Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@matrina234 ja som minulý mesiac skúsila na odporúčanie báb ktorým to hneď zabralo 4denne no mne žiaľ nepomohlo. Už som to vzdala.
@butterfly333 ja idem v piatok na kontrolu tak som zvedava ak nepomoze vzdavam to tak isto .... bola si aj u dr na meranie ?
@matrina234 žiaľ nie mal dovolenku
Dievčatá,ak by sa niektorej zišlo tak mám ešte zvyšný Duphaston a clostilbegyt,poslala by som za poštovné.
dievčatá, prosím vás, koľko folikulov vám narastie pri braní clostilu? Ďakujem
@zmdk mne narastol tiez jeden 18mm a uz mam iba jeden cyklus s clostyl 4 tb denne ....
@matrina234 až 4 tb denne? fúha, tak veľa? držím palce. Skúsim sa aj ja teda popýtať, či zvýšime dávkovanie. Keby ten clostil nebol taký hnusák hnusný, s toľkými nežiadúcimi účinkami 😒
@zmdk no povedala mi dr ze to uz je posledny pokus ty ich kolko denne mas ?
@matrina234 ja som mala rano a vecer 1 tabletku. Ale mne sa hned v druhom cykle urobila cysta, ktora mi zostala. Tak mam 3 mesiace pauzu a akurat cakam u gynekologicky, co mi povie ako dalej. Bez clostilu neovulujes?
@zmdk tiež som mala 2 tablety denne, ráno a večer + pregnyl na prasknutie 10 000....od novembra clostyl neužívam, bol to vlastne prvý mesiac...december sme vynechali kvoli sviatkam, v januáry doktorka mala dovolenku, takže tak....v marci sa chystáme na reprodukčnú imunológiu, možno až potom znova ten clostyl, uvidíme, držím palce
@zmdk ako si dopadla u dr ? ... mne uz dr povedala ze aj keby som isla do reprodukcneho mne uz clostil nebudu davat pretoze toto je posledny cyklus kde ho mozem jest
@zmdk mne ovulka funguje, viem to isto, lebo som chodievala na folikulometriu, mala som zakaždým pekný folikul. Len v novembri sme chceli nastimulovať viacej s tým clostylom, čo sa aj podarilo, narástli aj praskli, ale nepodarilo sa :/ neviem v čom je chyba už sa snažíme pomaly tri roky :/
Mna clostil po 2 cykloch uzivania "poslal" do predcasnej menopauzy, znizil mi sliznicu. Tak si treba dat pozor, aby nespravil viac skody ako uzitku.
@tecko28 a to si ako zistila?
@matrina234 aaaale, zistila mi, ze sa mi znížil počet krvných doštičiek, takze musim ist ma hematologiu. Mne sa vždy nieco nové objaví 🙄 uz to ani nepočítam. Každopádne mi povedala, ze najskor hemato az potom clostil, takze znovu čakať ☹️
@matrina234 velmi ti drzim palce a neboj clostil nie je jediný liek
@butterfly333 lekarskym vysetrenim samozrejme 🙂 Clostil sa ani inak uzivat neda (nema) ako pod lek dohladom.
Ahojte dievčatá. Keďže predpokladám, že väčšina z vás berie clostil z dôvodu nefunkčnosti ovulácie, chcem sa vás spýtať, či ste skúšali rôzne vitamínové doplnky, tinktúru, čínsku medicínu... a či vám niečo pomohlo na naštartovanie ovulky. Ja som už vyskúšala naozaj asi všetko... Folikul mi narastie, ale nepraskne. Neviem kde by som sa spýtala, ak viete o nejakej téme, kde to rozoberajú, dajte mi prosím link. Ďakujem

Ja som zacala uzivat clostil pred letom prvy mesiac 1 tbl denne druhy a treti mesiac po dve nepomohlo 😳😳 teraz som zacala znova dve tbl nepomohli tento cyklus zacinam tri tbl denne tak som zvedava ci pomoze 😳