Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@jajoda No podla mna nemá absolutne žiaden význam chodiť tak tak skoro. Na Tvojom mieste by som šla až 11-12. deň, záleží, kedymáš ovulku.
Ja napríklad chodím už 8. deň, lebo 9. už bol folikul 24 mm
@catherinah
@jajoda
baby, mne vôbec nekázal chodiť na folikumetriu... :/
@jannies15 nepicha Ti pregnyl?
@catherinah nie, nič... ani nesleduje....dokonca povedal, že to mám nechať bez merania BT a ovu testov na prírodu, že keď má byť, bude.... ale snažím sa aspoň ovu testami určiť deň ovulácie :D
ahojte baby, tiez som teraz prvy cyklus s clostilom... dr. mi kazala brat 3.-7.DC a zajtra mam prist na kontrolu to je 10DC. Diagnoza - PCO a vacsinou anovualcne cykly. minuly mesiac sme akurat trafili pri vysetreni dozrievajuce vajicko a aj BT potvrdila OVU ale, az na 31DC, cim sa mi cyklus natiahol na 50dni ale od 34DC som brala duphaston aby som vobec dostala mrchu. Trosku sa obavam, ze mi tu kontrolu dala skoro co myslite?
@jajoda tak ako ja som rada lebo som bola aj na novom HP a polovicka na spermiograme tak aspon to budeme vediet ako dopadlo. Len sa trochu bojim koli minulosti.. stara dr uz mi raz nastavovala cyklus duphastonom, vtedy sme ale este babo neplanovali a nefungovalo to, tak sa bojim ze ci ten 10DC nie je skoro kedze malo kedy mam cyklus pod 40dni a BT meriam len druhy mesiac takze netusim este celkom ako casto mavam OVU a kedy.
@jannies15 Jaaaaj, nozik sa mi vo vrecku otvara z takychto " lekarov".
Cele zle. Ved mne sa napr. z clostilu urobila cysta, ktora sposobila meskanie menzesu. Uz som si myslela, ze to vyslo ☹
A to som mala aj pregnyl na prasknutie. A Vam ani ten neda, folikulometria nic....len vam zbytocne nici organizmus. To sa hentak nerobi.
@jajoda prosim Ta zmen lekara. V prvom rade hormonalny profil, folikulimeteia, priechodnost vajcovodov, spermiogram....a az ked ma vysledky, tak sa dava clostil a sleduje sa zas ultrazvukom, ako a kolko folikulov dozrieva, podla toho pichnem pregnyl, odsledujem, ci praskol ....atd.
@catherinah ja som už zo začiatku pochybovala...aj som sa sama pýtala na folikulometriu...a on že Zbytočne... ďalší cyklus už budem neodbytna...
ahojte baby mne dr. predpisala clostilbegyt ale v pribalovom letak som sa dočitala že ked je cysta tak sa nesmie užiť nemate stym skusenosť 😒
@jannies15
@catherinah
ked teraz pôjdem k de, budem žiadať aby mi spravila ten hormonálny profil a tlačiť na folikulometriu a ak s tým nebude súhlasiť, porozmýšlam o zmene lekára
@jajoda určite to žiadaj. A ked nie, nájdi iného lekára. Zbytočne takto strácaš čas a ešte si aj môžeš uškodiť.
@marcopollo A lekár vie, že máš cystu, ked Ti ho predpisoval?
@catherinah ano vie že je cysta ,povedala že je to hormonalana cysta a na dalšiu menštuaciu mam začať uživať na treti den menštr. ale ja sa obavam že ked je cysta ja jej asi zavolam
@marcopollo táto cysta by mala cez MS zmiznuť sama.
@catherinah ano tak mi povedala ale ja som bola v maji na lapr. a tiež cysta
Baby chcela by som vase skusenosti tento cyklus este pôjdem merat foliky minuly mesiac boli male len 15mm na oboch vajecnikoch...gyndos povedal ze asi to.budu anovulacne cykly ak sa to tento mesiac potvrdi tak v novembri ma caka clostyl...no hlavna otazka znie na aky den cyklu mate ovulaciu lebo moj manzel chodi pracovne prec a nechcem zbytocne to brat ak by nebol vtedy doma...
dakujem vopred za odpovede
@babymaminka každá žena je iná, ja som mala ovu na 18 DC, ale nemala som ju potvrdenú doktorom, lebo som nebola na folikulometrii. Usúdila som tak podla Ovu testov a teploty
@marcopollo tak potom konzultuj s lekárkou.
Radšej ešte mesiac počkaj, skontroluj, či zmizla a až potom nasad.

@catherinah ovulku mávam až oko 18-21 DC , tak preto mi ho nasadila pravdepodobne až od 7 DC. A vlastne ako môže DR vedieť že mám problém s OVU ked mi ani folikulometriu nerobila priebežne a ani krv nebrala. celé mi to je divné