Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@zuzulik005 ked prebehla ovulka, bolesti prestali. Druhy mesiac meriam aj baz teplotu, nejak divno mi to skace. Neviem teraz ci to je od clostilu. Teraz by som mala byt 3d po ovulke, ak som to dobre odhadla😃
Dakujem moc 🙂 Hlavne nebudte smutne, ak sa nepodari na prvykrat..., niekedy su uspesne prave az cykly po vysadeni, kedy je este vsetko pekne stimulovane a zaroven uz je psychika odbremenena od upenliveho sustredovania sa na oplodnenie... Ja som si tiez poctivo sledovala bazalnu teplotu, pouzivala ovulacne testy, no najpresnejsim indikatorom bol pre mna jednoznacne ovulacny hlien (samozrejme som tiez chodila na folikulometriu). Tak vela stasticka snazilky 🙂
@zuzulik005
@jajoda
@pravdoluba
Ahojteee 🙂 Aj ja som tento mesiac začala s clostilom. Som 11.DC a popravde ani neviem, či je lepšie sa pokúšať každý deň alebo každý druhý. Skúšam aj ovulačné testy.. tak uvidíme 🙂 Ako ste na tom zatiaľ? 🙂
@jannies15 ja sama neviem😃 myslela som ze som 4d po ovu, ale dnes zase totalne krce v podbrusku, spravila som aj ovu test a bol pozitivny,take silne ciarky som este nemala ako teraz. Pred 5timi dnami som tiez mala silne krce v podbrusku, tak som myslela ze vtedy bola. Meriam aj BT ale tento mesiac je graf tiez nejaky divny😃 asi som mala dve ovulacie😃 je to vobec mozne? 😃 prikladam aj graf
@jajoda fuuuuha, neviem vôbec... osobne si myslím, že je úspech mať jednu ovuláciu :D :D a BT nemeriam.... takže fakt neviem :D lekár povedal, že clostil brať 5-9. DC a potom tak 11 a 13. mať styk.... ale nebolo by lepšie mať každý deň? ako to riešiš ty?? a ke´d si myslíš, že by aj teraz mohla byť ovu, tak sa posnažte aj teraz 🙂 poistite to :D
@jajoda fuha moja 🙂 riadna matematika :D tak pekne meraj ;) a ďakujem za info, potom aj ja pridám, keď začnem užívať....
@katka_za Ďakujeme za rady a povzbudenie, si zlatučká 🙂 Jasné, netreba sa vzdávať 🙂 a netlačiť moc na pílu, ale pekne si to užiť s manželíkom 😀
@jannies15 Ahooooj 🙂 Vitaj do partie :D ale sa nám to tu rozrástlo :D ja ešte čakám na days....tabletky som dostala len teraz min. štvrtok....ja si nič nemeriam, ani si už nekupujem ov. testy....my sa snažíme od min. roka cca augusta, a riešiť sme to začali tento rok v apríli....a až doteraz som chodila po vyšetreniach - krv, skeny....ale všetko je ok, tak som rada, až na túto ovulku...chceme to s manželom nechať prísť voľne, nejdeme to siliť, vieme, čo máme robiť :D a ostatné už necháme na prírodu a baby, keď sa rozhodne prísť....verím, že už čoskoro...držím aj tebe palčeky, nám všetkým..... :* teším sa na infošky....
A docitali ste sa aj ze tie tabletky sposobuju viacpocetne tehu? Ja mam z toho dost obavy😃
mam otazku predpisuju tento liek aj snazilkam s PCO? Ma tu niekto osobne skusenosti a ze sa aj zadarilo s clostilbegitom a PCO? Dakujem
@jajoda ked sa robí folikulometria, tak Ti pozrie kolko máš folikulov. Mne znížil dávku tak, aby bol len jeden.
@catherinah mne robila folikulometriu iba 6DC a od 7DC som brala clostil a na dalšiu idem až zase 6 DC. Bola som prekvapená že mi nebrala ani krv a hned mi dala tie tabletky
@methexis praveze nemam, ale povedal mi ze hormonalnu liecbu netreba, cize ak tomu spravne chapem clostilbegyt je na baze hormonov? Mozno kvoli tomu mi dali iny liek...ani by som sa nad tym nepozastavovala lenze clostilbegyt je urceny na ovulaciu mne dali liek ktory je urceny hlavne pacientkam s rakovinou prsnika (ktore uz nemenstruuju) - co som nepochopila ale lekar tvrdil ze stym ma dobre vysledky len ja nechapem ze neviem najst nikoho kto to mal predpisane... mam ist v piatok do care na UZV k inemu doktorovi tak sa rovno spytam este raz
@boredka aky Ti predpísali?
@jajoda Na čo ti robí folikulometriu 6 DC????
Ved tá sa robí pred ovulkou, ked sa má pichnúť pregnyl. Teda aspon mne to tak robili.
A clostyl sa má užívať tiež skor a nie až od 7 DC.....
@catherinah Letrozol Stada
@boredka Aj ja mám Letrozol. Kto Ti ho dal?
Letrozol je lepší ako Clostil.
@catherinah no ja neviem teda načo mám chodiť na folik na začiatku cyklu. Už som po ovulke, teraz môžem len dúfať, že sa neuchytí viac vajíčok 🙂 A ked pôjdem zase na začiatku cyklu, tak DR poviem, že chcem chodiť aj priebežne 🙂 Pekne som teraz v strachu

@katka_za Ďakujeme =) veľmi. Veríme, že sa to podarí.