka drobnost :D tak mam další stres do toho :D a chcete ist do heliosu do martina?🙂
@natalia11111 neboj sa, dobre to dopadne 😉 čoskoro budeš určite tehotná ❤ ano, zatiaľ padá voľba na helios v Martine, len teda keby si mala potom čas a popísala by si čo nás čaká a neminie, bolo by to super. Nech viem na čo sa pripraviť. A tiež by som chcela vedieť ako často tam budeme musieť chodiť. Predsalen to je troška ďalej od nášho bydliska.
@macka67 vieš čo tie kontroly ráno su super ja idem zo Za vlakom a odtial mi hned ide mhdcka a 8:40 vlakom späť do Za.. takze mne to uplne vyhovuje sak ti napíšem potom 🙂
@natalia11111 jaj moja len ty to máš podstatne bližšie. My to máme 2 hodiny autom 😨 len teda najlepšie recenzie som čítala na helios.. tak veľmi váhame čo a ako.
@macka67 zatiaľ môžem len odporúčať.. fúú to mate dost daleko ale stojí to zato podlamna..
dievčatá je tu prosím niektorá, ktorá brala Clostilbegyt a má endometriózu? ďakujem
@dkzuzana Jaaa
@macka67 tak mala som 13 vajíčok, 11 zrelých, 7 sa nám oplodnilo a uvidíme koľko vydrží predĺženú kultivaciu.. Ale vklad odložený o mesiac kvôli ohss.. Teraz len relaxujem a veľa pijem.. Idem ti napísať ten priebeh do IP 🙂
@daniela123321 a pomohol?
@daniela123321 už som pozerala tvoje príspevky 🙂 dúfam, že aj nám pomôže

@dkzuzana Ahoj,áno po laparoskopii mi povedali že ich mám priechodné