icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

matrina234
4. jan 2019

Ja som zacala uzivat clostil pred letom prvy mesiac 1 tbl denne druhy a treti mesiac po dve nepomohlo 😳😳 teraz som zacala znova dve tbl nepomohli tento cyklus zacinam tri tbl denne tak som zvedava ci pomoze 😳

butterfly333
4. jan 2019

@matrina234 ja som minulý mesiac skúsila na odporúčanie báb ktorým to hneď zabralo 4denne no mne žiaľ nepomohlo. Už som to vzdala.

matrina234
4. jan 2019

@butterfly333 ja idem v piatok na kontrolu tak som zvedava ak nepomoze vzdavam to tak isto .... bola si aj u dr na meranie ?

butterfly333
4. jan 2019

@matrina234 žiaľ nie mal dovolenku

zuzik1985
4. jan 2019

Dievčatá,ak by sa niektorej zišlo tak mám ešte zvyšný Duphaston a clostilbegyt,poslala by som za poštovné.

zmdk
24. jan 2019

dievčatá, prosím vás, koľko folikulov vám narastie pri braní clostilu? Ďakujem

zuzanag09
24. jan 2019

@zmdk ahoj, mne narástli 3 folikuly na ľavej strane /20 a 22mm/ a jeden menší na pravej. a nič z toho :/

zmdk
25. jan 2019

@zuzanag09 mne narástol len jeden, na pravej strane. Čakala som že ich bude viac, tak preto sa pýtam. Držím palce. Ešte máš nejaké cykly s clostilom pred sebou?

matrina234
25. jan 2019

@zmdk mne narastol tiez jeden 18mm a uz mam iba jeden cyklus s clostyl 4 tb denne ....

zmdk
25. jan 2019

@matrina234 až 4 tb denne? fúha, tak veľa? držím palce. Skúsim sa aj ja teda popýtať, či zvýšime dávkovanie. Keby ten clostil nebol taký hnusák hnusný, s toľkými nežiadúcimi účinkami 😒

matrina234
25. jan 2019

@zmdk no povedala mi dr ze to uz je posledny pokus ty ich kolko denne mas ?

zmdk
25. jan 2019

@matrina234 ja som mala rano a vecer 1 tabletku. Ale mne sa hned v druhom cykle urobila cysta, ktora mi zostala. Tak mam 3 mesiace pauzu a akurat cakam u gynekologicky, co mi povie ako dalej. Bez clostilu neovulujes?

zuzanag09
25. jan 2019

@zmdk tiež som mala 2 tablety denne, ráno a večer + pregnyl na prasknutie 10 000....od novembra clostyl neužívam, bol to vlastne prvý mesiac...december sme vynechali kvoli sviatkam, v januáry doktorka mala dovolenku, takže tak....v marci sa chystáme na reprodukčnú imunológiu, možno až potom znova ten clostyl, uvidíme, držím palce

zmdk
26. jan 2019

@zuzanag09 🤞🏻🤞🏻 Ani tebe ovulka nefunguje? Ja to nechápem, prečo sa nechce naštartovať 🙄 uz som toľko vitamínov, tinktur skúšala a nic

matrina234
26. jan 2019

@zmdk ako si dopadla u dr ? ... mne uz dr povedala ze aj keby som isla do reprodukcneho mne uz clostil nebudu davat pretoze toto je posledny cyklus kde ho mozem jest

zuzanag09
26. jan 2019

@zmdk mne ovulka funguje, viem to isto, lebo som chodievala na folikulometriu, mala som zakaždým pekný folikul. Len v novembri sme chceli nastimulovať viacej s tým clostylom, čo sa aj podarilo, narástli aj praskli, ale nepodarilo sa :/ neviem v čom je chyba už sa snažíme pomaly tri roky :/

zmdk
26. jan 2019

@zuzanag09 aha, ja som myslela, ze clostil sa používa iba ak ovulka nefunguje

tecko28
26. jan 2019

Mna clostil po 2 cykloch uzivania "poslal" do predcasnej menopauzy, znizil mi sliznicu. Tak si treba dat pozor, aby nespravil viac skody ako uzitku.

butterfly333
26. jan 2019

@tecko28 a to si ako zistila?

zmdk
26. jan 2019

@matrina234 aaaale, zistila mi, ze sa mi znížil počet krvných doštičiek, takze musim ist ma hematologiu. Mne sa vždy nieco nové objaví 🙄 uz to ani nepočítam. Každopádne mi povedala, ze najskor hemato az potom clostil, takze znovu čakať ☹️

zmdk
26. jan 2019

@matrina234 velmi ti drzim palce a neboj clostil nie je jediný liek

tecko28
26. jan 2019

@butterfly333 lekarskym vysetrenim samozrejme 🙂 Clostil sa ani inak uzivat neda (nema) ako pod lek dohladom.

zmdk
28. jan 2019

Ahojte dievčatá. Keďže predpokladám, že väčšina z vás berie clostil z dôvodu nefunkčnosti ovulácie, chcem sa vás spýtať, či ste skúšali rôzne vitamínové doplnky, tinktúru, čínsku medicínu... a či vám niečo pomohlo na naštartovanie ovulky. Ja som už vyskúšala naozaj asi všetko... Folikul mi narastie, ale nepraskne. Neviem kde by som sa spýtala, ak viete o nejakej téme, kde to rozoberajú, dajte mi prosím link. Ďakujem

zoja82
28. jan 2019

@zmdk na prasknutie folikulu a zvysenie progesteronu pomaha vitex, teda aspon tak som to ja citala.

zmdk
28. jan 2019

@zoja82 ďakujem, užívam, zatiaľ nič, skúsim budúci mesiac zvýšiť dávky

zoja82
28. jan 2019

@zmdk to je jedine prirodne na co si spominam, lebo som citala aj ze ma podporit funkciu zlteho telieska. Necitala som vsetky predchadzajuce diskusie, ale ako si zistila, ze ti nepraska folikul? merias si aj bazalnu teplotu?

zmdk
Autor odpoveď zmazal
zmdk
28. jan 2019

@zoja82 nie nemeriam. Vždy keď som bola u gynekologičky na kontrolu folikulov, tak mi videla narastený folik, ale neprasknutý, sama povedala, že už nepraskne. Ani ovu testy mi nikdy nevyšli pozitívne

zoja82
28. jan 2019

@zmdk a nenavrhla ti folikulometriu a potom nasledne pichnutie pregnylu, alebo ovitrelle? sa cudujem ze to nechala len tak

zmdk
28. jan 2019

@zoja82 nie nenavrhla☹ tiež to nechápem