Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@macka9 presne aj môj gyn nechce pichať pregnyl vraj to sa dava len v centre boli sme aj tam na iui no nevyšlo to.
@butterfly333 ja som sa rozhodla ,ze to uz necham tak ,asi vsetko je tak ako ma byt.
Baby Ak máte záujem zostalo mi dve balenia clostilbegytu.
Baby mne nepomohol ani pregnyl ano clostil nic ... takze sa idem obj do gynfiv ...aj jed neviem kedze stracam nadej chut ... 🤔
Ahojte ja tiež užívam clostilbegyt ale začala som ho užívať po jedle omylom a myslíte si že bude mať ucinok?
Babenky, nemate niektora clostilbegyt na predaj?
Zostalo mi 19 tabletiek clostylu ak má niekto záujem tak správa
Aj mne zostal clostyl ak by niekto chcel.
Tak moje skusenosti zatial. Prvy mesiac som brala 1 tabletu denne a nemal na mna ziadny ucinok. Druhy mesiac som brala 2 a na 10. den mi doktorka povedala, ze uz je po ovulacii, ze skusime dalsi mesiac. Treti mesiac som prisla na 9. den a jeden folikul len mierne zvacseny 12 mm, tak o 4 dni som prisla znovu a doktorka mi neskor volala, ze to nechame tak, lebo hladiny hormonov este klesli...tak teraz uzivam 3 tablety a som zvedava, co mi povie byduci tyzden... je tu vobec niekto s podobnymi skusenostami?
Ahojte
Potrebujem od vás radu.. mám nepravidelný cyklus,doky mi predpísal clostilbegit od 5dna cyklu ho mám brať a potom od 15dna dufik,,,chcem sa opýtať či sa dá piť popri tomu aj alchemilku čaj...viete mi poradiť.. ďakujem
@patka1716 cliclostil je na predpis? Koľko ste ho brali
Ahojte baby brala som clostil mala som jednu folikulu na ľavej strane 20mm 3.1. Mi bol pichnuty pregnyl hned o deň sme sa mali snaziť tak snažilkovanie prebehlo 3.1 v noci okolo 10 až 11 hod a 4.1 tiež tak asi 3 až 4 dni pocitujem pichanie pod bruškom na ľavej aj pravej stane a mam aj citlivejsie bradavky do ms mam 12dní môže to niečo znamenať???
Baby ahojte. Tak mne nasadila clostyl od 5 dna do 10 a potom od 15 do 25 tusim duphaston, mam to zapisane.
Povedala ze medzi 10 az 13 dnom cyklu mam prist aby kukla folik.
Nassdila mi to kvoli tomu ze sa snazime uz vyse roka a stale nic, pristel ma horsie spermiogram ale ze da sa s takym otehu a ja mam vaetko v poriadku, aj ovu. Tak mi dala toto ako poslednu moznost a ked nic tak ideme do ivf. Kto tu aktualne berie clostyl?
Baby nemáte na predaj clostilbegyt 5 tabletiek?
@jaruska_12 nemam, tiez by som potrebovala aj duphaston ak by mal niekto zvysne, co uz nepotrebuje 😇🙏🙏🙏
Mne pomohol, viď moj profil🥰 clostyl+pregnyl po sone
Zdravím žienky. Chcem sa spýtať aj vám sa stalo ze vám dr predpísal clostilbegyt a kázal vám ho brať od 3 dňa menzesu po dobu 3 dní? Ci všetky ste užívali po dobu 5 dní? Ďakujem

@zmdk to teda nechapem ani ja, lebo toto vacsinouo robia lekari, ked vidia, ze ovulacia samovolne neprebieha a folikul pekne rastie